به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، گردهمایی بزرگ نخبگان دینی، علمای اهل تسنن و شیعه به ویژه چهرههای سیاسی و مذهبی پاکستان به اهتمام نهضت بیداری امت مصطفی(ص) در اسلامآباد پایتخت این کشور برگزار شد.
هیأتی از سفارت جمهوری اسلامی ایران در پاکستان از جمله احسان خزاعی، رایزن فرهنگی کشورمان در این کنفرانس با عنوان «وحدت ندای دین؛ تفرقه سلاح دشمن» شرکت کردند.
حضور پررنگ رهبران برجسته اهل تسنن در کنار چهرههای شیعه پاکستان، نصب تصاویر امام خمینی(ره) بنیانگذار فقید انقلاب اسلامی ایران و حضرت آیتالله العظمی امام خامنهای، مقام معظم رهبری در سالن نکته جالب توجه در این گردهمایی وحدتآفرین بود.
سخنرانان با ادای احترام به مقام شامخ امام خمینی(ره)، ایشان را پیشرو وحدت توصیف کرده و جایگاه جمهوری اسلامی ایران برای تقویت اخوت و همسویی میان ملتهای اسلامی را مهم ارزیابی کردند.
ضرورت پیروی از تعالیم قرآن و سیره پیامبر اکرم(ص)
شخصیتهای پاکستانی بر پیروی از تعالیم قرآن، سیره نبی مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی(ص)، نفی افراط گرایی و روشنگری برای جوامع از جمله نسل جوان نسبت به تهدید دشمنان مشترک جهان اسلام برای هدف قراردادن ایمان و روحیه مسلمانان تأکید کردند.
علامه سید جواد نقوی، رئیس نهضت بیداری امت مصطفی در سخنانی، گفت: راه مقابله با اسلام ستیزی، همبستگی مسلمانان جهان و یکصدایی علیه دوگانگی غرب است.
وی تبانی برخی از حاکمان به اصطلاح مسلمان در منطقه با قدرتهای استکباری را به ضرر ملتهای منطقه دانست و اظهار داشت: سازشگران با دشمنان مسلمین از جمله غاصبان سرزمین فلسطین هرگز در طرحهای پلید خود موفق نخواهند بود.
خزاعی، رایزن فرهنگی کشورمان در پاکستان نیز گفت: وجود نورانی محمدمصطفی(ص) و عشق به رسول خدا مرکز وحدت و اشتراک ملل اسلامی است و مسلمانان باید پیرو این اصل و راهبرد همیشگی باشد.
وی افزود: ما امروز نیازمند عمل وحدتی هستیم، امام خمینی(ره) اقدامات ارزشمندی برای تشویق ملل مسلمان در اتخاذ گامهای عملی در مسیر انسجام و هماهنگی اسلامی از خود به یادگار گذاشتند و لازم است به این رهنمودها در جهت صیانت از حقوق جهان اسلام عمل نماییم.
پیر محمد نقیب الرحمان، از شخصیتهای نام آشنای اهل تسنن پاکستان گفت: اتحاد بین مسلمانان دستور قرآن و سنت رسول الله(ص) است و ما نباید به تفرقه دامن بزنیم زیرا خداوند متعال انسان را از جدایی فکر و جسم نهی فرموده است.
نظر شما