جهاد تبیین؛ راهکار مقابله با جنگ ترکیبی دشمن/ در تبیین مفاهیم انقلاب به جوانان کم کاری کردیم

مجتهدزاده با اشاره به بهره گیری دشمن از تمام ابزار و امکانات در جنگ ترکیبی گفت: جهاد تبیین راهکار مقابله با توطئه دشمن است.

خبرگزاری شبستان_ گروه سیاسی_ فرزانه تهجا: اصطلاح جنگ ترکیبی که برای نخستین بار توسط فرانک هافمن مشاور ارشد ارتش آمریکا مطرح شد به یک روش نظامی گفته می‌شود که مرکب از جنگ های کلاسیک، نامنظم، مجازی، رسانه ای، قضایی و دیپلماتیک است. اهداف جنگ ترکیبی مداخله در امور داخلی کشورهای خارجی بخصوص در زمان انتخابات، ایجاد انقلاب های مخملی، تهاجم فرهنگی و بهره گیری از اختلافات دینی و نارضایتی های موجود برای تامین منافع آمریکا است.

 

مقدمه ورود در جنگ ترکیبی، بهره برداری از اتفاقات جاری مانند یک تجمع اعتراض آمیز در کشور هدف است. در این مقطع، عوامل خارجی در چند عرصه وارد مبارزه می شوند و بطور همزمان یا متناوب از حربه های اقتصادی، شبه نظامی، دیپلماتیک، اطلاعاتی،سایبری و رسانه ای استفاده کرده و نابسامانی‌های ایجاد شده را تبدیل به شورش‌های نامنظم و مخرب می کنند.

 

هدف اصلی جنگ ترکیبی نهادینه کردن نارضایتی در کشور هدف و زنده نگه داشتن آشوب و ناامنی است و در این مسیر حتی از غیرانسانی ترین روش ها مثل تحریم دارویی و اقدامات تروریستی استفاده می شود. در همین رابطه گفتگویی با مریم مجتهدزاده لاریجانی، رئیس سازمان نشر آثار و حفظ مشارکت زنان در دفاع‌مقدس به شرح زیر ارایه می شود.

 

درباره تعریف انقلاب اسلامی و نوع مدیریت جدید آن در دنیا توضیح بفرمایید؟ پاسخ استکبار جهانی در مواجه با انقلاب چه بود؟

انقلاب اسلامی نوآوری و عرضه مدیریتی جدید به سطح جامعه جهانی بود که به غرب و شرق وابسته نبود و برای ملت های مستضعف عالم پیام آزادی و آزادگی داشت. طبیعی است که ابرقدرت ها این موضوع را بر نمی تافتند و جنگ را بر ما تحمیل کردند و هر جا گسل یا شکافی را از لحاظ قومیتی یا مذهبی مشاهده می کردند، این گسل ها را فعال می کردند. در ابتدای انقلاب؛ هنوز قوام و شکل محکمی به خود نگرفته بود اما با وحدت و انسجامی که میان مردم بود و رهبری امام (ره) به پیروزی نرسیدند و پس از این موضوع جنگ را بر ما تحمیل کردند.

 

ملت ایران در مواجه با جنگ چگونه عمل کرد؟

در هشت سال دوران دفاع مقدس با اعتقاد و ایمان به خدا توانستیم پیروز میدان باشیم و ذره ای از ارزش هایمان کوتاه نیامدیم و پیامی به کشورهای دیگر صادر کردیم و این پیام در کشورهای لبنان، یمن و فلسطین آنها را منسجم کرد. اکنون ایران مانند یک سر در نوک پیکان قرار دارد و تمام نداهای آزادی بخش در جهان از فلسطین، یمن و لبنان، سوریه همگی در تنه این پیکان هستند؛ بنابراین جایگاه ایران در میان کشورهای آزادی خواه دنیا بسیار بالا است و برهمین اساس استکبار جهانی تصمیم گرفت تا سر را از بدنه جدا کند.

 

دشمن برای براندازی نظام اسلامی از چه ابزاری بهره می برد؟ "زن" در نقشه دشمن کجا قرار دارد؟

 دشمنان در مقابله با نظام اسلامی ابزار و وسایلی مانند جنگ سخت را به کار بردند در جایی که ایران حتی سیم خاردار را از کشورهای خارجی وارد می کرد، نتوانستند بر ایران غالب شوند و اکنون نیز با تسلط به علوم مختلف نانو، پزشکی، نظامی و اقتصادی قدرت تسلط بر ما را ندارند، بر همین اساس با یک بررسی روانشناختی شروع به تحریک مردم کردند و موضوع زن و عواطف آن و اعتبار زن به عنوان یک مادر و همسر در اجتماع به عنوان نقطه اتکای قوت و اطمینان را مورد هدف قرار دادند تا بتوانند با این جایگاه جمهوری اسلامی را مورد هدف قرار دهند.

 

دشمن از چه نوع جنگی بعد از جنگ تحمیلی استفاده می کند؟

دشمن همیشه در حال ضربه زدن بوده و طبیعی است از لحاظ اجتماعی رخنه هایی وجود دارد که دشمن از این بسترها استفاده کرده و این بسترها آمادگی ورود دشمن را داشته است. ما دچار یک جنگ ترکیبی شده ایم که دشمن از تمام ابزارهای خود مانند ابزارهای اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، شناختی، نظامی و .... استفاده کرد. دشمن به عنوان یکی از اهداف خود برای از بین بردن ایران زن را بهانه خود قرار داده است تا بتواند از حادثه ناگوار فوت مهسا امینی سوء استفاده کند و این موضوع دستاویزی برای شروع اغتشاش و استفاده از احساسات مردم و حساسیت جامعه ایران و حتی دنیا نسبت به مسئله زن بود اما باید بگوییم این ماجرا طراحی هایی را پشت پرده خود داشته است. دشمن از چندین سال قبل محور خود را بر روی موضوع زن در ایجاد اغتشاشات قرار داده و در این میان از گسل نسل نیز بهره برده است.

 

آیا فاصله ای میان نسل جدید با اهداف و آرمانهای انقلاب وجود دارد؟

بسیاری از شهدایمان که مدافع حرم بودند در سنین دهه 70 هستند؛ این شهدا امام را ندیده بودند و زمان قبل انقلاب را درک نکردند و حتی جنگ را ندیدند اما چگونه آنها از این فکر و ذهن روشن بهره بردند که توانستند در مقابل ظلم بایستند و با تمام هجمه ها و فشارهایی که وجود داشت، ایستادند و مقاومت کردند و امروز الگوی مقاومت و پایداری هستند.

 

جوان امروز ما بصیرتر، روشن تر و آگاه تر از گذشته هستند و نمونه آن شهید ایمان الله وردی است که این جوان 21 ساله را تحت ضرب و شتم قرار می دهند تا برخلاف اعتقاد خود سخنی بر زبان بیاورد. این جوان تحت جنایاتی قرار گرفت که روی داعش در برابر کار اغتشاشگران سفید است.

 

نباید کم کاری خودمان را به دلیل شکاف نسلی عنوان کنیم و آن را توجیه کنیم. ما در حوزه تربیت، فرهنگ و درک متقابل از جوان در حوزه پاسخگویی به نیازها و شنیدن سخنان او یا همصدایی و همنوایی با آنها کم کار کرده ایم و باید از هر فرصتی استفاده کنیم و شاید اتفاقات اخیر هشداری باشد برای همه ما و مسئولان که به خود بیایند. معلم و مدیر، معلم تربیتی باید در کنار دانش آموزان باشد و فقط صرف آموزش کتابی اکتفا نشود. جوان نیازمند شنیده شدن و درک متقابل است. امیدواریم بتوانیم این تهدید را به یک فرصت تبدیل کنیم و در یک تعامل خوب با نسل جوان حرکت کنیم.

 

راهکار مقابله با توطئه دشمن در این شرایط چیست؟

مهمترین راهکار در این شرایط جهاد تبیین است. باید دشمن را بشناسانیم و بگوییم که توطئه های دشمن چه بوده است. مهمترین منظر و تابلوی دشمن فراخوان دشمن در برلین است. در این فراخوان پرچم منافقان بالا بود، در این حوزه وقتی جنایات منافقین را مورد ارزیابی قرار می دهیم، می بینیم 17 هزار ترور حاصل جنایت منافقین است. این افراد به دلیل داشتن نمادهایی از جمهوری اسلامی ایران از جمله تسبیح یا داشتن محاسن و نصب عکس امام (ره) در مکان های شخصی خود طعمه ترور دشمن قرار گرفتند.

 

در کمپ اشرف باید سخنان توابین را بشنویم، اینکه چگونه یک زن را از فرزند خود جدا می کردند کسانی که امروز فریاد "زن، زندگی، آزادی" می دهند چگونه در عمل ضد این شعار را نشان دادند. در این کمپ زنان عقیم می شدند تا از ادامه نسل آنها جلوگیری شود؛ این نقل قول توابین است. جوانان سخنان توابین در میان منافقین و کمپ اشرف را بشنوند.

 

کموله پرچم دیگری بود که در فراخوان برلین بالا رفت. جنایاتی که کموله در حق مردم کرد، هرگز فراموش شدنی نیست. در جایی  که این گروه حدس می زدند که فردی کمتر گرایشی به جمهوری اسلامی در میان مردم دارد آن فرد را تحت شدیدترین مجازات ها قرار می دادند، خانه و کاشانه او را با زن و فرزند به آتش می کشیدند و کسی جرات کمترین اعتراضی را نداشت.

 

"شهید فاتحی کرجو" دختر 16 ساله ای است که به جرم طرفداری از نظام جمهوری اسلامی سرش تراشیده شد و بالاترین شکنجه ها در حق او اعمال شد و او را در سرمای استخوان سوز کردستان شهر به شهر چرخاندند و سپس تحت شدیدترین شکنجه ها و زنده به گور کردند و حالا همین جنایتکاران ادعای "زن، زندگی، آزادی" دارند. با جهاد تبیین باید جنایات دشمن برای جامعه و نسل جوان تبیین شود، جنایات منافقین، کموله ها و گروه ها و فرقه های مختلف ضد اسلامی هرگز فراموش شدنی نیست.

 

چگونه امروز عنوان می کنند که "فرح مادری مهربان" است؟ آیا زندگی خانم دباغ را مطالعه کرده اند که رضوانه دختر این خانم را بدون هیچ گناهی به دلیل اینکه مادرش فردی به نام دباغ است برای به زانو درآوردن این مادر بالاترین شکنجه ها برای این دختر 13 ساله انجام دادند تا جایی که مادرش از خدا می خواست این دختر بمیرد تا شاهد تحمل این شکنجه ها نباشد. چگونه فرح مطلع نبود؟ چگونه دختران دانشجو به جرم آزادی خواهی و مذهب با بالاترین شکنجه ها به شهادت رسیدند. ساواک برابری آزادی زن و مرد را فقط در شکنجه دادن می دید. بیان واقعیت ها در تاریخ همواره آگاهی بخش بوده است و قرآن می فرماید "قل سیرو فی الارض"، ببین و جهان را بگرد و عاقبت آنان که تکذیب کردند، چه بوده است؟

 

قوت و اقتدار ما همان روحیه ایمان و عنصر ایثار و فداکاری است که ما توانستیم در طول دفاع مقدس با تکیه بر این موضوع به پیروزی برسیم. قطعا با تکیه بر این عنصر و توکل بر خدا می توانیم در جنگ های بعدی و جنگ های شناختی و ترکیبی پیروز میدان باشیم اما باید به راه خود ایمان داشته باشیم و بدانیم که مسیر ما حق است و دچار تزلزل نشویم.

 

 

کد خبر 1239001

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha