ساماندهی معتادان متجاهر و توانمندسازی و اشتغال آن ها، مشارکت جدی دستگاه‌ها را می‌طلبد

حسینی گفت: باید کمک‌ و همراهی دستگاه‌های متولی در ساماندهی معتادان متجاهر تا رسیدن به نقطه مطلوب و کاهش آسیب های اجتماعی به‌ویژه توانمندسازی و اشتغال‌زایی بهبودیافتگان از اعتیاد، ادامه داشته باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در استان فارس، سید موسی حسینی امروز سه شنبه (۴ آبان) در دیدار با مهدی طاهری رئیس شورای اسلامی شهر شیراز گفت: آسیب‌های اجتماعی به‌ویژه موضوع اعتیاد و معتادین متجاهر در کلان‌شهر شیراز، مشکلاتی را برای شهر و شهروندان ایجاد می کند که در این راستا با حمایت و اقدامات اجرایی که در سال گذشته و ماه‌های اخیر با دستور استاندار فارس توسط دستگاه های متولی صورت پذیرفته بخشی از این مشکلات بحمداله مرتفع گردیده است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس در ادامه افزود: این اقدامات اگرچه در راستای تکالیف قانونی و اسناد بالادستی و تأمین حقوق شهروندی بوده اما نویدبخش آینده روشن در مسیر کاهش آسیب های اجتماعی به ویژه معضل مواد مخدر خواهد بود.

وی در رابطه با توجه ویژه طرح جمع‌آوری و ساماندهی معتادان در بافت تاریخی و فرهنگی و مناطق گردشگر پذیر شیراز به‌ویژه اطراف سومین حرم اهل‌بیت (ع) تشریح کرد: اجرای طرح ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی با جامعه هدف معتادین متجاهر از بافت‌های تاریخی از دی ماه سال گذشته با جدیت شروع و همچنان ادامه دارد.

حسینی با اشاره به این‌که وجود آسیب‌های اجتماعی چهره نامناسبی را از شهر شیراز نشان می دهد، اظهار داشت: در مجاورت سومین حرم اهل‌بیت (ع) و در این خطه که پذیرش گاه گردشگران مذهبی، سیاحت‌گران و مهمانان در اقصی نقاط کشور و حتی سایر کشور است به علت اهمیتی که در تأمین امنیت گردشگران و زائرین و همچنین ساکنین محلی که دارد باید این مناطق به‌صورت ویژه، عاری از هرگونه آسیبی باشد.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان فارس به ارتقا سطح جامعه‌پذیری این گروه از معتادین و توانمندسازی و اشتغال آن‌ها با همکاری همه دستگاه‌های متولی و اعضای جامعه با استفاده از ظرفیت‌های موجود تاکید و اظهار امیدواری کرد: با اقدامات حمایتی همه دستگاه ها به ویژه شهرداری و شورای اسلامی شهر می توان به سرانجام بهتری در توانمندسازی و اشتغال معتادان بهبودیافته دست یافت.

این مقام مسئول در ادامه بیان کرد: قطعاً نگاه شهرداری و شورای اسلامی شهر فراتر از کمک‌های مالی در جمع‌آوری معتادان متجاهر و ساماندهی آسیب‌دیدگان است و این مهم باید تا رسیدن به نقطه مطلوب به‌ویژه در موضوع توانمندسازی و اشتغال‌زایی و کاهش آسیب های اجتماعی، تداوم داشته باشد.

حسینی گفت: سیکل درمانی، توان‌بخشی و اشتغال‌زایی و مراقبت‌های بعدی که در چرخه ساماندهی پس از جمع‌آوری و نگهداری معتادان باید انجام بپذیرد نباید محدود و در فرآیند قطع شود لذا باید تا دستیابی به نتیجه مطلوب این اقدام صورت گیرد.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس در پایان سخنان خود ضمن قدردانی از همراهی رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر شیراز در امر مبارزه با مواد مخدر خاطرنشان کرد: امیدواریم با همت همگانی به‌ویژه شهروندان و دستگاه‌های متولی و همچنین اجتماعی شدن موضوع مبارزه با مواد مخدر، نتایج مطلوبی را شاهد باشیم.

 

کد خبر 1226546

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha