به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، آیین اعزام ۶۰۰ نفر از کادر بهداشت و درمان به کربلای معلی از محل نیات واقفین مرتبط با زیارت کربلای معلی و امام حسین(ع) با حضور حجت الاسلام عادل معاون فرهنگی اجتماعی و آقای معممی مقدم مدیرکل اجتماعی و موسسات خیریه سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، حجت الاسلام عزیزی، مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان، امام جمعه و فرماندار مهران و جمعی از اقشار مختلف مردم در صحن مطهر امامزاده سیدحسن(ع) شهر مهران برگزار شد.
معاون فرهنگی، اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه در این مراسم با بیان اینکه کادر بهداشت و درمان در نقاط مختلف کشور و در سطح بیمارستان ها در راستای درمان و رسیدگی به بیماران کرونایی، زحمات زیادی را متحمل شدند، گفت: کادر بهداشت و درمان در ایام کرونا، در صف اول مقابله با این بیماری منحوس بودند و در راه خدمت به مردم نیز شهدایی را تقدیم خدمت به مردم و مبارزه با کرونا کردند.
حجت الاسلام غلامرضا عادل با بیان اینکه مدافعان سلامت بهصورت شبانه روزی و به صورت جان برکفانه و در نهایت اخلاص به بیماران کرونایی خدمت میکردند، افزود: با هماهنگیهایی که با وزارت بهداشت صورت گرفته است مقرر شده است که از زحمات کشان کادر بهداست و درمان در ایام کرونا به سازمان اوقاف و امور خیریه، این عزیران به سفر معنوی کربلای معلی اعزام شوند.
وی با بیان اینکه اعزام این عزیزان از محل نیت واقفین مرتبط با زیارت کربلای معلی انجام می شود، تصریح کرد: برخی از واقفان هستند که اموال خود را وقف میکنند تا در مسیر زیارت اباعبدالله الحسین (ع) هزینه شود.
معاون فرهنگی، اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه وقف به عنوان یک صدقه جاریه نقش مهمی در راستای کمک به نیازمندان جامعه و انجام امور عام المنفعه و خیر دارد، گفت: باید از واقفان خیراندیش تقدیر کرد که اموال خود را در راه گسترش فرهنگ زیارت و معنویت وقف می کنند.
حجت الاسلام عادل ابراز کرد: سال گذشته بیش از یک هزار نفر از پرستاران و کادر درمان در سه دوره متوالی به مشهد مقدس اعزام شدند، افزود: در سال جاری نیز ۶۰۰ نفر از کادر درمان و پرستاران که در ایام کرونا منشا خدمات بوده اند در دو گروه ۳۰۰ نفری به کربلای معلی اعزام می شود و امروز گروه اول از طریق مرز مهران به عتبات عالیات مشرف می شوند.
فرماندار شهرستان مهران نیز در این مراسم به نقش کادر درمان در ایام شیوع ویروس کرونا اشاره کرد و گفت: دو سال پزشکان و کادر درمانی به صورت مستقیم در حال مبارزه با این ویروس منحوس بودند و جا دارد از این سربازان و مدافعان سلامت تقدیر کرد.
علی عباس شفیعی افزود: پرستاران و کادر درمان در دوران شیوع کرونا همانند رزمندگان در دوران دفاع مقدس و جنگ تحمیلی با ایثار و از خودگذشتگی جان خود را در طبق اخلاص گذاشتند و برای سلامت مردم تلاش کردند.
وی خاطر نشان کرد:پرستاران طی این مدت در کنار سایر کارکنان بخش درمان و برای مقابله با بیماری کووید ۱۹ صدها شهید تقدیم کردهاند و به طور شبانهروزی برای حفظ سلامت مردم دست به فداکاری زدهاند.
فرماندار شهرستان مهران ابراز کرد: زمانی که همگان از این ویروس ناشناخته و کسانی که به آن گرفتار شده بود میگریختند و نزدیکترین خویشاوندان به خاطر کرونا از یکدیگر فاصله میگرفتند این پرستاران بودند که به درمان بیمارانی که از بیماری آنها هیچ نمیدانستند دلاورانه مجاهدت کردند.
نظر شما