به گزارش خبرگزاری شبستان، «امیرحسین جهددوست» ضمن بیان این مطلب درباره کارگردانی فیلم «بیانتها» که اولین اثر سینمایی بدون قطع در ایران است، گفت: فیلم به مدت 106 دقیقه آماده شده و بدون کات است. شاید در دنیا نیز بلندترین فیلم بدون کات در این مدت زمانی باشد. امیدوارم به لحاظ کیفی هم بتواند نظر کارشناسان را جلب نماید.
وی ادامه داد: بخشی از احساسات در فیلم از طریق پلانبندی و دکوپاژ انجام میشود و اثرگذاری صحنه به صحنه و آماده کردن بازیگر برای هر نما صورت گرفته است، به این طریق که بازیگر قبل از هر پلان تمرین میکند تا بتواند حسی که نیاز است را در آن صحنه به مخاطب منتقل کند. شاید بتوان گفت شبیه به صحنه تئاتر است؛ با این تفاوت که تئاتر فاصله تماشاگر با بازیگر ثابت است اما در سینما ممکن است این فاصله از طریق عنصر قاب دوربین خیلی نزدیک شود. در این فیلم حسهای مختلف بدون تمرین و بدون کات به مخاطب القاء میشود.
جهددوست درباره حضور در جشنواره فیلم فجر بیست و نهم نیز گفت: در هر کشور جشنوارهای مختص اقلیم و فرهنگ آن کشور برپا میشود تا تلاش یکسال فیلمسازان آن کشور مورد ارزیابی قرار گیرد. جشنواره فیلم فجر یکی از این جشنوارههاست که در آن تلاش یک ساله سینماگران و هنرمندان مورد قضاوت مردم، کارشناسان، داوران و منتقدین قرار میگیرد و رقابت در این جشنواره برای هنرمندان دلنشین و جذاب است.
وی تصریح کرد: برگزاری جشنواره فیلم فجر اتفاق خوبی است که هرساله در کشور شاهد آن هستیم امسال با توجه حضور سینماگران مطرح و شناخته شده امیدواریم شاهد جشنوارهای با کیفیت و پررونق باشیم. جشنواره فیلم فجر به صورت بینالمللی برگزار میشود که به عقیده من باید در این زمینه فعالیت بیشتری صورت گیرد.
جهددوست درباره نگارش فیلمنامه و زمان فیلمبرداری توضیح داد: حدود سه سال روی نگارش فیلمنامه کار کردم. دو ماه تمرین داشتیم، یک ماه دورخوانی با حضور بازیگران بود که بیست روز بدون دوربین تمرین کردیم و ده روز را با دوربین تمرین کردیم. ده روز فیلمبرداری داشتم که به دو برداشت قابل قبول رسیدیم که یکی از آنها فیلم شد.
وی درباره حجم موسیقی فیلم در ادامه افزود: به دلیل بدون قطع بودن فیلم موسیقی در آن از اهمیت بالایی برخوردار است که آرمان موسیپور موسیقی فیلم را ساخت که بسیار راضی کننده بود.
کارگردان فیلم «بیانتها» با اشاره به بخش فیلمهای اول و دوم و تقاضای شرکت تعداد گستردهای از فیلمسازان اول برای حضور در جشنواره فیلم فجر گفت: اقدام شایسته معاونت سینمایی در رفع محدودیتها و سختگیریهای متعددی که از طرق مختلف برای ورود فیلمسازان جوان به عرصه فیلمسازی حرفهای در سالهای گذشته اعمال میشد، قابل تقدیر است، به هر حال در سینما هر کس جایگاه خود را پیدا میکند؛ فیلمسازانی که زبان سینما را به خوبی بشناسند میتوانند فیلمهای بعدی خود را بسازند و جایگاه خود را داشته باشند سختگیریهای نابهجا و محدودیتها که سالهای پیش اعمال میشد بسیار آزاردهنده بود. امیدوارم امسال در میان فیلمهای اول فیلمهای قابل قبول و خوبی را شاهد باشیم که مخالفان این اقدام قانع شوند.
وی در پایان به آخرین مراحل فنی فیلم اشاره کرد و گفت: فیلم به صورت دیجیتال فیلمبرداری شد که تنها مرحله تبدیل فیلم به 35 میلیمتری باقیمانده است که هرچه سریعتر انجام خواهد شد.
فیلم داستانی دختری به نام افسانه را روایت میکند که ساعت حدود ده و نیم صبح با انبوهی خرید، وارد خانه میشود. او تصمیمی دارد که راس ساعت دوازده آن را اجرا کند ؛ تصمیمی که قرار است پدرش از آن اطلاع پیدا نکند.
براساس گزارش ستاد خبری بیست و نهمین جشنواره بینالمللی فیلم فجر، در این فیلم همایون ارشادی، آیلین حسینیان، آزاده ریاضی ، مرتضی یونسزاده و با حضور افتخاری: آتش گرکانی و نیما شاهرخ شاهی به ایفای نقشهای اصلی میپردازند.
بیست و نهمین جشنواره بینالمللی فیلم فجر از تاریخ 16 تا 26 بهمنماه به دبیری «مهدی مسعودشاهی» در تهران برگزار میشود.
پایان پیام/
نظر شما