نصیر افضلزایی، مدیر جهاد کشاورزی سرباز در گفت و گو با خبرنگار شبستان اظهار داشت: شرایط بسیار مناسب اقلیمی و آب و هوای مطلوب در شهرستان سرباز موجب شده تا این منطقه در کشت انواع میوههای گرمسیری از جمله انبه رونق زیادی داشته باشد.
وی با بیان اینکه شهرستان سرباز از دیر باز انواع میوههای گرمسیری را کشت و تولید میکند، افزود: این شرایط آب و هوایی بسیار مناسب، موجب شده تا شهرستان سرباز به عنوان مرکز تولید انبه در جنوب کشور به شمار آید.
مدیر جهاد کشاورزی سرباز با بیان اینکه سطح زیر کشت انبه در این شهرستان 465 هکتار است، افزود: از این سطح زیر کشت، سالانه حدود چهار هزار تن انبه برداشت و به بازارهای مصرف داخل و خارج از استان عرضه میشود.
افضلزایی ادامه داد: در شهرستان سرباز 15 رقم انبه تولید میشود که ارقام انور رانول، سیندری، لال بادشاه، چوسا، دسیری و محلی از بازار پسندی بیشتری برخوردار است.
وی افزود: نهال انبه برای تبدیل شدن به یک درخت بارور به 10 تا 15 سال و همچنین مراقبتهای ویژهای نیاز دارد اما در این شهرستان گونهای از انبه نیز وجود دارد که پس از گذشت یک سال به بار مینشیند.
مدیر جهاد کشاورزی سرباز اضافه کرد: این گونه از درخت انبه که به سرابهار یعنی همیشه بهار معروف است دو تا سه متر ارتفاع دارد.
افضل زایی گفت: انبه، پاپایا یا خربزه درختی، گواوا یا زیتون محلی و محصولات جالیزی خارج از فصل از مهمترین تولیدات کشاورزی شهرستان سرباز است.
پایان پیام/
نظر شما