به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان خوزستان، مسعود حمیدینژاد، در آیین گرامیداشت بیست و چهارمین جشنواره خیرین مدرسهساز خوزستان، ضمن تقدیر و تشکر از زحمات و تلاشهای خیرین مدرسهساز خوزستانی در راستای ارتقای شاخص فضای آموزشی، اظهار کرد: استان خوزستان در حوزه فضای آموزشی دارای ۴۶ پژوه نیمهتمام بود که با مشارکت دولت و خیرین مدرسهساز، این پروژههای نیمهتمام در قالب ۳۰۳ کلاس درس در سراسر استان به پایان رسید.
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان، با تاکید بر ضرورت حمایت از خیرین مدرسهساز به عنوان طلایهداران عرصه مدرسهسازی در کشور، افزود: امروز مدرسهسازی و مدرسهیاری به یک ضرورت مبدل شده و این خیرین هستند که نیکیهای خود را بیهیچ چشم داشتی در قالب خیر مستمر به مدرسهسازی، اختصاصمی دهند.
وی تصریح کرد: استان خوزستان جزء استانهای برتر در حوزه جذب مشارکت خیرین مدرسهساز است و البته رسیدن به این مهم تنها با سعی و تلاش و نقشآفرینی خیرین محقق شده که شایسته تقدیر و تشکر است.
محمد سعیدیپور، نیز با بیان اینکه ادارهکل نوسازی مدارس با توجه به وظایف خود در سه حوزه تامین فضا، تامین تجهیزات و فناوری فعالیت میکند، ابراز کرد: استان خوزستان متحمل مشکلات فراوانی در جنگ تحمیلی و سالهای گذشته بوده و در زیرساخت دچار مشکل است، به طوری که امروزه سرانه فضای آموزشی آن زیر سرانه کشوری است که نشان میدهد در این بخش باید کار زیادی انجام داد.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خوزستان اضافه کرد: خیرین مدرسهساز به عنوان یک رکن اصیل و یکی از شرکای اصلی ما در تامین تجهیزات و فضای آموزشی محسوب میشوند و همه دستگاهها نیز باید در جهاد مدرسهسازی کمک کنند.
زیبا صالحپور، نیز با اشاره به اینکه مجمع خیرین خوزستان در زمره فعالترین مجامع خیرین مدرسهساز کشور قرار دارد، عنوان کرد: همت خیرین و همراهی دولتمردان این زمینه را فراهم کرده که خوزستان از نظر تعهدات در زمره رتبههای برتر باشد.
رئیس مجمع خیرین مدرسهساز خوزستان، با بیان اینکه در سطح کشور نیز در جشنواره بیست و سوم رتبه اول و در جشنواره بیست و دوم رتبه دوم را کسب کردیم، ادامه داد: خوزستان را نباید با منابع زیرزمینی و آب معرفی کرد، بلکه در کنار اینها خوزستان را باید با داشتن انسانهای نیکوکار معرفی کرد.
وی با اشاره به اینکه یکی از سیاستهای مجمع، اولویت دادن به تکمیل پروژههای نیمهتمام است، اذعان کرد: متأسفانه بعد از تهران بیشترین پروژههای نیمهتمام را داشتیم که البته با مشارکت خیرین ۴۶ پروژه در قالب ۳۰۳ کلاس درس به پایان رسید.
صالحپور، با بیان ۶ پروژه دیگر نیز نیازمند همراهی خیرین است، یاد آور شد: باید به این نکته اشاره کرد که حضور خیرین به این معنای کنار رفتن دولت نیست، بلکه دولت نیز سهم خود را پرداخت میکند، اما خیرین ارزش معنوی این کار را افزایش میدهند.
نظر شما