کامل گلباغی، مسئول دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد کردستان به خبرنگار شبستان گفت: توسعه کمی و کیفی همزمان و تحویل تجهیزات کارآمد و همچنین وجود نیروهای متعهد، متخصص و توانمند در کانون های فرهنگی هنری باعث توسعه این مراکز میشود.
وی افزود: استفاده از امکانات و تجهیزات کانون ها، تجربه های بزرگترها و همفکری و مشورت با خود جوانان و نوجوانان را در حضور آنها در مساجد و پیشبرد برنامه ها تاثیر گذار بیان کرد.
این مقام مسئول اظهار داشت: به کانون های فرهنگی و هنری شهرستان های سنندج، دهگلان، مریوان، قروه، بیجار، کامیاران و دهگلان تعداد 113 قفسه و 80 میز و 320 صندلی در قالب تجهیزات کتابخانه ای ارائه شده است.
وی افزود: این تجهیزات بخشی از امکانات اختصاص یافته از محل شاخص های فرهنگی به کانونها می باشد و در آینده نزدیک تجهیزات بیشتری به کانون ها تحویل داده می شود.
مسئول دبیرخانه امور مساجد کردستان یادآور شد: امروز کانونهای فرهنگی هنری مساجد یکی از کارآمدترین، فراگیرترین و مؤثرترین مراکز فرهنگی سازمان یافته تلقی میشوند تا جائیکه کانونهای مساجد با توجه به پراکندگی و گستردگی فراوان، توانستهاند در مقابله با تهاجم فرهنگی و ترویج فرهنگ اسلامی نقش مؤثری ایفا کنند.
گلباغی، جذب حداکثری جوانان به مساجد را نقطه قوت کانونهای فرهنگی- هنری مساجد عنوان کرد و ادامه داد: کانونهای مساجد بازوان اجرای برنامههای مختلف فرهنگی هستند.
پایان پیام/
نظر شما