به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل کانون، مرحله استانی بیستوچهارمین جشنواره بینالمللی قصهگویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با شعار «قصه صدای زندگی است» از اول مهر تا اول آبان برگزار شد. در بخش اول این گزارش برگزیدگان استانهای اصفهان، اردبیل، کردستان، همدان، کرمان، هرمزگان، آذربایجان غربی، قم، چهارمحال و بختیاری، قزوین، خراسان شمالی، کهگیلویه و بویراحمد، لرستان، تهران و کرمانشاه را معرفی میکنیم:
برگزیدگان مرحله استانی جشنواره قصهگویی در اصفهان
مرحله استانی بیستوچهارمین جشنواره بینالمللی قصهگویی در اصفهان در سه روز برگزار و برگزیدگان آن معرفی شدند.
برگزیدگان بخش ملی نوجوان: امیر نخودیان با قصه «یک بار جستی ملخک»، مهسا نجفی با قصه «زیگولی گله» و آرزو نیکزاد با قصه «حکم ناطق».
برگزیدگان بخش ملی بزرگسال: فهمیه حبیبی با قصه «سیب مال کیه»، فاطمه مومنی با قصه «هوش و ذکات»، و الهام رضازاده با قصه «پیرزن خردمند».
برگزیده بخش پدربزرگها و مادربزرگها: عباسعلی قرائتی با قصه «قناری خوش آواز».
برگزیده بخش زبان اشاره: آرزو طاهری با قصه «چوپان دروغگو».
شایستگان تقدیر بزرگسال بخش ملی: مژگان خوانساری با قصه «لطفا از من بپرسید»، سمیه پسندی با قصه «روز تولد گوش دراز»، اعظم رهنما با قصه «اخوسی»، فهیمه آدمزاده با قصه «آسیاب بچرخ» و هدی احمدی با قصه «علاج گدایی».
شایستگان تقدیر نوجوان بخش ملی: حدیث زارعی با قصه «این ترزی و اون ترزی»، نیلوفر ستایشنیا با قصه «خاطرات ستارهای»، سحر خانی با قصه «چه جوری نیشت بزنم» و زهرا صالحی با قصه «شامت را اینجا بخور».
شایستگان تقدیر پدربزرگها و مادربزرگهای بخش ملی: مریمبانو نیکنامی با قصه «خروس کاکل زری» و مریم معینی با قصه «وقتی ماه پنهان شد».
در بخش سنتی آیینی شایستگان تقدیر نوجوان: مهیا ملکیان با قصه «اکوان دیو» و مارال شاهی با قصه «رستم و اسفندیار».
برگزیدگان بخش آیینی سنتی نوجوان: ایمان قاسمی با قصه «جنگ خیبر»، الناز یزدانی با قصه «گردآفرید و سهراب» و حنانه مطلبی با قصه «تولد زال».
برگزیدگان بخش آیینی سنتی بزرگسال: سهیلا کاوه با قصه «اکوان دیو»، ماندانا رضایی با قصه «رستم و سهراب» و مسعود شاهنگی با قصه «گرد آفرید و سهراب».
[معرفی برگزیدگان مرحله استانی بیستوچهارمین جشنواره قصهگویی (بخش اول)]
برگزیدگان مرحله استانی جشنواره قصهگویی در اردبیل
طی روزهای ۱۰ و ۱۱ مهر، گروه داوری پس از دیدن قصهها ۳ نفر از بخش بزرگسالان، ۳ نفر از بخش نوجوان و ۱ نفر از بخش پدربزرگها و مادربزرگها را شایسته حضور در مرحله منطقهای اعلام کردند.
در بخش آیینی سنتی، هیئتداوران قصهای را حائز رتبه برگزیده ندانست و خداوردی خسروی با قصه «عشق قافلهسی» و دوست نوجوانمان آنیتا آقازاده با قصه «رزم رستم و سهراب»، هر دو از شهرستان اردبیل شایسته تقدیر شناخته شدند.
در بخش نوجوان به ترتیب آیناز فتحیالماس با قصه «من یورقونام» از مرکز شماره دو کانون اردبیل، دنیا فولادی با قصه «گوزل فاطما» از مرکز شماره سه کانون اردبیل و محنّا مصدق با قصه «هدیه خاله نگین» از مرکز شماره یک کانون اردبیل بهعنوان نفرات برگزیده اعلام شدند.
در بخش بزرگسال نیز زهرا محیطی با قصه «دیو سیاه دم به سر» از کانون خلخال، یحیی یوسفیاصل با قصه «قیچی بیکار» از مرکز شماره پنج کانون اردبیل و لیلا نظمی با قصه «بادی که خوابش میآمد» از مرکز شماره دو کانون اردبیل بهعنوان نفرات اول تا سوم شناخته شدند.
در بخش مادربزرگها و پدربزرگها هم احمد پروستان از اردبیل با قصه «دنیا اینطور نمیماند» به مرحله منطقهای راه پیدا کرد و شهلا قدیرزاده با قصه «غاز» از شهرستان نمین شایسته تقدیر شناخته شد.
برگزیدگان مرحله استانی جشنواره قصهگویی در کردستان
مرحله استانی جشنواره بینالمللی قصهگویی روزهای ۲۴ و ۲۵ مهر ۱۴۰۱در سنندج برگزار شد و ۱۴ قصهگوی شایسته تقدیر و راهیافته به مرحله منطقهای معرفی شدند.
بر این اساس در بخش پدربزرگها و مادربزرگها محمود بیور نفر اول، سعدیه خلیلی نفر دوم و شریف محمدی نفر سوم معرفی شدند.
در بخش اعضا نیز شینا میرهکی نفر اول، هانیه رحیمی نفر دوم و آذین ابراهیمی بهعنوان نفر سوم معرفی شدند.
هیات داوران جشنواره سپیده فدایی را در بخش زبان اشاره به عنوان نفر سوم و طاهره اصفهانی را به عنوان نفر سوم در بخش آیینی سنتی معرفی کردند. در این دو بخش نفر اول و دوم معرفی نشدند.
مینا عسکری نفر اول، پرشنگ سنگینآبادی نفر دوم و مهری اسدی به عنوان نفر سوم نفرات برگزیده بخش بزرگسال معرفی شدند.
در بخش اعضا مونا رضایی، در بخش بزرگسال صبری رحیمی و وحید خدابندهلو شایسته تقدیر مرحه استانی جشنواره قصهگویی شدند.
برگزیدگان مرحله استانی جشنواره قصهگویی در همدان
روز دوشنبه ۱۸ مهر ۱۴۰۱ مرحله استانی بیستوچهارمین جشنواره بینالمللی قصهگویی کانون با حضور ۳۲ قصهگو در سینما کانون برگزار شد.
بر این اساس و با اعلام هیئت داوران پس از دیدن اجرای قصهگویان نفرات اول تا سوم هر بخش را معرفی کردند:
در بخش قصهگویی پدربزرگها و مادربزرگها: محمود سلیمی.
قصهگویی آیینی و سنتی زنان و مردان: سیدمهرداد کاووسیحسینی با قصه «نقل رستم و اشکبوس»، بهزاد عسگری با قصه «سهراب و گردآفرید»، مهدی کوثری یگانه با قصه «نقل رستم و اشکبوس».
بخش قصهگویی آیینی سنتی نوجوانان: مهرساسادات مدیحی با قصه «نقل کیخسرو»، سمانه اراکی با قصه «هفت خوان رستم»، محمد جواد محسنلو با قصه «زال و سیمرغ».
بخش قصهگویی نوجوانان: مانیا دهقانی با قصه «عمو زنجیر بافی»، ریحانه امیدی با قصه «خانم کوچیک» و پریا امیدی با قصه «پول خون بابام».
بخش قصهگویی ملی زنان و مردان: نسا بخشی با قصه «خاله فرفری و گوساله لج با»، احمد عسگری با قصه «قولو قولو گیج قولو» و فاطمه نوری با قصه «کلاغ سلطنت».
همچنین گیتی فلاحی و نسرین طاهری شایسته تقدیر شدند.
برگزیدگان مرحله استانی جشنواره قصهگویی در کرمان
برگزیدگان مرحله استانی بیستوچهارمین جشنواره بینالمللی قصهگویی در استان کرمان ۱۷ مهر ۱۴۰۱ معرفی شدند.
در بخش ملی و گروه سنی بزرگسال به ترتیب فاطمه اعلاییفرد با قصه «قدرت کمزهره»، احسان بحرینی با قصه «کک به تنور» و آرام امینی با قصه «سرتاجر» رتبه اول تا سوم و در گروه سنی نوجوان مریم منصوری با قصه «جیگوری»، نازنینزهرا خواجویی با قصه «گلنسا» و یلدا میرکی با قصه «زموی زرنگ» رتبه اول تا سوم را کسب کردند.
