به گزارش خبرگزاری شبستان، محمود رکنی، مدیر کل حفاظت محیط زیست استان قم در نشستی با معاون امور حوزه های علمیه استان قم حجت الاسلام فراهانی بر روند همکاری با مراکز علمی و حوزوی در سطح استان تاکید کرد.
در این نشست که جمعی از مسئولان محیط زیست استان حضور داشتند دکتر رکنی برنامه ریزی و فرهنگ سازی موفق در محیط زیست در صورتی می تواند تحقق یابد و ضمانت اجرایی پیدا کند که بر پایه شالوده های دینی، مذهبی و اسلامی باشد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص همکاری با مراکز علمی و مذهبی که در راس آنها حوزه های علمیه قرار دارند بر ایجاد رشته های فقه ، فلسفه ، اخلاق و محیط زیست با همکاری معاونت آموزش حوزه علمیه قم و سایر مراکز حوزوی خبر داد.
مدیر کل حفاظت محیط زیست استان قم با اشاره به اهمیت حفاظت محیط زیست در اسلام و تاکیدات مقام معظم رهبری در این خصوص باید همه مسئولان در چارچوب رهنمودهای ایشان گام برداشته و مسیر پیشرفت و توسعه و بالندگی را طی کند.
رکنی همچنین با اشاره به نامگذاری سال جدید با رویکردی آموزش و فرهنگ زیست محیطی ازسوی رییس سازمان حفاظت محیط زیست ، بر لزوم استفاده از تمامی ظرفیت های فرهنگی استان خصوصا مراجع معظم ، علما و حوزه های علمیه در توسعه و گسترش فرهنگ زیست محیطی استان تاکید نمود و از دیگر برنامه های محیط زیست در استان فراهم نمودن زمینه های همکاری متقابل با مراکز علمی و دینی – مذهبی استان و همچنین ایجاد تشکلهای زیست محیطی در این مراکز با حضور طلاب و روحانیون خصوصا مبلغان مذهبی اعلام کرد.
حجت الاسلام فراهانی، معاون امور حوزه ها با توجه اینکه شهر مقدس قم مرکز علوم اسلامی و پایتخت جهان تشیع بوده ودر سطوح بین المللی مطرح است.هر گونه حرکت و جهش در ارتباط با اسلام و محیط زیست می تواند زمینه های همکاری و مشارکت در امر حفاظت محیط زیست در سطوح بین المللی و در میان کشور های اسلامی را رقم زند.
به گزارش روابط عمومی حفاظت محیط زیست استان قم، وی با اعلام همکاری حوزه های علمیه قم در زمینه تشکیل رشته های اسلامی با محوریت و گرایش محیط زیست لزوم مطالعات و برنامه ریزی های دقیق با مشارکت علما و اندیشمندان اسلامی حوزه های علمیه به منظور فراهم کردن زیر ساختهای فکری و فرهنگی و پشتیبانی علمی الزامی دانست.
معاون امور حوزه های علمیه استان قم تشکیل انجمنهای زیست محیطی در مراکز علمی و حوزوی و نهادهای مذهبی خصوصا در بین مبلغان دینی بسیار موثر و حائز اهمیت دانست و گفت: ورود حوزه های علمیه در مسائل و مباحث زیست محیطی از منظر علوم اسلامی و دینی می تواند جایگاه محیط زیست کشور را در سطوح بین المللی بیش از پیش ارتقاء بخشد.
پایان پیام/
نظر شما