به گزارش خبرگزاری شبستان، آریا الستی، معاون پژوهش و برنامه ریزی بنیاد ملی نخبگان با بیان این مطلب اظهار امیدواری کرد که در آینده نزدیک حجم این قراردادها به 16 میلیارد تومان افزایش یابد.
وی ادامه داد: این در حالی است که پس از سومین جشنواره ملی نوآوری و شکوفایی تا قبل برگزاری چهارمین جشنواره تنها چهار میلیارد تومان قرارداد بین مخترعان و سرمایهگذاران در بنیاد ملی نخبگان ثبت شد؛ البته احتمالا قراردادهای بیشتری هم منعقد شده که بنیاد از آن اطلاعی نداشته است.
الستی افزود: تنها در طول برگزاری چهارمین جشنواره ملی نوآوری و شکوفایی فجر انقلاب اسلامی، چهار میلیارد تومان قرارداد قطعی منعقد شد که طی چند ماه اخیر نیز 10 میلیارد تومان به میزان قراردادهای قبلی اضافه شده است .
وی همچنین اظهار امیدواری کرد که حجم این قراردادها تا قبل از برگزاری پنجمین جشنواره ملی نوآوری و شکوفایی در دهه فجر امسال افزایش یابد.
به گفته معاون پژوهش و برنامهریزی بنیاد ملی نخبگان اکثر این قراردادها، مشارکتی، خرید محصول و یا خرید دانش فنی بودهاند.
بنابرگزارش روابط عمومی بنیاد ملی نخبگان، وی تصریح کرد: هر چه زمان میگذرد استقبال واقعی از جشنوارههای اختراعات و این نوع فعالیت افزایش مییابد، بنابراین چنانچه بتوانیم نتایج کار مخترعان را به خوبی به جامعه سرمایهگذاران و سرمایهداران ارائه دهیم به تدریج شاهد افزایش آن خواهیم بود.
الستی ادامه داد: آنچه برای ما اهمیت دارد آن است که این مدل کسب و کار یعنی ایجاد بازار خرید و فروش اختراعات در کشور رونق یابد چرا که در این صورت کسب و کار بر مبنای دانش و نوآوری به یک پایداری و ثبات خواهد رسید.
پایان پیام/
نظر شما