ماموریت اصلی سواد آموزی کار جهادی  برای ریشه کنی بیسوادی در جامعه است

باقری نژاد بر مردمی کردن نهضت سوادآموزی و کار جهادی برای ریشه کنی بیسوادی تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، سید حمزه باقری نژاد امروز (۱۶ آذر ماه) در نشست مسؤلان و کارشناسان سواد آموزی شهرستانها و مناطق سردسیری استان کهگیلویه و بویراحمد که در باشگاه فرهنگيان یاسوج به میزبانی شهرستان بویراحمد برگزار شد، اظهار کرد: نهضت سوادآموزی در سال ۱۳۵۸ به فرمان حضرت امام خمینی (ره) با هدف ریشه کنی بیسوادی در جامعه تشکیل شد که با گذشت سالها از آن پیام ارزشمند امروز شاهد ارتقاء سواد در جامعه هستیم.

معاون سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه امروز علاوه بر سواد خواندن و نوشتن نیازمند آموزش سواد مهارتی، رسانه ای، مالی و دیگر ابعاد سواد هستیم، خاطرنشان کرد: در عصر ارتباطات و دانایی رویکرد نهضت سواد آموزی برای جامعه هدف متناسب با نیاز روز تغییر کرده و باید با نگاهی نو علاوه بر یاد دادن سواد خواندن و نوشتن، سواد مهارتی را نیز آموزش دهیم.
 

وی نرخ باسوادی در اوایل انقلاب در استان کهگیلویه و بویراحمد را 28.6 عنوان کرد و گفت: به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی طبق سرشماری سال 1395 نرخ باسوادی 92.8 و طبق برآورد سال 1400 نرخ باسوادی در استان کهگیلویه و بویراحمد 95.2 است .
 

باقری نژاد ماموریت اصلی سواد آموزی را ریشه کنی بیسوادی عنوان و بر نظارت مسئولان سواد آموزی بر فعالیت آموزشیاران و آموزش دهندگان تاکید کرد.
 

معاون سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد از تفاهم نامه با اعضای شورای اسلامی شهر و روستا و ثبت احوال جهت شناسایی بیسوادان و کم سوادان خبر داد و گفت: شورای پشتیبانی در همه شهرستانها و مناطق به شکل منظم تشکیل و از همه ظرفیت ها برای شاسایی بازماندگان از تحصیل استفاده کنید.
 

وی با بیان اینکه باشگاه خیرین سواد یار در استان متشکل از افراد برجسته سیاسی اجتماعی و خیرین تشکیل شده، گفت: این کار ارزشمند را جهت استفاده از ظرفیت های اجتماعی در شهرستان و مناطق تشکیل دهید و کارها را با نظم و برنامه محوری مدیریت کنید تا شاهد پویایی نهضت سواد آموزی باشیم.
 

باقری نژاد، پاسخگویی به موقع به بخشنامه ها، پالایش اطلاعات بیسوادان، حضور فعال در فضای مجازی، داشتن برنامه کلاسی روزانه آموزش دهندگان و آموزشیاران و نظارت جدی بر عملکرد و آشنایی با وظایف محوله را یادآور شد و گفت: با روحیه جهادی و انقلابی کار نهضت سواد آموزی را به پیش ببرید و تلاش کنید تا خدماتی شایسته با جامعه هدف ارائه شود.
 

کورش دلشاد، مدیرآموزش و پرورش شهرستان بویراحمد نیز در این نشست با تقدیر از فعالیت های خوب نهضت سواد آموزی در دولت سیزدهم، گفت: با رویکرد جدید و نگاه عالمانه از همه ظرفیت ها برای ارتقاء فعالیت های نهضت سواد آموزی استفاده خواهیم کرد.
 

رئیس اداره سواد آموزی استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گفت : کارشناسان، مسئولین سواد آموزی و آموزش دهندگان سه ضلع اصلی مثلث  فعالیت سواد آموزی هستند.
 

داستار گفت: مسئولان سواد آموزی با داشتن برنامه راهبردی، علم و آگاهی نسبت به کار خود و نیز داشتن روحیه جهادی، نهضتی و از خود گذشتگی می توانند بالاترین اهرم برای دست یابی به اهداف غایی و ماموریت ذاتی سواد آموزی باشند.
 

وی بیان کرد: مسئولان سواد آموزی باید ارتباط مستقیم و مستمر با موسسات داشته باشند تا بتوانند از طریق این موسسات نسبت به تشویق و ترغیب هر چه بیشتر و بهتر آموزش دهندگان و سواد آموزان موفق اقدام نمایند.
 

رئیس اداره نظارت، ارزشیابی و سنجش اداره کل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست بر رسالت همه دست اندرکاران حوزه معاونت سوادآموزی مبنی بر تغییر و تحول و برگرداندن روحیه آموزش در نهضت از ریل عرصه محوری به تقاضا محوری که ماموریت اصلی آن است تاکید کرد.
 

ناصر انتظاری، دقت در برگزاری کلاس گذاری واقعی و پرهیز از تشکیل کلاس های صوری را یادآور شد و گفت: نظارت خاص بر انجام درست شیوه کلاس گذاری جدید در حوزه های مختلف سواد آموزی را داشته باشید.
 

در ادامه این نشست، شکری زاده، کارشناس سنجش معاونت سواد آموزی در خصوص کلاس های تطبیقی و چگونگی استعلام و پیش ثبت نام و  ثبت کلاسها و چگونگی کار با سامانه اطلاعات لازم را ارائه دادند
 

در پایان مسئولان سواد آموزی دیدگاهها و نظرات خود را برای کیفی سازی فعالیت های آموزشی نهضت سواد آموزی بیان کردند .

کد خبر 1238165

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha