«علی کوگانی فر»، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از خرم آباد، با اشاره به اهمیت صیانت از امنیت عمومی و حقوق شهروندی، اظهار داشت: فرهنگ سازی مهم ترین زیر ساخت برای صیانت از حقوق شهروندی است.
وی با تاکید بر ضرورت مشارکت مسئولان جهت اجرای این منشور، خاطرنشان کرد: اجرای کامل منشور حقوق شهروندی بستر تقویت فرهنگ عمومی، صیانت از حقوق شهروندی و بهتر شدن زندگی مردم است.
این کارشناس مسائل اجتماعی با بیان اینکه منشور حقوق شهروندی برگرفته از آموزه های دینی و اسلامی است، افزود: اجرای این منشور و تحقق اهداف و آرمان های آن بستر رشد و ترقی کشور در زمینه های مختلف است.
کوگانی بیان کرد: حقوق شهروندي جدا از قانون نيست و برگرفته از قانون اساسي ما مي باشد، به گونه اي كه از همان مقدمه قانون اساسي بازيابي هويت اصلي و حقوقي انساني را از اهداف برجسته و اساسي نظام اسلامي برشمرده است.
وی ادامه داد: تحقق اهداف منشور حقوق شهروندی و عمل به شاخص های آن، نیازمند مشارکت و همکاری عموم مردم، مسئولان، نخبگان و اصحاب رسانه است.
کوگانی بیان کرد: مولفه هاي حقوق شهروندي ازحقوق اساسي و پايه هر يك از شهروندان است و آگاه شدن مردم از آنها از موضوعات مهمي است كه بايد به تبع اين منشور انفاق بيفتد.
وي بر نقش رسانه ها در زمينه سازي توسعه فرهنگي تاكيد كرد و ادامه داد: رسانه ها در احياء حقوق شهروندي و ترويج آن در جامعه نقشي اساسي را ايفا مي كنند و اين مجموعه فرهنگي مهم مي تواند در آگاه سازي جامعه نقش بي بديلي را داشته باشد.
کوگانی خاطرنشان كرد: اين آگاه سازي نه تنها بر عهده رسانه هاست بلكه دستگاه هاي متولي هم بايد در اين زمينه نهايت تلاش خود را انجام دهند.
این کارشناس اظهار كرد: همه بايد به اين نكته توجه كنيم كه حقوق شهروندي نقشي دو لبه را ايفا مي كند، اگر اين حقوق مطابق ميل مردم باشند از آن حمايت و اگر برخلاف نظر مردم باشد با آن مخالفت مي كنند.
نظر شما