هنر خوشنویسی رو به فراموشی است

مدیر انجمن خوشنویسان شیروان گفت: امروزه تکنولوژی ذائقه مردم را در هنر خوشنویسی نسبت به دهه های گذشته تغییر داده و این هنر رو به فراموشی است.

«علی رحیمی» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیروان اظهارکرد: مردم دنبال تلاش و حرکت نیستند تا زیبایی خطی را به دست آورند و  امروزه تکنولوژی ذائقه های مردم را در هنر خوشنویسی نسبت به دهه های گذشته تغییر داده و برخی زیبایی های کاذبی که وجود دارد این موضوع را کم رنگ کرده است.

 

مدیر انجمن خوشنویسان شیروان با اشاره به اهمیت خط نستعلیق عنوان کرد: کاربردهای روزمره خوشنویسی هم تاثیر گذاشته است، تابلوهای قدیمی و غیره که گرانقدر و با ارزشمند بود همه با خط نستعلیق می نوشتند چون هویت ایرانی و خط ملی است.

 

رحیمی خاطرنشان کرد: یکی از بزرگترین دغدغه هایم ترویج خط ملی بوده و تاکید دارم به خط نستعلیق توجه ویژه ای صورت گیرد، بسیاری از تابلوهای سردرب ادارات نسبت به این خط عدم شناخت دارد و جذابیت خط را نشناختند، تابلوی سردرب ادارات، مکاتبات و غیره باید با خط نستعلیق نوشته شود که طی جلسات متعدد و پیگیری های فراوان  تاکید بر ترویج و رواج این خط داده ام.

 

وی با بیان اینکه قریب به ۵۰ فارغ التحصیل ممتاز خوشنویسی عضو این انجمن هستند، اضافه کرد: تاکنون بیش از ۱۵۰ نفر در این رشته دوره های عالی خوشنویسی را گذرانده اند و موفق به اخذ گواهینامه شده و طی سه دهه فعالیت این انجمن بیش از ۱۰ هزار نفر آموزش های خوشنویسی را در دوره های مختلف سپری کرده اند.

 

رحیمی بیان کرد: 21 مهرماه یاد آور برگزاری اولین دوره کلاس های خوشنویسی در سال ۱۳۲۹ به همت اساتید فن وقت است که همزمان با سالروز بنیانگذاری انجمن خوشنویسان ایران با هدف شناساندن هنر خوشنویسی به عنوان برجسته ترین معیارهای هویت ایرانی در جهان کنونی طرح شده است.

کد خبر 1222808

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha