به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، «حسن حکمتیان» امروز (۲۶ مهر ماه) در آئین معارفه مسئول نمایندگی ولی فقیه و امور روحانیون در ستاد بازسازی و پیشرفت عتبات عالیات استان کهگیلویه و بویراحمد، اظهار کرد: خدمات رسانی به زائرین اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام از اصول کاری ستاد عتبات عالیات است.
رئیس ستاد بازسازی و پیشرفت عتبات عالیات استان کهگیلویه و بویراحمد در ادامه، گفت: ستاد بازسازی عتبات عالیات در استان با عنایت نماینده ولی فقیه در استان به عنوان مسئول هیئت امنا به جایگاه ارزشمندی دست یافته که از سال قبل تاکنون ۱۰ پله رشد داشته است.
وی در زمینه جمع آوری نذورات مردمی هم، افزود: امسال با توجه به فعالیت های صورت گرفته وضعیت بهتری داریم و تاکنون ۷۳۴ میلیون تومان جمع آوری شده است.
حکمتیان ادامه داد: شبکه سازی حضور مردم، استفاده از از ظرفیت های گروه های جهادی، امامان جمعه و جماعات، مسئولان پایگاه ها و اقشار بسیج، مردم، سازمان ها، نهادها و ادارات در دستور کار ستاد قرار گرفت.
رئیس ستاد بازسازی و پیشرفت عتبات عالیات استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه علیرغم پیشرفتها در زمینه فعالیت ها و وظیفه ستاد شاهد پیشرفت هایی بودیم ولی به نقطه مطلوب نرسیدیم، ابراز داشت: برای نخستین بار ساخت درب «باب المهدی» (عج) به استان واگذار شد و طبق قرارداد پیشرفت قابل قبولی داریم، ضمن اینکه ساخت درب مورد نظر زودتر از موعد قرارداد به پایان می رسد.
وی پیشرفت ساخت درب «باب المهدی» را ۷۰ درصد دانست و ادامه داد: ستاد بازسازی عتبات عالیات استان در رویداد عظیم اربعین حدود ۳۵ موکب خود را در مرز شلمچه عراق و ایران راه اندازی کرد.
حکمتیان با اشاره به اینکه این موکب ها در زمینه اسکان، استراحت، خدمات پذیرایی و .... فعالیت های ارزشمندی برای خدمت رسانی به زائرین انجام دادند، افزود: در مرز شلمچه ۹ موکب راه اندازی شد، ضمن اینکه با توجه به عبور و مرور زائرین در شهرستان گچساران، می توان این مسیر را طریق الکربلا نامید.
رئیس ستاد بازسازی و پیشرفت عتبات عالیات استان کهگیلویه و بویراحمد از جانمایی محل موکب دائمی استان کهگیلویه و بویراحمد با همکاری استاندار استان و نماینده ولی فقیه در استان تقدیر و تشکر کرد و گفت: به طور متوسط روزانه بیش از ۱۰۰ هزار نفر از خدمات موکب های استان کهگیلویه و بویراحمد در اربعین امسال بهره مند شدند.
وی ضمن تاکید بر ظرفیتهای ارزشمند ستاد بازسازی عتبات و عالیات در سایر زمینه ها، خاطرنشان کرد: این موکب ها در سیل خوزستان و استان لرستان و همچنین زلزله سی سخت در شهرستان دنا به خوبی این ظرفیتها را به نمایش گذاشتند.
حکمتیان یادآور شد: در زلزله سی سخت نخستین گروهی که آشپزخانه، کار خدمات رسانی، تعمیرات جزئی و وسایل گرمایشی و سرمایشی را در دستور کار قرار داد، موکبهای ستاد بازسازی عتبات عالیات بود.
رئیس ستاد بازسازی و پیشرفت عتبات عالیات استان کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: کمک های مومنانه از دیگر فعالیتهای ستاد بازسازی عتبات عالیات بود که در این راستا در حد توان کمک هایی به نیازمندان و خانوادههای آنها صورت گرفت.
حکمتیان گفت: موکب ها در همه مراسمات و مناسبت های مختلف، اعیاد و شهادت ها پای کار بوده و ظرفیت خود را به میدان می آورند.
نظر شما