عده ای از سینماگران قصد دارند گرایش های سیاسی خود را در پناه صنف جلو ببرند

معاون سینمایی وزارت ارشاد با بیان اینکه کار صنفی را نباید با رویکردهای سیاسی تلفیق کرد،گفت:عده ای قصد دارند گرایش های سیاسی خودرا در پناه صنف جلو ببرند به همین دلیل می گویند همه صنوف باید تشکل واحد داشته باشند.

به گزارش خبرنگار شبستان، جواد شمقدری معاون امور سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مصاحبه ای اختصاصی با برنامه سینمایی – تحلیلی هفت به بازگو کردن ابعاد مختلف تشکل واحد تهیه کنندگان پرداخت.

 

وی در ابتدا عنوان داشت، همه سینماگران در حل مشکلات سینما اتفاق نظر دارند، معاونت سینمایی قادر است با ایجاد یک تشکل واحد برای تهیه کنندگان بسیاری از مسائل را حل کند اما بحث اصلی روی شیوه اجرای این طرح است.

 

شمقدری ادامه داد: مخالفان این طرح معتقدند که همه افراد و صنوف باید کرسی اختصاصی و تشکلی واحد داشته باشند که به این شیوه اشکالات جدی وارد است این شیوه فدرالتیو اصالت را به قدرت می دهد و استفاده آن در حوزه فرهنگ بی معنی است.

 

وی با اشاره به جدا شدن رویکردهای سیاسی از کار صنفی گفت: ما معتقدیم که کار صنفی را نباید با رویکردهای سیاسی تلفیق کرد.

افرادی هستند که قصد دارند گرایش های سیاسی خود را در پناه صنف جلو ببرند اما این عمل در حوزه تهیه کنندگی در یک کار صنفی نمی گنجد.

 

جواد شمقدری با اشاره به مجمع عمومی تشکل واحد تهیه کنندگان بیان کرد: مجمع عمومی صنف مشترک بهترین فرصت برای اعمال نظر همه صاحب نظران است.

 

شمقدری افزود: اطلاق اینکه صنف واحد دولتی است مبنایی مشخصی ندارد و اگر دولتی شدند به معنای حمایت دولت است در این صورت خانه سینما نیز مجموعه ای است که خواستار دولتی شدن است.

 

معاون امور سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اشاره کرد: تشکل واحد تهیه کنندگان باید مسئولیت ها را با معاونت سینمایی تقسیم کنند و در حوزه اکران و ساخت فیلمها اعمال نظر نمایند.

 

وزارت کار، تعاون و کشور می توانند این تشکل را قانونی کنند چرا که اکثر مجموعه های صنفی سینماهای ایران جایگاه قانونی ندارند.

 

وی در پایان اظهار داشت: در مجمع عمومی صنف واحد تهیه کنندگان به روی همه باز است و هر کسی که تقاضای حضور دارد در این صنف مورد بررسی قرار خواهد گرفت کسانی هم که علاقه ندارند ابتدا به صنف اضافه شوند می توانند در ادامه اعلام حضور کنند.

 

پایان پیام/

کد خبر 12388

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha