به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، مصطفی شریعتی، قائم مقام مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان در آیین اختتامیه دومین جشنواره استانی ادبیات داستانی وارنیک که در مجتمع خاتمالانبیاء (ص) رشت برگزار شد، گفت: باید از جمعهای دوستانه و فرصتهای جشنواره ای برای افزایش دوستیها و محبت استفاده شود.
وی با اشاره به اینکه جشنواره های فرهنگی و هنری موجب افزایش دوستی و محبت میشود، تصریح کرد: عنصر فرهنگ، تجلی بخش داستان نویسی در جهان است.
شریعتی با بیان اینکه حضور نسل جوان در هنر داستان نویسی دست آوردی بزرگ برای جامعه است، تاکید کرد: این حضور موجب تقویت فرهنگ بومی شده است.
قائم مقام مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان با اشاره به اینکه باید داستان نویسی گیلان مورد حمایت جدی قرار گیرد، خاطرنشان کرد: حضور پررنگ عناصر فرهنگی جامعه در داستان، امری ضروری است.
وی بیان کرد: جشنواره ادبیات داستانی وارنیک با ظرفیتهای موجود در سال آینده به صورت منطقه ای برگزار میشود.
در ادامه مراسم، علیرضا مددی، دبیر دومین جشنواره ادبیات داستانی وارنیک، اظهار کرد: راه رسیدن به داستان نویسی، آموزش و تحقیق پیرامون این هنر است.
وی با اشاره به اینکه بهترین روش داستان نویسی، یادگیری از راه اصولی است، تاکید کرد: دومین جشنواره وارنیک با شرکت 150 اثر ادبی برگزار شده است.
دبیر دومین جشنواره ادبیات داستانی وارنیک با بیان اینکه بیش از 60 درصد آثار بعد از تمدید مهلت جشنواره به دبیرخانه ارسال شد، تصریح کرد: آثار بعد از کدگذاری و طبقه بندی شدن در اختیار داوران قرار گرفت.
مددی، با بیان اینکه داوری جشنواره در مدت 17 روز انجام شد، خاطرنشان کرد: داوری دومین جشنواره ادبیات داستانی وارنیک بدون هیچ مشکلی و با بیشترین دقت انجام شده است.
وی در ادامه، یادآوری کرد: همه آثار رسیده به دبیرخانه دومین جشنواره ادبیات داستانی وارنیک به صورت مجموعه ای منسجم به چاپ میرسد.
گفتنی است، در پایان این مراسم علاوه بر تجلیل از برگزیدگان، از مهدی دلگرم و مجید دانش آراسته، داستان نویسان پیشکسوت گیلانی تقدیر شد.
پایان پیام/
نظر شما