«طالب محمدی» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از کردستان اظهار کرد: سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی 31 هزار و 105 نوآموز استان کردستان در برنامه ملی سنجش ارزیابی شد که از این تعداد 23 هزار و 625 نفر نوآموزان بدو ورود به دبستان و 7 هزار و 480 نفر پیش دبستانی هستند.
رئیس آموزش وپرورش استثنایی کردستان گفت: از مجموع نوآموزان سنجش شده ۲ هزار و ۵1 نفر از لحاظ هوش، 847 نفر از لحاظ بینایی، و408 نفر از لحاظ شنوایی به مرحله تخصصی ارجاع شدند.
دبیر اجرای ستاد سنجش استان افزود: 15 پایگاه ثابت و 9 پایگاه سیار از پنجم تیرماه جاری در تمامی شهرستانها ومناطق تابعه استان ارزیابی شنوایی، بینایی و آمادگی تحصیلی نوآموزان را جهت ارائه خدمات بهینه و جایدهی صحیح در نظام آموزشی برعهده داشتند .
رئیس آموزش وپرورش استثنایی استان کردستان با اعلام پایان برنامه سنجش گفت: یکهزارو 32 نفر نوبت گیری رایگان و یکهزار و 996 نفرنوبت گیری نیم بها کردند.
محمدی افزود: آموزش و پرورش زمینهای را فراهم میکند که کودکان متناسب با استعداد، توانایی ومحدودیتهای خود بتوانند ازتعلیم و تربیت صحیح در جهت ساخت جامعه بالنده وپویا بهرهمند شوند.
وی اجرای برنامه سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان را یکی ازشیوههای موثر در کیفیت بخشی آموزشی دانست و تصریح کرد: سازمان آموزش و پرورش استثنایی متولی و مجری اجرای برنامه سنجش در سراسر کشوراست.
رئیس آموزش وپرورش استثنایی استان با برشمردن پایه اول ابتدایی بعنوان پایه بنیادین در طول سنوات تحصیلی افزود: عدم شناسایی به موقع و توجه به مشکلات جسمی و ذهنی کودکان میتواند سلامت کودکان را به مخاطره بیندازد و باعث ایجاد مشکلات تحصیلی و رفتاری در آنان شود.
محمدی عنوان کرد: نقش آموزش وپرورش در رشد شخصیت دانشآموزان واضح است و بعد از خانواده، مدرسه و معلم از ارکان اصلی تربیت به حساب میآیند که از تواناییها، نقاط ضعف و قوت، نیازها و مهارتهای آنها آگاه هستند.
نظر شما