تاکید بر استقرار صنایع معدنی در کهگیلویه و بویراحمد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: استقرار صنایع معدنی مطالبه مردم است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از یاسوج، سید احسان عسکری عصر امروز (۹ آذر ماه) در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید که به بررسی مشکلات شرکت تهیه و تولید مواد معدنی اختصاص داشت، گفت: بعضی از شهرستان‌های استان قابلیت و پتانسیل کاملی در حوزه معدنی دارند.

 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه چرام، لنده و بهمئی شهرستان‌هایی هستند که قابلیت فرآیند تولید مواد معدنی دارند، افزود: بخشی از مسیر توسعه استان از طریق صنایع معدنی محقق می‌شود.

 

وی با اشاره به قابلیت شهرستان دنا در حوزه مواد معدنی گفت: به دلیل شرایط زیست محیطی امکان بهره‌برداری از مواد معدنی در دنا وجود ندارد، در حوزه مواد معدنی و بوکسیت چرام در گذشته اقداماتی انجام شده اما معضلات اجتماعی و زیست محیطی ایجاد شده است.

 

عسکری بیان کرد: خواسته مردم و نمایندگان مردم در مجلس استقرار صنایع معدنی در شهرهای دارای قابلیت معدنی است تا از قبل فرآوری معدنی بخشی از اقتصاد استان رونق پیدا کند.

 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد در ادامه با اشاره به انجام مراحل استعلام پنج محدوده اکتشافی در استان، گفت: تا پایان آذرماه مجددا استعلام هر پنج محدوده اکتشافی مورد بررسی قرار گیرد، ضمن اینکه منابع طبیعی نهایت همکاری را برای محدوده‌های اکتشافی انجام دهد.

 

همچنین خدایار کریم نژاد مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران با بیان اینکه عملیات معدن آهک هیدراته تا یک ماه آینده آغاز و ظرف یکسال آینده به بهره‌برداری می‌رسد، گفت: مجوز معدن اسید فسفریک به زودی صادر و کار عملیاتی توسط هلدینگ غدیر آغاز می‌شود.

 

گفتنی است در این نشست، تعیین و تکلیف صدور سند ۲۰ هکتاری که توسط امور اقتصاد و دارایی به بخش معدن واگذار شد، افزایش عرصه مورد نیاز هلدینگ غدیر برای عملیات معدنی، درخواست لغو صورت حساب ۸۰۰ میلیون تومانی آب بهای آب منطقه‌ای که به ۵۰ درصد کاهش پیدا کرد و موضوع معارضین محلی خط انتقال آب به طرح‌های معدنی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 

کد خبر 1236673

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha