محمد رعیت صبح امروز (چهارشنبه ۲۵ آبان) در حاشیه کارگاه پژوهشی پانزدهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران به خبرنگار خبرگزاری شبستان در استان گلستان گفت: برگزاری کارگاه های پژوهشی در کنار برگزاری پانزدهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران فرصت بی نظیری را برای هنرمندان فراهم کرده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان افزود: یکی از محورهای اصلی جشنواره این است تا در کنار اجرای موسیقی های صحنه ای، کارهای علمی پژوهشی برگزار شود و انجام این اقدامات غنای جشنواره را نیز تقویت می کند.
وی با بیان اینکه موسیقی برآمده از فرهنگ غنی گذشتگان است که سینه به سینه منتقل شده است، گفت: مدون و تدوین کردن و به رشته تحریر درآوردن و ثبت کردن این موسیقی ها ممکن است در برخی روایت ها دارای نظرات متفاوتی باشد.
رعیت ادامه داد: جلسات نقد و برسی و کارگاه های آموزشی در تقویت هنر اصیل ایرانی و شناخت آن و شاخصه های هر روایت تاثیرگذار است.
وی با اشاره به اینکه در نشست های پژوهشی پیوند و شناساندن عمیق تر علمی و بایسته ها و شایسته هایی که در گذشته بوده به درستی ثبت می شود، افزود: این ثبت منجر به انتقال صحیح به نسل جوان می شود که یک نقطه مثبت و قوی این جشنواره است که استان گلستان و و هنرمندان خوب آن هم به خوبی از آن استفاده می کنند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان گفت: در پنج روز برگزاری پانزدهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران، روزانه 2 کارگاه پیش بینی شده که با حضور اساتید و محققان و پژوهشگران خوب کشور برگزار می شود.
نظر شما