افزایش مشارکت خیرین مدرسه ساز به ۸ هزار میلیارد تومان در سال آینده

خان محمدی گفت: سرعت خیرین مدرسه ساز در مشارکت از بخش دولتی جلوتر است و تلاش دارند تحقق تعهد خیرین در سال آینده را به هشت هزار میلیارد تومان برسانند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی، حمیدرضا خان‌محمدی عصر امروز سه‌شنبه (۲۴ آبان) در آیین افتتاحیه جشنواره های استانی بیست و چهارمین جشنواره خیرین مدرسه ساز کشور که در سالن قلم چی بیرجند برگزار شد، اظهار کرد: امروز صد درصد مدارس در دست احداث استان با کمک خیرین ساخته می شود و این یک الگو است که باید در نقاط کشور هم آن را تبلیغ کرد.

 

سرپرست سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بکار بردن این عبارت که باید دست تک تک خیرین را بوسید، گفت: مهم نیست که خیر چند درصد در پروژه های مدرسه سازی مشارکت دارد بلکه نفس کار که همان توجه به نظام تعلیم و تربیت مهم است.

 

وی از تحقق سه هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان از تعهد خیرین مدرسه ساز در  سال گذشته خبر داد و افزود: سرعت خیرین در مشارکت از بخش دولتی جلوتر است و تلاش دارند تحقق تعهد خیرین در سال آینده را به هشت هزار میلیارد تومان برسانند.

 

خان محمدی ادامه داد: ۷۴۰ میلیارد تومان اعتبار برای گرمایش مدارس کشور تخصیص گرفته ایم که سهم استان ها تا هفته آینده واریز خواهد شد.

 

سرپرست سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با تأکید بر اینکه فرهنگ کار خیر باید در مدارس نهادینه سازی شود، از خيران خواست بعد از اتمام مراحل ساخت مدارس هم چنان در کنار مدیران مدارس بمانند و آنان را در تربیت دانش آموزان مدارس همراهی کنند چرا که در حوزه مدرسه یاری حضور خیران در کنار معلمان به آنها روحیه می دهد.

 

وی با تأکید بر اینکه علاوه بر کالبد باید به روح مدرسه هم توجه کرد و این تغییر رویکرد در مدرسه سازی مورد توجه است، گفت: تشکیل مجامع خیرین در تمام شهرستان های خراسان جنوبی از نقاط قوت است و این یعنی مردمی کردن اداره مدارس که قابل توجه است.

 

خان محمدی با بیان اینکه درب های مدارس باید به روی مردم باز شود، افزود: بعد از اتمام ساعت مدرسه، باید از حیاط آن برای برگزاری جلسات، اجتماعات و جشن ها استفاده کرد و از والدین دانش آموزان هر کسی هنر و حرفه ای دارد باید با استفاده از این فضا به بقیه آموزش دهند.

 

سرپرست سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور بیان کرد: مدرسه براساس سند تحول آموزش و پرورش باید کانون تربیت و پیشرفت محله باشد.

 

وی با اشاره به اینکه کیفیت آموزش را باید بالا برد چرا که دشمن می خواهد دانش آموزان ما از پیشرفت باز بمانند، گفت: اقتدار، پیشرفت و آبادانی همه در مدرسه محقق می شود.

 

معاون وزیر آموزش و پرورش در پایان مولدسازی را یکی از راه‌های پیش بینی شده برای جبران کمبود اعتبارات مورد نیاز برای ساخت و توسعه فضاهای آموزشی برشمرد و افزود: مولد سازی اموال مازاد باید برای اتمام پروژه های نیمه تمام در دستور کار استان به صورت جدی قرار گیرد و  در زمینه تغییر کاربری و تبدیل این املاک به تجاری و همچنین دادن تراکم در استان همراهی لازم انجام گیرد.


 

کد خبر 1232616

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha