به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل کانون، مهدی حجوانی در دومین روز از برگزاری کارگاههای آموزشی رویداد «تهران به روایت دختران» در مرکز آفرینشهای فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گفت: اگر هر کدام از شما تنها در روز یک صفحه بنویسد، یعنی ۳۶۵ روز را مکتوب کردهاید و این کار بزرگی است. ما در کارمان باید آهسته و پیوسته حرکت کنیم.
وی خلق فضای صمیمی را نقطه شروع و آغازین آثار ادبی دانست و تاکید کرد: ما باید به عنوان یک نویسنده، لذت خواندن و دانستن را در مخاطب ایجاد کنیم و برای این کار بهتر است اول از تجربههای خودمان بنویسیم.
این نویسنده تصریح کرد: بهترین فرصت برای نوشتن ما، خاطرهمان در خانواده است. چون هر کدام ما دنیای خاص خودمان را داریم و در عین تشابه به عنوان خواهر و برادر، تضادهای شخصیتی را هم داریم و هر کدام با سبکهای مختلف روزگارمان را میگذرانیم.
این نویسنده در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: تاریخ از بالا به شهر و کشور نگاه میکند و مثل هواپیمایی است که به سرعت طی مسیر میکند اما قصهنویس کسی است که در تاریخ به جزییات میپردازد. برای همین است که به این history و با آن story میگویند. بنابراین کسی که داستان یا خاطره مینویسد مثل کسی است که باید از هواپیما پیاده شود. راهی شهری و خیابانهای آن شود. خود را به کوچهای برساند. در خانهای را بزند، از حیاط عبور کند و به اتاقها سر بکشد.
مسابقه ادبی «تهران به روایت دختران» با محوریت «تهرانِ خانواده» با همت ادارهکل امور بانوان شهرداری تهران در همکاری با کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان، با هدف شناخت و فهم دغدغهها و نیازهای دختران نوجوان این کلانشهر و خانوادههای آنان و همچنین به منظور برنامهریزی برای این گروه سنی در طرحی با عنوان «بورسیه نویسندگان نوجوان» در حال اجراست.
نظر شما