رحمان قلاوند، مدیر کل آموزش فنی و حرفهای خوزستان به خبرنگار شبستان گفت: در راستای ابلاغ سیاستهای اشتغال از سوی مقام معظم رهبری و تصویب آییننامه نظام آموزش مهارت و فناوری، سند راهبردی مهارت و فناوری، نقشه راه آموزش فنی و حرفهای است.
وی خاطر نشان کرد: تمام برنامه های سازمان آموزش فنی و حرفه ای در قالب این سند برای تحقق عدالت اجتماعی، توسعه و ارائه آموزش های مهارتی در جهت حرکت به سمت اشتغال پایدار تدوین شده است.
وی افزود: سند راهبردی مهارت و فناوری دارای هشت راهبرد شامل حضور مؤثر در عرصههای بین المللی، طراحی و استقرار نظام جامع مهارت و فناوری، توسعه و ارتقای آموزشهای مهارتی، تحقق عدالت اجتماعی، توسعه مشارکت ذی نفعان، استانداردسازی، اصلاح و بهبود روشها و فرآیندها، جذب مربیان توانمند، ارتقا و توانمندسازی منابع انسانی و توسعه و ارتقای بهرهوری منابع است که از طریق 27 سیاست و بیش از 245 برنامه دنبال میشود.
قلاوند، حضور مؤثر در عرصههای بین المللی، تحقق و پیاده سازی سه زیر نظام صلاحیت حرفهای، آموزش مهارت و فناوری و احراز شغل، بهبود اثربخشی و کارآیی آموزشهای مهارتی و فراهم آوردن بسترهای سیاستگذاری و مدیریت یکپارچه آموزشهای فنی و حرفهای، استفاده بهینه از ظرفیتهای ملی و منطقهای، آینده پژوهشی با توجه به تغییرات مستمر برنامه پنجم توسعه را از اهداف تدوین این سند عنوان کرد.
وی ادامه داد: آموزشهای مهارت و فناوری از ارکان اصلی توانمندسازی سرمایههای انسانی، امکان ثروت آفرینی و قابلیت دسترسی همگانی در زمینه تربیت نیروی انسانی متخصص و کارآفرین متناسب با نیاز بازار کار و استفاده بهینه از ظرفیتها در تحقق تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ملی را فراهم آورده است.
مدیر کل آموزش فنی و حرفهای خوزستان، تصریح کرد: در خوزستان نیز برنامهریزیهای لازم توسط کارشناسان صورت پذیرفته که باید با توجه به پتانسیل موجود و استفاده بهینه از ظرفیتهای بخشهای مختلف بومی اعم از دولتی و غیر دولتی در چارچوب تحقق اهداف این سند حرکت کنیم.
پایان پیام/
نظر شما