لیلی خسروی با قصه «زنان قهرمان» رتبه اول و سیدعلی حسینینسب «رزم سهراب و رستم» رتبه دوم گروه سنی بزرگسال بخش آیینی سنتی و فاطمهزهرا سالاری با قصه «بستور»، فاطمهزهرا علیتوکلی با قصه «رزم رستم و سهراب» و ایلیا کیخواه «نقل قاسم» رتبه اول تا سوم گروه سنی نوجوان بخش آیینیسنتی را به خود اختصاص دادند.
همچنین، صغری خواجویینژاد با قصه «مشتی گلین خانم» برگزیده بخش پدربزرگها و مادربزرگهای استان کرمان اعلام شد و سمیه امیرتیموری با قصه «من میترسم» در قصهگویی زبان اشاره به عنوان برگزیده به مرحله بعدی راه یافت.
بر همین اساس، هیات داوران در این دوره جشنواره به ویژه از پروین اکبری بیبیحیات با قصه «مشگلگشا» مادربزرگ قصهگو تقدیر کردند.
برگزیدگان مرحله استانی جشنواره قصهگویی در هرمزگان
در استان هرمزگان ۴۱ قصهگو از سراسر استان هرمزگان در رده سنی نوجوان، بزرگسال و پدربزرگها و مادربزرگها در مرحله استانی جشنواره بینالمللی قصهگویی با هم به رقابت پرداختند.
برگزیدگان بخش زبان اشاره: نفر اول اصغر زارعی، نفر دوم محبوبه سلیمی.
برگزیدگان بخش پدربزرگها و مادربزرگها: نفر برگزیده زلیخا محمدی، شایسته تقدیر فرزانه محمدی و عبدالرسول معینی.
[معرفی برگزیدگان مرحله استانی بیستوچهارمین جشنواره قصهگویی (بخش اول)]
برگزیدگان بخش بزرگسال: نفر اول یاسمن عباسی، نفر دوم سمیه اسلامی، نفر سوم شادی آزادبشمنی و شایسته تقدیر مرضیه فیروزیکنتکانی و عارف کریمی.
برگزیده بزرگسال بخش آیینی: نفر اول ادریس معینی، نفر سوم امیرحسین والا.
برگزیده نوجوان بخش آیینی: نفر اول سارا پری تقینژاد، نفر دوم یکتا سهرابی.
برگزیده نوجوان در بخش صحنهای: نفر اول مبینا عبدالهی، نفر دوم محمدپارسا بانبرتینا، نفر سوم امیرعلی مزین و شایسته تقدیر رقیه زارعی و شهربانو ناتمی انتخاب شدند.
برگزیدگان مرحله استانی جشنواره قصهگویی در آذربایجان غربی
آیین اختتامیه مرحله استانی بیستوچهارمین جشنواره بینالمللی قصهگویی در سالن آمفیتئاتر اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان برگزار شد و ۱۱ قصهگو در دو بخش رقابتی ملی و آیینی سنتی به مرحله منطقهای جشنواره راه یافتند.
برگزیدگان بخش رقابتی ملی نوجوان: فاطمه رسولی از مهاباد نفر اول، ثمین اسمعیلی از ارومیه رتبه دوم و رامان علیپور از مهاباد رتبه سوم را کسب کردند.
برگزیدگان بخش رقابتی ملی بزرگسالان: معصومه قاسمی از خوی عنوان نخست را به خود اختصاص داد، بیتا محمدامینی از مهاباد حائز رتبه دوم و الهام حیدرزاده از چالدران سوم شدند.
شهناز صدیق از ارومیه نیز در گروه پدربزرگها و مادربزرگها عنوان برگزیده را کسب کرد.
همچنین با اعلام داوران، بخش آیینی سنتی جشنواره رتبه نخست نداشت و در گروه نوجوانان عنوان دوم به آیناز دیندوست از مهاباد رسید و فاطمه رشیدزاده از سردشت سوم شد.
در گروه بزرگسال آیینی سنتی نیز سمیه حسیننژاد از ماکو عنوان دوم و سعید صلحی از ارومیه عنوان سوم را کسب کردند.
برگزیدگان مرحله استانی جشنواره قصهگویی در قم
روز یکشنبه و دوشنبه ۱۷ و ۱۸ مهر ۱۴۰۱ بیستوچهارمین جشنواره بینالمللی قصهگویی کانون مرحله استانی با شعار قصه صدای زندگی است با اجرا ۳۵ قصهگو در خانه تاریخی زند برگزار شد.
برگزیدگان بخش مادربزرگها و پدربزرگها: صدیقه یعقوبی با قصه «پسته خانم» همچنین در بخش زنان و مردان؛ ایمانه خلیلی با قصه «خاله پیرزن و خمره سرکه» بهعنوان نفر اول، مریم کریمی با قصه «قطره طلایی» نفر دوم، آزاده
برگزیدگان بخش دختران و پسران زهرا علئی با قصه «کلاغ خنزرپنزری» بهعنوان نفر اول، ترنم رازقی با قصه «پادشاه زورگو» نفر دوم، پریسازمانی با قصه «پیرزن و چرخ فلک سوار» نفر سوم و مینوفر رئوف با قصهی «آش آشتی» شایسته تقدیر شدند.
هیئتداوران بیستوچهارمین جشنواره قصهگویی استان قم در بخش آئینی سنتی ویژه نوجوانان نازنین عبدلو با قصه «بیژن و منیژه» را به عنوان برگزیده و امیرمهدی علیزاده با قصه «گردآفرید» شایسته معرفی کردند.
برگزیدگان مرحله استانی جشنواره قصهگویی در چهارمحال و بختیاری
اسامی برگزیدگان و شایستگان تقدیر مرحله استانی بیست و چهارمین جشنواره بینالمللی قصهگویی در استان چهارمحال و بختیاری به این شرح است:
برگزیدگان بخش ملی عبارتند از: برگزیده گروه سنی مادر بزرگها و پدربزرگها: منیژه قربانی با قصه «آسیدرضا».
شایستگان تقدیر گروه سنی مادر بزرگها و پدربزرگها: آمنه فروغی با قصه «خاله خدیجه» و عصمت سلطانی با قصه «خان و غلام».
برگزیده گروه سنی بزرگسال: نفر اول فاطمه آذری با قصه «سالاخان»، نفر دوم صغری عالیپور با قصه «خروس پری،پیرهن زری»، نفر سوم مهدیه باقری با قصه «تاپ تاپ خمیر من کو، تشت پنیر من کو؟».
شایستگان تقدیر گروه سنی بزرگسال: سمیه ویسی با قصه «گرهای که باز شد»، طاهره حیدری با قصه «دهکده غرغروها» و محبوبه علیدوستی با «قصه اژدها در شهر».
برگزیده گروه سنی نوجوان: نفر اول مریم حیدری با قصه «دیو سیاه دم به سر»، نفر دوم محدثه هاشمی با قصه «تپ تپ» و نفر سوم نرگس احمدیان با قصه «رشک پری».
شایستگان تقدیر گروه سنی نوجوان: زهرا داوودی با قصه «کدوی قلقله زن»، مهشید نادری با قصه «گل بلور و خورشید» و رقیه علیدوستی با قصه «کلاغ خنزر پنزری».
برگزیدگان بخش آیینی سنتی عبارتند از: برگزیده گروه سنی بزرگسال: نفر اول ژیلا مهندسسامانی با قصه «ببر بیان»، نفر دوم فرزانه صالحی با قصه «آجیک جیک».
برگزیده گروه سنی نوجوان: نفر اول امیرمحمد موسایی با قصه «رزم رستم و اشکبوس»، نفر دوم امیرحسین غضنفری با قصه «پادشاهی کیکاووس» و نفر سوم اسماء محمدی با قصه «رستم و اسفندیار».
شایستگان تقدیر گروه سنی نوجوان: باران ربیعی با قصه «هفت خان رستم»، علیرضا موسایی با قصه «رزم رستم و اکوان دیو» و محدثه محمدی با قصه «رزم سهراب و گردآفرید».
در بخش زبان اشاره نیز سپیده ابراهیمی با قصه «شادترین روز زندگی» بهعنوان برگزیده انتخاب شد.
برگزیدگان مرحله استانی جشنواره قصهگویی در قزوین
در بخش ملی (نوجوان) سه شرکت کننده شایسته تقدیر شناخته شدند: زینب صادقی؛ عضو مرکز فرهنگی و هنری الوند با مربیگری زهرا برجی با قصه «قدم یازدهم»، رکسانا کشاورز عضو مرکز فرهنگی و هنری محمدیه با مربیگری لیلا عیوضزاده با قصه «اندازه یه دنیا» و حسنا رجبی عضو مرکز فرهنگی و هنری سگزآباد با مربیگری اعظم نوریزاده با قصه «تولدت مبارک ماه قشنگ».
در این بخش جایزه اول به فاطمه محمدی برای قصه «قوقولیخان»، جایزه دوم به سارینا حاجی برای قصه «چترباد» و جایزه سوم به مائده طاهر برای قصه «دیوار عجیب» تعلق گرفت که هر سه اعضای مرکز فرهنگی و هنری شماره یک قزوین با مربیگری آزاده میربها بودند.
نازنین آشوری از مرکز فرهنگی و هنری مجتمع با مربیگری لیلا ابراهیمی برای قصه «تولد شگفتانگیز» و فرشته کریمیان از مرکز فرهنگی و هنری شماره دو آبیک با مربیگری اکرم ربانی برای قصه «برمه نکن کلاغک» در بخش ملی(بزرگسال) به عنوان شایسته تقدیر معرفی شدند.
همچنین جایزه اول در این بخش به مینا عابدی مربی فرهنگی مرکز مجتمع برای قصه «پهلوان پنبه» تعلق گرفت و جایزه دوم به فرزانه گلدوزان مربیمسئول مرکز فرهنگی و هنری محمدیه برای قصه «آقای کفاش و هزار پا» اهدا شد و جایزه سوم نصیب زهرا یکهفلاح مربی مسئول مرکز فرهنگی و هنری شماره یک آبیک برای قصه «یک قصه زیبا» شد.
در بخش پدربزرگها و مادربزرگها، معصومه رحمانی از مرکز فرهنگی و هنری شماره یک تاکستان با هدایت سارا طاهرخانی و با قصه «کلوچههای خدا» برگزیده شناخته شد.
در بخش آیینی سنتی گروه سنی نوجوان، یگانه باقری از مرکز فرهنگی و هنری اقبالیه با مربیگری اقدس حسینی برای قصه «نبرد سهراب و گردآفرید» شایسته تقدیر شناخته شد.
در این بخش محمدطاها ذوالفقاری با قصه «رستم و سهراب» از مرکز فرهنگی و هنری مجتمع با مربیگری فاطمه فارسی مقام اول را به دست آورد و طناز رئوفینژاد با قصه «رستم و تهمینه» نفر دوم و نوشین نیکراه با قصه «خان چهارم» نفر سوم شناخته شد که هر دو عضو مرکز فرهنگی و هنری شماره یک قزوین با مربیگری آزاده میربها هستند.
در بخش آیینی سنتی (بزرگسال) نیز مبینا رحمانی با قصه «ضحاک ماردوش» از مرکز فرهنگی و هنری شماره یک تاکستان با مربیگری نسیم طاهری برگزیده شناخته شد.
[معرفی برگزیدگان مرحله استانی بیستوچهارمین جشنواره قصهگویی (بخش اول)]برگزیدگان مرحله استانی جشنواره قصهگویی در خراسان شمالی
۱۴ داستان در چهار بخش آیینی سنتی نوجوانان، آیینی سنتی زنان و مردان، بخش قصهگویی ملی مادربزرگها و پدربزرگها و زبان اشاره برگزیده شدند.
براساس اعلام هیات داوران ریحانه وحدانی حصار با داستان «ببین و نپرس»، سحرناز مرادی با داستان «زرباف» و مهدیه زارعی با داستان «ماعوله ماعوله» از شهرستان بجنورد در بخش ملی نوجوانان برگزیده شدند.
در بخش ملی زنان و مردان نیز فاطمه عطاءالهی با داستان «بالا پرونیهای ننه قمر» از شهرستان بجنورد، علی نادری با داستان «فقط بگو هیچ» و افسانه رحمانی فضلی با داستان «ریزه میزه و زن جادوگر» از شهرستان شیروان انتخاب شدند.
همچنین در بخش آیینی سنتی نوجوانان فاطمه حصاری با داستان «سهراب و گردآفرید» از بجنورد، فاطمه رمضانی با داستان «نقل گردآفرید» و ستایش آگاهی با داستان «کیومرث» از شهرستان بجنورد عنوان برگزیده را کسب کردند.
در بخش آیینی سنتی مردان و زنان نیز سمیه بهرامی با قصه «رستم زاد» از بجنورد و محمد محذور با قصه «بچه راه» از شهرستان راز برگزیده این رقابت شدند.
در بخش پدربزرگها و مادربزرگها نیز عنوان برگزیده به زبیده نصرتی با قصه «سنگ صبور» از شهرستان اسفراین و احمد کریمی با قصه «پلنگ و گربه دایی» از غلامان و رقیه نوروزی با قصه «مرد و نامرد» رسید.
الهه مقصودی با قصه «پند پیر»، فاطمه نودهی «پرنده شهر حلبی» و حیدر قدرتی با قصه «اوستا» شایسته تقدیر شدند.
نتایج بخش زبان اشاره نیز تا پایان مهرماه سال جاری اعلام خواهد شد.
برگزیدگان مرحله استانی جشنواره قصهگویی در کهگیلویه و بویراحمد
در این دوره از جشنواره ۱۵۰ اثر، به دبیرخانه استانی قصهگویی ارسال شد که پس از مراحل بازبینی و داوری در نهایت ۲۰ اثر به مرحله استانی جشنواره راه یافت و در نهایت نفرات برگزیده معرفی شدند.
برگزیدگان بخش ملی نوجوان: آیدا عباسی با قصه «پینه دوز خوشحال»، دیانا یوسفی با قصه «یخی که عاشق خورشید شد» سارینا جعفری با قصه «کرم سه نقطه».
برگزیدگان بخش ملی بزرگسال: آیلار عباسی با قصه «بادی که خوابش میآمد»، «سارا صیادی با قصه «یک دست صدا ندارد»، و هانیه خدیوی نسب با قصه «غواص».
برگزیدگان بخش آیینی سنتی نوجوان: سونیا آروسی با قصه «قیام کاوه»، راحیل حیدری با قصه «رزم گردآفرید و سهراب».
شایستگان تقدیر بزرگسال بخش ملی: اعظم امینی با قصه «سرو قامت همیشه زنده».
شایستگان تقدیر نوجوان بخش ملی: ونوس مردانی با قصه «اسب مسافر».
برگزیدگان مرحله استانی جشنواره قصهگویی در لرستان
مرحله استانی بیست و چهارمین جشنواره بینالمللی قصهگویی با حضور جمعی از کودکان و نوجوانان، هنرمندان و علاقهمندان به هنر قصهگویی، با شرکت راهیافتگان به این مرحله در قالب های بخش ملی، آیین سنتی، نوجوانان و پدربزرگها و مادربزرگها در گروههای سنی ۱۲ تا ۱۸ سال و بزرگسال برگزار شد و دراین رقابت ۱۰ قصهگوی برتر معرفی شدند.
بخش بزرگسال ملی: مقام اول، زهرا اکبرینژاد با قصه «صدای دماغ کی بود» مربی مرکز شماره سه خرم آباد، مقام دوم فاطمه عمادیپور با قصه «قدم یازدهم» مربی مسئول مرکز شماره دو بروجرد، مقام سوم نرگس قیطاسوند با قصه «سفر مرد بی لبخند» از شهرستان دورود.
بخش نوجوانان (ملی) نوجوانان: مقام اول آیدا فلاح با قصه «دم روباه» از مرکز شماره یک خرمآباد،
مقام دوم زهرا یادگاریان با قصه «خر برفت» از مرکز شماره سه خرمآباد، مقام سوم مهدی قدیانی با قصه «قصه فروشی» از مرکز شماره سه بروجرد.
بخش پدربزرگها و مادر بزرگها: علیمراد آقاجانی با قصه «شیر شکار» از شهرستان اشترینان.
بخش آیینی سنتی: مقام اول، آوا عارفکیا با قصه «رستم و اشک بوس» در بخش آزاد، مقام دوم، کیمیا بیرانوند با قصه «رستم و اسفندیار» از مرکز شماره دو خرمآباد، مقام سوم، آرشیدا آشتابو با قصه (نبرد سهراب و گرد آفرید) از مرکز شماره دو خرمآباد.
برگزیدگان مرحله استانی جشنواره قصهگویی در تهران
بخش استانی این جشنواره در روزهای ۱۷، ۱۸ و ۱۹ مهر ۱۴۰۱ در سالن غدیر مرکز آفرینشهای فرهنگی هنری کانون با حضور قصهگویان بخشهای مختلف برگزار و اجرای شرکتکنندگان در معرض قضاوت داوران جشنواره قرار گرفت.
برگزیدگان بزرگسال بخش ملی: الهه تاجیک، زینب علوی و رضا فقیهی. (در این بخش نرگس حبیب گرمابکی شایستهی تقدیر شناخته شد.)
تینا جواهریکیا، فاطمه اقبال، آنیتا اصغری برگزیدگان نوجوان و المیرا پارسا برگزیده بخش زبان اشاره بخش ملی معرفی شدند. (در این بخش از معصومه پورامامعلی، زینب رنجبر و روشنک ایلانلو تقدیر به عمل آمد.)
در بخش آیینی سنتی آرمین عیسیآبادی، ثنا اکبرزاده و احسان عبداللهی بهعنوان برگزیده معرفی شدند.
زینب شکیبا نیز برگزیده بخش پدربزرگها و مادربزرگها شد.
برگزیدگان مرحله استانی جشنواره قصهگویی در کرمانشاه
بیش از ۷۰۰ اثر در بخشهای مختلف به این مرحله ارسال که بعد از بازبینی و داوری اولیه ۵۷ اثر در بخشهای مختلف به جشنواره استانی راه پیدا کردند.
بر همین اساس در بخش قصههای ملی، رحمت غلامی مربی فرهنگی با قصهی «آرزوی هتاو»، مریم محمدی شرکت کننده بخش آزاد با قصه «روز ملی المر» و مهناز افشاری مربیمسئول مرکز قصرشیرین با قصه «علامت سفید» برگزیدهی شرکتکنندگان بزرگسال شدند.
همچنین خیام احمدی مربیمسئول مرکز روانسر با قصه «گرگ گر»، منا رضایی شرکت کننده بخش آزاد با قصه «جیگی جیگی ننه خانم» و وحید خواجوی مربیمسئول مرکز بیستون با قصهی «هَرَکان و مَرَکان» در این بخش به عنوان قصهگویان شایسته تقدیر معرفی گردیدند.
آران احمدی از مرکز روانسر با قصه «پسر کچل و خان ظالم»، شکیبا فرخی از مرکز بیستون با قصه «کلاغ خنزر پنزری» و زهرا جمشیدی از مرکز شماره ۸ با قصه «فرشتهای از آسمون»، برگزیدگان نهایی شرکتکنندگان نوجوان بودند.
فاطمه صفری با قصه «اردک کشاورز» و رها بشکوه با قصه «دامنم جهان پروانههاست»، هر دو نفر از مرکز شماره ۲ به عنوان شایستگان تقدیر در این بخش معرفی شدند.
در بخش قصههای آیینی سنتی نیز فائزه امیری از مرکز شماره ۲ با قصه «رستم و اشکبوس»، پویا بازرگان شرکت کننده بخش آزاد با قصه «رستم و اسفندیار»، و نیوشا مرادی از مرکز شماره ۲ با قصه «زال و رودابه» برگزیدگان بزرگسال این دوره از جشنوارهی قصهگویی شدند.
همچنین آرش فتاحی شرکتکننده بخش آزاد با قصه «گم شدن رخش» بهعنوان شایسته تقدیر در این بخش معرفی شد.
سوگند میرزایی از مرکز شماره ۲ با قصه «زال و سیمرغ»، آنیسا برازی از مرکز مجتمع شماره ۱ با قصه «اکوان دیو» و کیمیا مشکات از مرکز سنقر با قصه «رزم رستم و شغاد»، برگزیدگان بخش نوجوان قصههای آیینی سنتی شدند.
همچنین غزل محمدنژاد با قصه «ننه کلاغ و روباه» به عنوان قصهگوی برگزیده و فرشته انگزبانی با قصه «آهوی گردن دراز» بهعنوان قصهگوی شایسته تقدیر، در بخش زبان اشاره معرفی گردیدند.
ملکآرا ترکمان نیز با قصهی «واسیلیس دانا» به عنوان قصهگوی شایسته تقدیر در بخش مادربزرگها و پدربزرگها معرفی شد.
نظر شما