به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان مازندران، کاظم نظری در نشست اسرافیل فرج الهی، مدیرعامل انجمن هنرهای نمایشی ایران و حسن رونده، مدیر امور تئاتر استان های اداره کل هنرهای نمایشی با سید محمود حسینی پور، استاندار مازندران و حسین جوادی،مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی دیار علویان با بیان اینکه متاسفانه به مدت ۹سال جشنواره منطقه ای تئاتر فجر برگزار نشد، اظهار کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت سیزدهم به دنبال احیای این جشنواره فاخر و مهم است.
مدیرکل هنرهای نمایشی با بیان اینکه با نگاه عدالت فرهنگی دولت انقلابی آیت الله سید ابراهیم رئیسی به دنبال احیای این جشنواره هستیم، افزود: چهار استان کرمانشاه،فارس، مازندران و بوشهر درحال حاضر میزبانی برگزاری این جشنواره را پذیرش کردند.
وی با بیان اینکه جشنواره تئاتر فجر ویترین فعالیت های فرهنگی هنری کشور است،گفت: تلاش شده تمام گروه های نمایشی از جشنواره های استانی تئاتر انتخاب می شوند تم نمایش ها و موضوعات با محوریت انقلاب، نظام، مسائل اعتقادی و ... باشد.
نظری بیان کرد: نزدیکی هرچه بیشتر هنرمندان استانهای همجوار با یکدیگر، تبادل تجربیات هنری، تمرین و آمادهسازی بیشتر و بهتر برای حضور آثار برگزیده در جشنواره بینالمللی تئاتر فجر، ایجاد فضای فرهنگی و نشاط در شهرستانها و افزایش مخاطبان تئاتر، از جمله اهداف احیای دوباره این جشنواره است.
وی با اشاره به منویات رهبری مبنی براینکه تئاتر از منبر تاثیرگذار تر است، گفت: برگزاری این جشنواره با حضور ۱۵گروه نمایشی از ۹استان در مازندران و سه استان میزبان دیگر فرصتی برای رونق گردشگری و اقتصادی نیز می تواند باشد.
نظری خاطرنشان شد: جمع هنرمندانی هم که استان مازندران در مدت برپایی جشنواره میزبان آنها خواهد بود، حدود ۱۸۰ - ۲۰۰نفر برآورد شده است.
وی به اهمیت اطلاع رسانی و پوشش رسانه ای این جشنواره های منطقه ای تئاتر فجر اشاره کرد و گفت: از هر استان، سه یا چهار گروه نمایشی در جشنواره منطقهای شرکت خواهند کرد که برگزیدگان نهایی، به جشنواره بینالمللی تئاتر فجر، معرفی خواهند شد.
نظری با بیان اینکه مازندران به شعرا، نویسندگان، ادبا و فرهیختگان و دانشگاه های ممتاز شناخته شده است، اظهار امیدواری کرد: مردم هنر دوست و هنرمند این استان نهایت بهره را از میزبانی این جشنواره ببرند.
نظر شما