یوسف امینی، سرپرست دفتر هماهنگی، توسعه و ترویج فعالیت های قرآنی ارشاد خراسان رضوی با بیان اینکه برای ترویج فرهنگ قرآن و توسعه آن در جامعه باید برنامهریزی دقیق و درست داشته باشیم، به خبرنگار شبستان گفت: 14 موسسه فرهنگی قرآن و عترت جدید در خراسان رضوی مجوز فعالیت دریافت کردند.
وی افزود: این موسسات قرآنی در شهرستان های مشهد، قوچان، نیشابور، چناران، سبزوار، گناباد و تایباد مجوز خود را از دبیرخانه صدور مجوز موسسات فرهنگی قرآن و عترت کشور دریافت کردند.
امینی ادامه داد: این موسسات در زمنیه های مختلف آموزش های عمومی قرآن کریم از قبیل روخوانی و روانخوانی، صوت و لحن، تجوید، ترجمه و مفاهیم و هم چنینی حفظ قرآن کریم و تبلیغ و ترویج معارف قرآن و عترت فعالیت می کنند.
امینی اظهار داشت: در حال حاضر بیش از 150 موسسه فرهنگی قرآن و عترت با اخذ مجوز فعالیت از مرکز هماهنگی توسعه و ترویج فعالیت های قرآنی کشور در خراسان رضوی فعال هستند.
وی افزود: توسعه موسسات قرآنی در استان خراسان رضوی با رویکرد ترویج فرهنگ قرآن و عترت و با هدف آشنا کردند جوانان و نوجوانان با سیره نبوی و رضوی پیش می رود و در راستای گسترش فعالیتهای قرآنی و توسعه مراکز و موسسات قرآنی در استان خراسان رضوی موافقت اصولی این موسسات توسط مرکز هماهنگی توسعه و ترویج فعالیتهای قرآنی کشور صادر شد.
امینی در زمینه فعالیت این موسسات، گفت: این موسسات در امور آموزش عمومی شامل روخوانی و روانخوانی، قرائت، ترجمه، مفاهیم، حفظ، سیره معصومین(ع) ، احکام، ادعیه، زیارات، مدیحه سرایی و ابتهال؛ تبلیغ و ترویج شامل برگزاری مسابقات قرآن و عترت، جشنوارههای قرآنی، نمایشگاه قرآنی، برپایی محافل و مجامع قرآنی، اجرای تواشیح ـ همخوانی و سخنرانی تبلیغی قرآن کریم؛ پژوهش شامل برگزاری نشستها و همایشهای علمی، تحقیق پیرامون موضوعات دینی اعم از قرآن و سیره معصومین(ع)؛ هنر شامل فیلمنامه، تولید فیلم، انیمیشن، نمایشنامه، اجرای نمایش، هنرهای تجسمی با بهرهگیری از مفاهیم و معارف قرآن کریم و اهل بیت(ع)؛ مشاوره قرآنی شامل مشاوره در امور قرآنی، استعدادیابی، تعیین سطح قرآن آموز، رفع موانع پیشرفت قرآن آموز، موسسات و مراکز قرآنی، ارایه مشاوره به خانوادهها در زمینه ایجاد انس با قرآن خانواده است.
پایان پیام/
نظر شما