به گزارش خبرگزاری شبستان در کردستان، «امین مرادی»، ظهر چهارشنبه 17 شهریور ماه در نشستی که به منظور انعقاد تفاهمنامه همکاری حوزه هنری و دانشگاه کردستان برگزار شد، با اشاره به ضرورت ارتباط بین نهادهای فرهنگی و هنری با مراکز آموزش عالی، دانشگاه کردستان را یکی از مراکز مهم علمی کشور عنوان کرد و اظهارداشت: فعالیت دانشکده هنر و معماری در این مرکز آموزش عالی یکی از ظرفیت های مهم هنری در کردستان به شمار می رود.
رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی کردستان ضمن تاکید بر لزوم تعامل و همکاری بین حوزه هنری و دانشگاه کردستان، افزود: ما در حوزه هنری این آمادگی را داریم و قبلا نیز در همین راستا آلبوم موسیقی مستوره را به عنوان یک کار مشترک با دانشگاه کردستان تولید و منتشر نموده و در ادامه نیز این آمادگی وجود دارد که همکاری ها را توسعه دهیم.
مرادی امضای این تفاهم نامه همکاری های مشترک را یک اقدام مثبت عنوان کرد و گفت: ایجاد تعامل و ارتباط بین دانشجو و هنرجو، میتواند هم زمینه برای حضور دانشجویان در محیط های هنری فراهم کند و هم هنرمندان نیز در محیط های علمی حضور پیدا می کنند و در نهایت این مهم باعث توسعه فرهنگ و هنر در جامعه می شود.
وی به فعالیتهای عمرانی حوزه هنری اشاره کرد و گفت: پردیس سینمایی بهمن در سنندج و دو پردیس سینمایی در شهرستان های سقز و بیجار تنها متعلق به حوزه هنری نیست بلکه متعلق به همه مردم استان کردستان است و خوشبختانه به دلیل همین نگاه، روزانه فعالیت های مختلف فرهنگی و هنری در این مراکز انجام می شود.
رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کردستان عنوان کرد: نگاه ما در حوزه هنری به این مجموعه صرفا نگاه مادی نبوده و تلاش کرده ایم در حد توان و استعداد این امکانات را در جهت توسعه هنر و فرهنگ در اختیار هنرمندان و علاقهمندان قرار دهیم و در این زمینه هم خوشبختانه توانسته ایم در حد مقدورات رضایت هنرمندان را جلب کنیم.
وی ادامه داد: ما با کارهای فرهنگی توانستهایم مردم را با سینما آشتی دهیم و امروز مجموعه پردیسهای سینمایی استان کردستان به عنوان مهمترین مراکز فرهنگی وهنری با برگزاری برنامههای مختلف مشغول به فعالیت هستند.
مرادی به تخصصی بودن کار فرهنگی و هنری اشاره کرد و گفت: کار فرهنگی در کنار تخصص به دغدغه و علاقه نیاز دارد و با دستورالعمل و بخشنامه به نتیجه نمیرسد.
کیومرث کرمی معاون پژوهشی و نوآوری دانشگاه کردستان نیز در این نشست در سخنانی با قدردانی از فعالیت ها و اقدامات حوزه هنری در بخش های مختلف تولیدی و زیر ساختی به رویدادهای مختلف استان اشاره کرد و گفت: تعامل و همکاری حوزه هنری و دانشگاه کردستان یک ضرورت بسیار مهم است و خوشحالیم که این ضرورت در قالب یک تفاهم نامه به مرحله اجراء در میآید.
وی به بحث خانه خلاق اشاره کرد و افزود: این خانه خلاق در شهرها و استان هایی که در بخش صنعت با مشکل روبرو هستند می تواند زمینه جذب استعدادهای هنری را در جهت ایجاد خلاقیت و نوآوری و حمایت از هنرمندان و هنرجویان حوزه هنری و دانشگاه فراهم آورد .
کرمی ادامه داد: شناسایی و جذب ایدهها و طرح های نوآورانه و معرفی هسته ها، واحدها و شرکت های فناورمعرفی شده توسط مدیریت توسعه کارآفرینی، مراکز رشد و نوآوری می تواند زمینه ایجاد پویایی و معرفی بایسته پتانسیل های ارزنده موسیقی و سینما در استان را فراهم سازد.
زاهد شمعی نیز در این نشست با اشاره به مسئله اقتصاد هنر، بیان کرد: برگزاری کارگاه های مختلف ضمن آموزش افراد علاقمند به هنر، زمینه برای رشد آنها در قالب های نوین و استارتاپی را فراهم کرده و در نهایت این امر منجر به رشد اشتغال و گردش مالی در زمینه های فرهنگی و هنری در استان کردستان میشود.
در ادامه اساتید و دیگر اعضای هیات علمی دانشگاه کردستان از جمله دکتر امیر رشیدی، دکتر پرویز محمودی، دکتر بختیار بهرامی و دکتر محمد میرزایی به بیان نظرات خود در زمینه موضوعات تفاهم نامه پرداختند و در نهایت این تفاهم نامه توسط رئیس حوزه هنری استان کردستان و معاون پژوهشی و نوآوری دانشگاه کردستان امضاء شد.
نظر شما