ایجاد اشتغال پایدار برای معلولین با آموزشهای مهارتی در  سیستان و بلوچستان

مدیرکل آموزش ‌فنی ‌و ‌حرفه ای استان سیستان وبلوچستان گفت: معلولین به واسطه نداشتن مهارت‌های حرفه‌ای، بیشتر در معرض آسیب‌ها هستند و آموزش‌های فنی ‌و حرفه ای مسیری آسان به اشتغال پایدار است.

«جلیل شهریاری» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان اظهار داشت: ارتقاء مشارکت افراد دارای معلولیت برای دستیابی به توسعه فراگیر، عادلانه ‌و پایدار ضروری است.

 

وی با تاکید به نقش سازمان آموزش فنی ‌و حرفه‌ای در ارائه آموزش‌های مهارتی، افزود: آموزش‌های فنی ‌و حرفه‌ای مسیری آسان برای اشتغال معلولین میباشد .

 

مدیرکل آموزش ‌فنی ‌و حرفه ای استان سیستان وبلوچستان گفت: بر اساس تحقیقات مختلف از بین پنج نیاز استراتژیک جوامع انسانی که به عنوان نیازهای مرتبط با امنیت ملی هر کشور از آن نام برده می‌شود دو نیاز آموزشی ‌و اقتصادی از مهمترین دغدغه ‌و مسأئل در زندگی تک تک افراد جامعه به ویژه معلولین ‌است.

 

مدیر کل آموزش فنی ‌و حرفه ای استان، اظهار کرد: معلولین به واسطه نداشتن مهارت‌های حرفه‌ای، مددجویی و عدم تامین منابع مالی برای امرار معاش و گذران زندگی خود و خانواده بیشتر از سایر افراد جامعه در معرض انواع آسیب‌های فردی و اجتماعی قرار می گیرند. از این رو آموزش های فنی و حرفه ای به عنوان آموزش‌هایی که ابعاد کاربردی و مهارتی آنها نسبت به ابعاد نظری از اهمیت بیشتری برخوردار است یکی از پربازده ترین سرمایه گذاری های ‌جوامع برای توسعه فردی ‌و اجتماعی معلولان تلقی می ‌شود.

 

وی خاطرنشان کرد:  با توجه ‌به نیازسنجی شغلی ‌صورت گرفته، اداره کل آموزش فنی ‌و حرفه ای استان در سال 1401  تعداد 44نفر-دوره  آموزش های مهارتی را به معلولان ارائه کرده که در زمینه صنایع دستی، هنر وپلیواردوزی شیرینی پزی  بوده است. این عملکرد آموزشی در هشت ماهه سال 1401 نیز برای  معلولان اجرا شده است.

کد خبر 1237286

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha