بررسی زندگی مسلمانان آمریکا پس از ۱۱ سپتامبر در یک مستند جدید

مستند جدیدی درباره زندگی مسلمانان در آمریکا پس از ۱۱ سپتامبر تهیه شده است که به زودی به صورت رایگان دربرخی شهرها به نمایش در می آید.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از «freep»،مستند جدیدی درباره زندگی مسلمانان در آمریکا پس از ۱۱ سپتامبر تهیه شده است که به زودی به صورت رایگان در مترو «دیترویت» به نمایش در می آید.

مستند «عمل عبادت» بر تاثیر سخنان و سیاست‌های ضد اسلامی بر روی زندگی مسلمانان به ویژه جوانان مسلمان پس از 11 سپتامبر ،تمرکز دارد.

این مستند در اوایل سال جاری در جشنواره فیلم «ترایبکا» به نمایش درآمد.

یکی از محورهای داستانی کلیدی فیلم، روایت «خادگا محمد»، مهاجر 18 ساله سودانی است که در میشیگان زندگی می کند.

«عمل عبادت» از روایت های معاصر استفاده می‌کند تا داستان زنان مسلمان آمریکایی که از جوامع خود دفاع می‌کنند را به نمایش بگذارد.

کارگردانی این فیلم را «ناوشین دادابهوی»، فیلمساز کالیفرنیایی برعهده داشته است که رزومه گسترده‌اش شامل کار بر روی فیلم‌های روایی، مستند و موزیک ویدیو است.

پس از حملات ۱۱ سپتامبر تاثیرات اسلام هراسی در آمریکا آنقدر عمیق بوده است که گزارش ها نشان می دهد مسلمانان همواره در جامعه هدف خشونت و تجاوز بوده اند.

اسلام هراسی به طور خاص در قرن گذشته ظهور کرد، اما این مسئله ریشه در تعصبات تاریخی دارد که منجر به انزوای مسلمانان امروزی در آمریکا و سراسر جهان شده است.

بدیهی است که مسئله تعصب اسلام هراسی در آمریکا و شاید در سرتاسر جهان، نسل‌های زیادی طول می‌کشد تا خنثی شود، به خصوص اگر خود مسلمانان در حال از دست دادن ایمان به جامعه خود باشند.

بر اساس تحقیقات انجام شده از سوی دانشگاه کالیفرنیا اکثریت مسلمانان ساکن آمریکا حداقل یکبار در طول زندگی خود با اسلام هراسی مواجه بوده اند.

بر اساس این گزارش ، حدود 67.5  درصد از مسلمانان ساکن در آمریکا حداقل یکبار در زندگی خود اسلام هراسی را تجربه کرده اند.

موسسه تحقیقاتی «Othering & Belonging» در بیانیه مطبوعاتی خود اعلام کرد که زنان نسبت به مردان تجربه اسلام هراسی بیشتری داشته اند زیرا این میزان در زنان مسلمان 76.7 درصد بوده است در حالی که 58.6 درصد مردان مسلمان اسلام را تجربه کرده اند.

بر اساس این نظرسنجی ، از هر سه مسلمان دو نفر در معرض اقدامات اسلام هراسانه قرار گرفته اند ، در حالی که 33 درصد از پاسخ دهندگان گفته اند که گاهی مجبور هستند هویت دینی خود را از ترس اقدامات اسلام هراسانه پنهان کنند و 88.2 درصد نیز گفته اند که از ترس مواجهه با واکنش تند اسلام هراسان از برخی سخنرانی ها و اقدامات خودداری می کنند.

93.7 درصد از پاسخ دهندگان اظهار کردند که اسلام هراسی بر سلامت روحی و روانی آنها تاثیر می گذارد.

این تحقیق همچنین نشان می دهد که تقریباً 45 درصد از افراد بین 18 تا 29 سال بیشتر از هر گروه دیگری هویت دینی خود را پنهان کرده بودند.

کد خبر 1227241

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha