«محمدمهدی اسماعیلی» در گفت و گو با خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان مساجد و کانون های فرهنگی هنری را ظرفیتی عظیم برای ترویج گفتمان سازنده در عرصه های مختلف دانست و اظهار کرد: مساجد در دوره درخشش تمدن اسلامی پایگاه آزاداندیشی بودند و امروز هم باید تلاش شود مرکزی برای گفتوگو میان اقشار مختلف مردم و محل حل اختلافات باشند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بر ضرورت پیوند کودکان و نوجوانان با مسجد تاکید کرد و افزود: عمده فعالیت های فرهنگی هنری باید در مساجد انجام شود این رویکرد خیرات و برکات بسیاری به دنبال دارد.
اسماعیلی تصریح کرد: وقتی فرزندان ما در مسجد به فعالیت فرهنگی هنری بپردازند، به واسطه معنویت مسجد درگیر حاشیه هایی که ممکن است در دیگر فضاهای فرهنگی هنری بروز کند، نمی شوند.
لزوم بهره گیری از ظرفیت شبکه قدرتمند مساجد
وی بر لزوم بهرهگیری از ظرفیت شبکه قدرتمند مساجد و کانون های فرهنگی هنری تاکید کرد و افزود: بهرهمندی از ظرفیت این شبکه اثرگذار در اقصی نقاط کشور، معضلات و آسیب های اجتماعی را در جامعه کاهش می دهد.
اسماعیلی با اشاره به فعالیت نزدیک به ۲۶ هزار کانون فرهنگی هنری، هفت هزار و ۵۰۰ امامزاده و چهار هزار کتابخانه به عنوان شبکه فرهنگی در کشور، گفت: این شبکه فرهنگی می تواند نوجوانان و جوانان را با فرهنگ اصیل اسلامی آشنا کند.
سرود؛ ظرفیت عظیم انقلابی
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به فعالیت کتابخانه های مسجدی، ابراز کرد: ۱۰ هزار کتابخانه در مساجد فعالیت می کنند که باید تعداد آنها افزایش بیابد.
اسماعیلی بر لزوم تقویت گروههای سرود مساجد به عنوان یکی از ظرفیت های انقلاب اسلامی تاکید کرد و افزود: بیش از چهار هزار گروه سرود در مساجد فعالیت می کند که در جریان سرود «سلام فرمانده» جریان عظیمی را راه انداختند و حتی بر فضای خارج از کشور تاثیر گذاشتند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان با بیان اینکه بنا داریم در دوره ریاست جمهوری آیت الله رئیسی به اهدافمان در حوزه مسجدمحوری دست بیابیم، خاطرنشان کرد: خوشبختانه، گروه های سرود، تئاتر و برنامه های آموزشی و فرهنگی در جوار مساجد شکل گرفته و منشا اتفاقات مثبت شده است.
نظر شما