بسیاری از فعالیت های فرهنگی و هنری جریان ساز دوران انقلاب اسلامی در مساجد انجام می شد

اسماعیلی با بیان اینکه بسیاری از فعالیت های فرهنگی و هنری جریان ساز دوران انقلاب اسلامی در مساجد انجام می شد، گفت: چهار هزار گروه سرود فعال در ۲۶ هزار کانون فرهنگی مساجد تنها گوشه ای از ظرفیت های عظیم جبهه فرهنگی انقلاب با پشتوانه های مردمی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دومین جلسه کارگروه فرهنگ، هنر و مهدویت که شامگاه گذشته، سه شنبه در محل وزارتخانه برگزار شد، ضمن قدردانی از آیت الله صدیقی، امام جمعه موقت تهران و اعضای فراکسیون «مهدویت» برای اهتمام ویژه نسبت به برپایی این جلسه گفت: این کارگروه می بایست محل تعیین رویکردهای مشخص و ملموس در حوزه های مختلف فرهنگی و هنری با محوریت «مهدویت» باشد و بر همین اساس باید دبیرخانه فعالی در بخش های مختلف تشکیل شود.

 
وی با اشاره به اینکه خلا فعالیت های مبتنی بر حوزه «عترت» در معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دوره گذشته احساس می شد، گفت: مباحث مرتبط با مهدیت بطور کامل به حوزه «عترت» بازمی‌گردد و به همین خاطر معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ در کارگروه فرهنگ، هنر و مهدویت مسئولیت مهمی برعهده دارد.
 
وی در ادامه با بیان اینکه بسیاری از فعالیت های فرهنگی و هنری جریان ساز دوران انقلاب اسلامی در مساجد انجام میشد، گفت: چهار هزار گروه سرود فعال در ۲۶ هزار کانون فرهنگی مساجد تنها گوشه ای از ظرفیت های عظیم جبهه فرهنگی انقلاب با پشتوانه های مردمی به شمار می‌رود که می توانند آثاری شایسته با محور «مهدویت» به تولید برسانند. همچنین قرارگاه محرومیت زدایی فرهنگی و هنری وزارت فرهنگ اغلب فعالیت ها و اقدامات آموزشی رایگان خود را در مساجد برپا می کند.
 
همچنین در ادامه این جلسه آیت الله صدیقی، امام جمعه موقت تهران و رییس ستاد امر به معروف و نهی از منکر، تشکیل فراکسیون «مهدویت» توسط برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی را اقدامی پسندیده عنوان کرد و گفت: فعالیت «کارگروه فرهنگ، هنر و مهدویت» که در امتداد اقدام تحسین برانگیز تشکیل فراکسیون «مهدویت» در مجلس انقلابی انجام می‌شود می بایست با برنامه ریزی مدون از تمامی ظرفیت های موجود در این کارگروه با حضور نمایندگان عضو فراکسیون، مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و فعالان حوزه مهدویت استفاده بهینه کند.
 
وی سه حوزه «غدیر»، «عاشورا» و «مهدویت» را زیربنای اندیشه ای مهم انقلابی دانست و تصریح کرد: مسئولین باید اهتمام ویژه ای نسبت به ایجاد و توسعه گفتمان مهدویت در حوزه های علمیه، مراکز آموزشی و دانشگاه ها داشته باشند تا با این اقدام فضای معنوی این اماکن ظهور و بروز جدیدی و جان و روح تازه ای به خود بگیرد.
 
گفتنی است، محمدمهدی زاهدی، الهام آزاد از نمایندگان فراکسیون مهدویت مجلس شورای اسلامی، حجت‌الاسلام رستمی رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، علیرضا معاف معاون قرآن و عترت، سیدمحمود اسلامی معاون توسعه منابع و مدیریت انسانی، مجید زین العابدین مدیرکل حوزه وزارتی و دستیار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، حجت‌الاسلام خداداده رییس ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد و حجت‌الاسلام شجاعی مدیرعامل موسسه منتظران منجی از جمله حاضرین در دومین جلسه کارگروه فرهنگ، هنر و مهدویت بودند.
کد خبر 1230900

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha