وحدت حوزه و دانشگاه خنثی کننده جنگ ترکیبی دشمن است/ تصویب خروج ایران از کمیسیون مقام زن سازمان ملل نقض حقوق زنان است

حجت الاسلام حمید بامری گفت: وحدت و تعامل هدفمند حوزه و دانشگاه در میدان مبارزه با جنگ فرهنگی، جنگ شناختی و ادراکی بسیار حائز اهمیت است و وحدت و تعامل بین این ۲ نهاد می‌تواند در خنثی‌سازی توطئه‌های دشمنان بسیار مفید و موثر باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از جنوب کرمان، ظهر امروز (۲۵ آذرماه ماه) حجت الاسلام «حمید بامری»، در خطبه های نماز جمعه عنبرآباد، ضمن توصیه به رعایت تقوای الهی، گفت: یکی از آسیب های تربیت دینی نوجوانان و جوانان بی توجهی به شرایط زمان است.

 

امام جمعه عنبرآباد بیان کرد: نسل امروز در گرایش به ارزش های اجتماعی و اعتقادی مطلوب تا حد قابل توجهی با نسل قبل از خود یعنی پدران و مادران شان متفاوت است.

 

وی افزود: منشا این تفاوت برگرفته از مسائل مختلفی از جمله رشد خارق العاده ارتباطات ماهواره‌ای و رایانه‌ای، پدیده جهانی شدن، امکانات دستیابی جوانان و نوجوانان در دهکده کوچک جهانی به یکدیگر، آشنایی نسل امروز با شیوه های جدید زندگی و تنوع نیاز های آنها است.

 

حجت الاسلام بامری عنصر زمان را از شرایط لازم تربیت فرزندان دانست و ابراز کرد: متاسفانه این مهم کمتر مورد توجه والدین قرار گرفته و گاهی والدین روش های متعلق به نسل و مقتضیات زمان دیگری را با اجبار به فرزندان خود تحمیل می کنند.

 

خطیب جمعه عنبرآباد ادامه داد: این در حالی است که فرزندان به دلیل تغییر شرایط و موقعیت اجتماعی به دنبال خواسته ها و مطالبات دیگری هستند.

 

وی تاکید کرد: یکی از اصول مهم تربیت که همواره باید مورد توجه دست اندرکاران و برنامه‌ریزان تربیتی باشد این است که کودک نباید تنها بر حسب وضع فعلی نوع بشر، پرورش پیدا کند بلکه باید او را بر اساس شرایط آینده تربیت کرد.

 

حجت الاسلام بامری خاطرنشان کرد: توجه به شرایط زمان و مقتضیات آن در تربیت دینی فرزندان باید مورد ملاحظه و توجه والدین و متولیان امر تعلیم و تربیت باشد که غفلت از این نکته مهم، تربیت درست و کارآمد را دچار اختلال می کند.

 

امام جمعه عنبرآباد تصریح کرد: یکی از مهمترین عوامل آسیب پذیری تربیت دینی نوجوانان و جوانان، سهل انگاری و بی تفاوتی بیش از حد خانواده ها در تربیت دینی فرزندان است.

 

وی اضافه کرد: سهل‌انگاری به این معنا که والدین بیش از آن که غم هویت، ثبات شخصیت و تربیت حقیقی فرزندان را داشته باشند، دغدغه رفع نیازهای نه چندان  مهم آنها را دارند.

 

حجت الاسلام بامری اظهار کرد: امروزه والدین به اندازه‌ای که دغدغه یادگیری آموزش کامپیوتر، زبان و کنکور فرزندان خود را دارند، دغدغه تربیت الهی، قرآنی، دینی و اهل بیت ای آنها را ندارند که این آسیب زا است.

 

خطیب جمعه عنبرآباد با اشاره به این که ۲۵ آذرماه روز پژوهش و فناوری نامگذاری شده، بیان کرد: قدرت و استقلال هر کشوری بر پایه پژوهش و تولید علم استوار است.

 

وی ادامه داد: فعالیت‌های پژوهشی یکی از شاخصه های اصلی توسعه و پیشرفت به حساب می‌آید و موفقیت در تمام فعالیت ها به پیشرفت و گسترش فعالیت‌های پژوهشی بستگی دارد.

 

حجت الاسلام بامری عنوان کرد: یکی از اهداف نامگذاری این روز و این هفته به نام هفته پژوهش، شناسایی و معرفی پژوهشگران برتر و نهادینه کردن فرهنگ پژوهش در سطح جامعه است.

 

امام جمعه عنبرآباد ضمن تبریک کسب رتبه های برتر کشوری توسط دانش آموزان پژوهش سرای جابربن‌حیان عنبرآباد، ابراز کرد: پیام موفقیت این دانش آموزان، نمایش تحقق شعار ما می توانیم است.

 

وی با تاکید بر شناسایی استعدادهای درخشان و حمایت از آنها، افزود: این دانش آموزان ثابت کردن علیرغم کمبود ها، مشکلات، نیازها و امکانات می توان با انگیزه، توکل بر خدا، پشتکار، تلاش و برنامه ریزی موانع را برداشت و موفق شد.

 

حجت الاسلام بامری با اشاره به این که ۲۷ آذرماه سالروز شهادت آیت الله مفتح به عنوان روز وحدت حوزه و دانشگاه نامگذاری شده، خاطرنشان کرد: مسئله وحدت بین حوزه و دانشگاه یکی از گفتمان های اصلی انقلاب اسلامی است.

 

خطیب جمعه عنبرآباد اظهار کرد: این مهم در منظومه فکری امامین انقلاب ظرفیت بی بدیلی است که هر چه بیشتر مورد استفاده و بهره برداری قرار گیرد نظام و انقلاب زودتر و قدرتمندانه به آرمان‌های الهی خود خواهد رسید.

 

وی مهمترین عامل وحدت حوزه و دانشگاه را رویکرد توحیدی نظام اسلامی دانست و تصریح کرد: حوزه و دانشگاه با توجه به رسالت ای که دارند به منزله ۲ بال علم و فرهنگ کشور هستند که نبود هر یک می تواند موجب ناکارآمدی طرف دیگر شود.

 

حجت الاسلام بامری حوزه و دانشگاه را مکمل یکدیگر برشمرد و عنوان کرد: یکی از ثمرات وحدت بین حوزه و دانشگاه، تلاش و همدلی آن ها در راه مبارزه با تهاجم فرهنگی دشمن است.

 

امام جمعه عنبرآباد وحدت و تعامل هدفمند حوزه و دانشگاه در میدان مبارزه با جنگ فرهنگی دشمن را ضروری خواند و تاکید کرد: امروز جنگ شناختی و ادراکی بسیار حائز اهمیت است و وحدت و تعامل بین حوزه و دانشگاه می‌تواند در خنثی‌سازی توطئه‌های دشمنان بسیار مفید و موثر باشد.

 

وی یادآور شد: در ادامه جنگ ترکیبی دشمن علیه ملت ایران به بهانه اتفاقات اخیر و تلاش آنها برای اعمال فشار حداکثری که تکمیل پازل اقدامات قهری با هدف به انزوا کشاندن جمهوری اسلامی ایران است شاهد تصویب قطعنامه خروج ایران از کمیسیون مقام زن در سازمان ملل متحد هستیم.

 

حجت الاسلام بامری ابراز کرد: جمهوری اسلامی با بهره گیری از فرهنگ چند هزار ساله غنی ایرانی و آموزه های متعالی اسلام، از آغاز انقلاب اسلامی حمایت از کرامت ذاتی زنان و نیل به عدالت جنسیتی را جزو اولویت‌های خود قرار داده است.

 

خطیب جمعه عنبرآباد ادامه داد: جمهوری اسلامی همواره نسبت به حمایت از حقوق بشر، حقوق شهروندی و به طور خاص حقوق زنان و کودکان اهتمام ویژه داشته و آمارهای درخشان از حضور و مشارکت زنان در سطوح مختلف اداری، مدیریتی، آموزش های عالی و مشاغل مختلف گواهی بر این مدعا است.

 

وی تصویب این قطعنامه را اقدامی در راستای نقض سیستماتیک حقوق زنان برشمرد و اظهار کرد: تصویب خروج ایران از کمیسیون مقام زن از فضای بین المللی نه تنها اقدامی در حمایت از حقوق زنان قلمداد نمی شود بلکه مسبب نقض حقوق زنان ایرانی است.

 

حجت الاسلام بامری اضافه کرد: تصویب قطعنامه های اینچنینی آنهم در سازمان ملل بیانگر این است که منشور ملل متحد قربانی اهداف شیطانی آمریکا شده و این اقدامات قطعا مذموم و محکوم است.

 

امام جمعه عنبرآباد با اشاره به فصل برداشت محصول مرکبات در جنوب استان کرمان، یادآور شد: این منطقه بیش از ۳۳ هزار هکتار باغ مرکبات را به خود اختصاص داده و اکنون کشاورزان در حال تلاش برای برداشت محصول باغات خود هستند که می تواند عامل موثری در کسب ثروت و توسعه جنوب کرمان بر پایه پتانسیل های بومی منطقه باشد.

 

وی عنوان کرد: نبود بازار فروش، وجود دلالان و افت شدید قیمت محصول مرکبات، از گلایه هایی است که این روزها کشاورزان از مسئولین دارند.

 

حجت الاسلام بامری یکی از مشکلات مهم جنوب کرمان را نبود صنایع تبدیلی و فرآوری محصولات دانست و تاکید کرد: این مشکل بزرگ موجب شده تا هم میزان خام‌ فروشی افزایش یابد و هم این محصولات به اسم و برند مناطق دیگر، به فروش برسند.

 

خطیب جمعه عنبرآباد در خاتمه ضمن گلایه از عدم پاسخگویی مسئولین، گفت: می طلبد مسئولان مربوطه و متولیان امر در زمان مقتضی مطالبه کشاورزان را شنیده و در خصوص رفع دغدغه ها و مشکلات آنها چاره اندیشی کنند.

کد خبر 1240127

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha