روح اله صالحی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از زنجان، با اشاره به همراهی و همدلی مناسب خیران با برنامه های اجرایی کمیته امداد ادامه داد: بهره گیری بیشتر از ظرفیت های مردمی از رویکردهای اصلی کمیته امداد در حوزه خدمت رسانی به اقشار نیازمند بوده و با همین رویکرد و فضاسازی مناسب صورت گرفته در حال حاضر 200 هزار خیر در بخش های مختلف در برنامه های اجرایی کمیته امداد مشارکت دارند.
مدیرکل کمیته امداد استان زنجان با اشاره به تاثیر گذار بودن کمکهای خیرین و حامیان در خدمترسانی بیشتر به جامعه هدف کمیته امداد، افزود: نتیجه و ماحصل این مشارکت ها کسب 29 رتبه برتر دانشگاهی و قبولی دانشآموزان تحت حمایت این نهاد در دانشگاههای معتبر دولتی کشور بوده است.
وی در ادامه با اشاره به حمایت کمیته امداد از هزار و 110 بیمار صعب العلاج، اضافه کرد: برای رفع مشکلات این گروه از جامعه هدف، دیدارهای دورهای در قالب طرح مفتاح الجنه توسط امدادگران انجام و بر اساس نیازسنجی احصاء شده خدمات در بخش های مختلف به این خانواده ها ارائه می شود.
این مسئول همچنین با اشاره به فعالیت 179 مرکز نیکوکاری در استان زنجان، گفت: مراکز نیکوکاری با هدف توسعه و ترویج فرهنگ انفاق، احسان و نیکوکاری در زمینه شناسایی نیازمندان وارائه خدمات موثر و هدفمند به مددجویان عزیز تحت حمایت این نهاد و سایر اقشار نیازمند جامعه فعالیت می کنند.
وی افزود: از 179 مرکز فعال در استان 60 مرکز به صورت تخصصی فعالیت دارند که 25 مرکز مربوط به زکات، 15 مرکز در حوزه فرهنگی، 13 مرکز در حوزه اشتغال، 4مرکز در بخش مسکن، 2 مرکز در حوزه مددکاری و مشاوره و یک مرکز هم در حوزه حقوقی است.
صالحی با بیان اینکه مراکز نیکوکاری تخصصی زکات بهمنظور استفاده از ظرفیت کشاورزان و دامداران در جهت آبادانی روستاها و بهرهمندی محرومان از وجوه شرعی زکات ایجاد میشود، گفت: در این راستا شوراهای زکات روستاها و مساجدی که ائمه جماعات آنها فعالیت خوبی در حوزه زکات دارند به مرکز نیکوکاری تخصصی زکات تبدیل میشوند.
مدیرکل کمیته امداد استان زنجان اجرای طرحهای عامالمنفعه روستایی و تامین معیشت ایتام و نیازمندان را از مهمترین اقدامات مراکز نیکوکاری تخصصی زکات عنوان کرد و ادامه داد: مراکز نیکوکاری نقش بسیار مهمی در کمک به محرومان و نیازمندان داشته و باعث تسری در خدماترسانی به جامعه هدف میشوند.
نظر شما