بازديد مدیر ستادکانون های  مساجد قم از کانون حضرت ابوالفضل (ع)/جهاد علمی محور فعالیت های این کانون

امام جماعت مسجد حضرت ابوالفضل (ع) در بازدید مدیر ستادکانون های فرهنگی هنری مساجد استان قم از کانون حضرت ابوالفضل(ع)گفت: فعالیت‌های متنوعی در این کانون تعریف شده است اما عموم این برنامه‌ها بر محور جهاد علمی و تربیت نیروی متخصص تمرکز دارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان قم، حجت الاسلام و المسلمين محمدرضا حيدری مدير ستاد هماهنگي کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قم از کانون فرهنگی هنری، کتابخانه و موسسه خيريه حضرت ابوالفضل عليه السلام که از کانون های برتر استان قم در حوزه های مختلف بویژه فعالیت های اجتماعی و عام المنفعه می باشد و در خیابات امام زاده ابراهیم واقع شده است، بازديد کرد.

 

مدير ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قم در این بازدید از زحمات و همراهی حجت الاسلام و المسلمین پور موسوی امام جماعت مسجد و مسئول کانون تقدیر و تشکر کرد.

 

در این بازدید حجت الاسلام و المسلمین پور موسوی گزارش کاملی از فعالیت ها و خدمات کانون فرهنگی هنری حضرت ابوالفضل علیه السلام ارائه کرد و گفت: یکی از مسائلی که دغدغه اصلی ما در کانون حضرت ابوالفضل (ع) داریم پیگیری مطالبات مقام معظم رهبری مد ظله العالی است. در سال های اخیر در بحث مقابله آسیب های اجتماعی ایشان مطالبات بسیاری داشته اند. کانون حضرت ابوالفضل (ع) نیز در این راستا برنامه های متنوعی برای این مهم داشته است.

 

 

امام جماعت مسجد حضرت ابوالفضل (ع) ادامه داد: یکی از این کارها، بحث «جهاد علمی» بوده است که مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب سفارش ویژه ای داشته اند. بحث جهاد علمی را با حضور جوانان و با استفاده از ظرفیت کتابخانه حضرت ابوالفضل (ع) شروع کردیم که کم کم این ظرفیت ها بیشتر شد و خروجی های بسیار خوبی را شاهد بودیم.

 

 

وی با اشاره به محروم بودن اکثر خانواده های ساکن در این منطقه و عدم دسترسی به امکانات آموزشی و کمک آموزشی، گفت: ما در کانون حضرت ابوالفضل (ع)  از ظرفیت این کتابخانه برای جذب جوانان استفاده کردیم و در کنار آن برنامه های علمی و مشاوره ای را برنامه ریزی کردیم.

 

 

مدیر کانون فرهنگی هنری حضرت ابوالفضل العباس(ع) با بیان اینکه در مناطق کم برخوردار علی رغم اینکه بچه ها بسیار مستعد هستند اما امکانات بسیار کم است و یکی از این امکانات لازم تهیه کتب کمک درسی است که تهیه آن در توان این جوانان نیست، افزود: ما سعی کردیم کتاب های مورد نیاز این بچه ها را تهیه کنیم و در اختیار ایشان قرار دهیم. در کنار آن مشاوره های فردی و گروهی بصورت رایگان برای ایشان تدارک دیده شد.

 

 

وی در ادامه افزود: الحمدلله از طریق این برنامه ها و مشاوره ها کمک کار جوانان بودیم و خروجی بسیار خوبی از بچه های مسجدی شاهد بودیم. کسب رتبه های دو رقمی، تعداد زیادی رتبه های زیر 1000، حضور اعضای کانون حضرت ابوالفضل (ع) در دانشگاه های طراز اول کشور مثل صنعتی شریف، امیرکبیر و... از برکات این فعالیت ها بوده است که باعث شده تا این جوانان با تفکر مسجدی در دانشگاه حاضر شده و پس از فارق التحصیلی توانستند جزو مسئولان مدیران موفق کشور شده اند.

 

حجت الاسلام پورموسوی تولید آثار فرهنگی و دینی و مذهبی را از دیگر زمینه های فعالیت بچه های مسجد حضرت ابوالفضل(ع) معرفی کرد و گفت: در این راستا کاری زیرساختی و کادرسازی در فضای مجازی را انجام دادیم و دوره تخصصی مهارت های مجازی را برای نوجوانان و جوانان برگزار کردیم تا در این باره حرفه ای شوند. تولید موشن گرافی، تدوین فیلم، تولید کلیپ، فتوشاپ و ... ازجمله محورهای این دوره تخصصی است.

 

امام جماعت مسجد حضرت ابوالفضل (ع) در ادامه افزود: مطالبه دیگر مقام معظم رهبری که دغدغه کانون حضرت ابوالفضل (ع) می باشد بحث «کارهای جهادی» است. در مناسبت های مختلف و حوادث پیش آمده توانستیم با جمع کردن جوانان و ارائه تفکر جهادی و بسیجی به ایشان، این جوانان در زلزله، سیل و... علی الخصوص بحث کرونا فعالیت های چشمگیری داشته اند.

 

وی در ادامه با اشاره به فعالیت های درخشان موسسه خیریه حضرت ابوالفضل(ع) وابسته به این مسجد در راستای شناسایی خانواده های محروم و کم بضاعت و حمایت از آن ها گفت: هم اکنون بیش از 2 هزار خانواده را تحت پوشش داریم، ضمن آن که از سال گذشته تمرکز خود را بر روی اهالی مسجد و همسایگان گذاشته ایم که بر این اساس، بیش از یکصد خانواده به این تعداد اضافه شده و این در حالی است که امامزاده ابراهیم(ع) قم، منطقه نسبتاً محرومی به شمار می رود و متأسفانه به جهت شیوع کرونا برخی شغل خود را از دست داده و دچار مشکلات معیشتی جدی شدند که به این افراد هم به شکل ماهیانه خدماتی از قبیل بسته های معیشتی صورت گرفت.

کد خبر 1226136

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha