به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، حسنعلی عزتخواه امروز (۲۱ آذر ماه) در سفر به منطقه دیشموک و چاروسا پس از ارائه گزارش بازرسان استانی از مدارس این مناطق، گفت: منطقه دیشموک به دلیل صعب العبور بودن و نامناسب بودن راه های ارتباطی، مشکلات زیادی دارد که نیازمند کار جهادی و انقلابي و همراهی و همکاری همه دستگاههای اجرایی است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه بازدیدها فاصله ها را کم و تجربه ها را زیاد می کند، افزود: آموزش و پرورش در دولت سیزدهم در حال تحول است و چشم انداز روشنی فرا روی ما قرار دارد .
عزتخواه با اشاره به اینکه در جمع آوری مدارس کانکسی در سال تحصیلی فعالیت های خوبی انجام گرفته، ادامه داد: از ۲۷ مدرسه کانکسی در بخش دیشموک، هم اکنون ۱۵ مدرسه کانکسی وجود دارد که جمع آوری مدارس کانکسی بالای ۱۰ نفر در دستور کار آموزش و پرورش و نوسازی مدارس قرار دارد.
وی با تقدیر از تلاش های ارزیابان استانی و مدیران آموزش و پرورش دیشموک و چاروسا، یادآور شد: توجه به مسائل تربیتی و دینی، سرود ملی، سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و بیانیه گام دوم انقلاب برای دانش آموزان و معلمان یک ضرورت است که در برنامه های مدارس مورد توجه قرار گیرد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد بر پیگیری بازخورد ارزیابان از مدارس تاکید کرد و خطاب به روسا و کارشناسان اداری، گفت: با مدیران مدارس ارتباط موثر و تنگاتنگی داشته باشید، جلسات شورای مدرسه و معلمان را فعال کنید.
وی تاکید کرد: معناگرایی را در آموزش و پرورش با تمام وجود دنبال کنید، ارزشهای والای انسانی و فضیلتهای اخلاقی، ایثار، گذشت و نوع دوستی در آموزش و پرورش باید معنا پیدا کند و این معنای واقعی معناگرایی است .
عزت خواه به توانمندی ها و استعدادهای خوب دانش آموزان مناطق دیشموک و چاروسا اشاره کرد و گفت: حضور بانشاط دانش آموزان در کلاس های درس و فعالیت های خوب آموزشی، نوید بخش فرداهایی روشن و زیبا خواهد بود که باید بهترین امکانات را برای ظهور و بروز استعدادهای آنان بیش از گذشته فراهم کنیم.
رئیس اداره ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در جمع بندی گزارش ارزیابان، گفت: هدف از بازدیدهای نظارتی، اصلاح روند امور در سیستم اداری مدارس و توجیه مدیران در زمینه اجرا و نظارت بر طرحها و برنامه های آموزشی و پرورشی است.
محمد دانشی نسب، اهم مشکلات مدارس در این بازدیدها را، مجهز نبودن بعضی از مدارس به سیستم گرمایشی استاندارد، عدم توجه برخی مدیران به ساماندهی و مستندسازی اموال مدارس، مصوب نکردن مسائل و موارد مهم آموزشی و پرورشی در جلسات شورای دبیران و مدرسه، عدم تحویل و تحول مدیران جدید و قدیم در بعضی از مدارس بخشی از این مشکلات بیان کرد و خواستار برگزاری کارگاه توانمندسازی برای مدیران مدارس در زمینه طرحها و برنامه های آموزشی و پرورشی شد.
وی افزود: دور دوم این بازدیدها در راستای مرتفع نمودن نقاط قابل بهبود در ماه های آینده اتفاق خواهد افتاد و تا هرجایی که نیاز باشد در کنار مدیران در زمینه اجرای دقیق امور آموزش و پرورش همکاری خواهیم کرد.
نظر شما