اولویت مشاغل روستایی استان کرمان احصا شد

حسنی با بیان اینکه ۳۰ رسته فعالیت در کشور احصاء شده و در استان کرمان نخستین فراوانی مربوط به دام سبک و سنگین و سپس فرش است؛ گفت: همه دستگاه ها تکلیف دارند در زمینه دانش بنیان ها کمک کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان؛ محمدصادق حسنی، سه شنبه(۸ آذر) در رویداد هم اندیشی انتقال فناوری به روستاها(روستای نوفن) با اشاره به سی امین سال فعالیت صندوق کارآفرینی امید گفت: فارغ از نام و رویکرد دولت ها در حوزه اشتغال، کلیدواژه ما در این سه دهه حمایت از کسب و کارهای خرد بوده و تلاش شده به SME ها کمک کند.

 


مدیر توسعه زیست بوم کسب و کار صندوق کارآفرینی امید کشور با بیان اینکه کرمان به عنوان دومین استان، طرح روستای نوفن را اجرا می کند؛ افزود: در مجموع تلاش های صندوق در همه استان ها صندوق توسعه روستائی و عشایری در چهار سال سه هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان تسهیلات در کشور پرداخت کرده که ۴۴ درصد تسهیلات به بخش کشاورزی اختصاص یافت و در کرمان بالای ۸۰ درصد یعنی دو برابر کشوری است.

 

وی با افزودن این مطلب که 30 رسته فعالیت در کشور احصاء شده و در استان کرمان نخستین فراوانی مربوط به دام سبک و سنگین و سپس فرش است؛ اظهار کرد: کشت نهال و بذر، محصولات گلخانه ای، بوم گردی، گردشگری، صنایع دستی، طیور، زنبور عسل، پوشاک، صنایع تبدیلی، بازاریابی و محصولات کشاورزی اولویت های مشاغل استان کرمان در روستاها است.

 

حسنی خاطرنشان کرد: منابع مالی محدود است و از سوی دیگر امکان ارزش افزوده برای واحد کسب و کار وجود دارد و امسال همه دستگاه ها تکلیف دارند در زمینه دانش بنیان ها کمک کنند و در رویداد امروز باید نقش کاربردی برای سازمان ها تعیین شود و امیدواریم ما در صندوق به عنوان حلقه میانی و تسهیل کننده بتوانیم نقش ایفا کنیم.

 

مدیر توسعه کسب و کار صندوق کارآفرینی امید کشور در پایان امنیت غذایی به دلیل شرایط کشور و لزوم گسترش دیمزارها را مورد تأکید قرار داد و افزود: 200 میلیارد تومان برای تولید بذر تسهیلات دادیم.

 

گفتنی است؛ این رویداد، فرصت هم‌اندیشی با حضور شرکت­ های دانش‌بنیان و دستگاه ­های اجرایی مرتبط در حوزه فناوری را جهت یافتن راهکارهای انتقال فناوری به روستاها به ویژه در بخش کشاورزی، فراهم می کند.

 

کد خبر 1236161

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha