رسانه ها، برنامه ریزی ویژه ای برای توسعه مبانی اخلاقی داشته باشند

مدیر روابط عمومی ستاد احیا هرمزگان گفت:رسانه ها، روابط عمومی ها و کارشناسان فرهنگی ادارات باید با تعامل بیشتر با این ستاد، برنامه ریزی ویژه ای برای توسعه مبانی اخلاقی در فعالیت های های مختلف فرهنگی داشته باشند.

سیما خلیق زاده، مدیر روابط عمومی ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر هرمزگان با بیان اینکه داشتن جامعه ای سالم، پویا و بانشاط در گرو نهادینه شدن فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر است، به خبرنگار شبستان گفت: انسان موجودی جامعه محور است، از این رو باید نسبت به دنیای اطراف خود احساس مسئولیت کند.

 

وی با اشاره اصل هشتم قانون اساسی گفت: در این اصل آمده است که: " در جمهوری اسلامی ایران، دعوت به خیر،‌ امر به معروف و نهی از منکر وظیفه‌ای است همگانی و متقابل بر عهده مردم نسبت به یکدیگر، دولت نسبت به مردم و مردم نسبت به دولت،‌ شرایط و حدود و کیفیت آن را قانون معین می‌کند".


وی در ادامه نقش روابط عمومی ها در نهادینه کردن و فرهنگ سازی امر به معروف و نهی از منکر در جامعه را انکار ناپذیر دانست و افزود: با توجه به ارتباط موثر روابط عمومی ها با اقشار مختلف جامعه، می توانند در نقش بازویی قدرتمند، ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر را در دستیابی به اهداف خود کمک کنند.
 

خلیق زاده ادامه داد: روابط عمومی ها و کارشناسان فرهنگی ادارات باید با تعامل بیشتر با ستاد احیا، برنامه ریزی ویژه ای را برای توسعه مبانی اخلاقی در فعالیت های مختلف فرهنگی از قبیل ترویج فرهنگ تذکر لسانی، مسابقات کتابخوانی در موضوعات مبانی اخلاقی و اجتماعی، انتشار مقالات امر به معروف و نهی از منکر در نشریات داخلی و سایت و .... با محوریّت امر به معروف و نهی از منکر داشته باشند.

 

وی با بیان اینکه ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر هرمزگان، آماده همکاری با کلیه رسانه ها و روابط عمومی های است، و خواستار ارائه پیشنهادات و راهکارهای رسانه ها و روابط عمومی ها در زمینه نهادینه سازی امر به معروف و نهی از منکر شد.
 

پایان پیام/

کد خبر 123955

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha