ماهیت دانشی ستاد اقامه نماز، تمرکز بر دانش افزایی نسبت به معارف نماز است

زرهانی در دوره آموزشی طرح مهارت افزایی مدرسان و کارشناسان صاحب نظر بومی استان ها، سیاست ها، رویکردها و برنامه های ستاد اقامه نماز و الگوی شیوه برگزاری نشست های فرهنگی نماز را تبیین کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان؛ «سید احمد زرهانی»، قائم مقام ستاد اقامه نماز در دوره آموزشی طرح مهارت افزایی مدرسان و کارشناسان صاحب نظر بومی استان ها که به صورت وبینار در روز یکشنبه، ۲۴ مهرماه با حضور معاون فرهنگ، آموزش و پژوهش ستاد اقامه نماز و اساتید بومی استانها برگزار شد، ضمن تبیین سیاست ها، رویکردها و برنامه های ستاد، در خصوص تبیین موضوعات و الگوی شیوه برگزاری نشست های فرهنگی نماز مطالبی را عنوان کرد.

 

وی در ابتدای سخنان خود با اشاره به ضرورت ارتقای دانش و بینش جامعه نسبت به امر نماز، ماهیت دانشی ستاد اقامه نماز را تمرکز بر دانش افزایی نسبت به معارف نماز، از جمله آداب، اسرار، فلسفه و احکام نماز و چرخه معارف نماز را، برگزاری دوره های آموزشی و انتشارات، به همراه اساتید برجسته عنوان کرد.

 

قائم مقام ستاد اقامه نماز افزود: شناخت مخاطبین آموزش، روشها و شیوه های تدریس و ارزشیابی نهایی از میزان تاثیرپذیری دوره ها در سیر تکاملی آموزش ضروری است.

 

وی در ادامه با تاکید بر اینکه اساتید آموزشی می توانند خلاء دانشی را در بین اقشار جامعه پر کنند، اقامه نماز را معیار قدرت انسان در تعادل و تشخیص قلمداد کرد و افزود: طبق آیات صریح قرآن، کسانی که اهل نماز هستند در مخمصه های دنیوی گرفتار نمی شوند و چون خود را در محضر خدا میبینند در مقابل انجام عمل ناشایست توبه می کنند.

 

این مقام مسئول یادآور شد: با توجه به وجود عدم ارتباط نوجوانان و جوانان با مساجد، نیازمند اجرای دوره های آموزشی موثر با سرمایه گذاری بر روی آموزش فلسفه، آداب، اسرار و احکام نماز در اولویت برنامه ها هستیم.

 

زرهانی در بخش دیگری از سخنان خود، تعامل علمی و محتوایی با مرکز تخصصی نماز و ارتباط با ستاد اقامه نماز در راستای تبادل اطلاعات را ضروری عنوان کرد و گفت: داد و ستد فکری در میان اساتید، مدیران و دبیران اقامه نماز و حفظ ارتباط و شرکت در دوره های آموزشی، منجر به گسترش دایره اثرگذاری و رسیدن به اهداف و رسالتهای ستاد اقامه نماز خواهد شد.

 

وی تاکید کرد: با عنایت به وجود اساتید متعدد و صاحب نظر در سطوح علمی مختلف، انتقال یافته ها، تجارب و دانش های اساتید و فراهم کردن فضای مناسب جهت انتقال دانایی ها و توانمندی ها، تاثیر فراوانی در نهادینه شدن فرهنگ نماز در جامعه خواهد داشت.

 

قائم مقام ستاد اقامه نماز خاطرنشان کرد: انتقال دانش به مخاطبین و آموزش پذیری به صورت ارتباط عمودی و ارتباط اساتید با پژوهشگران و اساتید برجسته به صورت ارتباط افقی، در نوسازی بینش و دانش و یافته های علمی موثر است.

 

سید احمد زرهانی استفاده از محتوای مناسب، تحقیق و پژوهش در منابع اسلامی از جمله قرآن و نهج البلاغه و جستجو در آثار عرفا و دانشمندان اسلام در حوزه نماز را ضروری عنوان کرد و گفت: برای آموزش باید بیاموزیم و به دانش فعلی خود بسنده نکنیم و با استفاده از منابع علمی مناسب، در نوسازی دانش مخاطبین ایفای نقش داشته باشیم.

 

وی در پایان تصریح کرد: در بحث آموزش، متکلم وحده بودن اثرگذار نیست و در این مسیر ضمن برقراری ارتباط دو جانبه، درصدد تغییر دافعه ها و جاذبه ها در نسل نو باشیم.

 

در این جلسه وبیناری سرفصل هایی از جمله ملاحظات و انتظارات ستاد اقامه نماز از مدرسان و کارشناسان صاحب نظر بومی، آموزش شیوه های دعوت نسل نو به نماز و بحث و تبادل نظر میان اساتید بومی استانها صورت پذیرفت.

 

 

 

 

کد خبر 1224479

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha