چال‌کندی و ۳ اثر طبیعی دیگر دزفول ثبت ملی شد

نماینده دزفول در مجلس شورای اسلامی، از تصویب نهایی پرونده چهار اثر طبیعی دزفول شامل دریاچه تمی، غار سزار، دره چال‌کندی و دره توبیرون دزفول در فهرست آثار ثبت‌ ملی کشور خبر داد.

سید احمد آوایی، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در استان خوزستان، اظهار کرد: شهرستان دزفول به دلیل وجود آثار طبیعی و فرهنگی منحصر به‌فرد، از جمله مناطق اصلی کشور در حوزه گردشگری، جایگاه ویژه‌ای در میان دوستداران آثار طبیعی و میراث‌فرهنگی دارد.

 

نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به تلاش‌های علاقه‌مندان به حوزه‌های سه‌گانه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در راستای تسریع در روند تکمیل پرونده‌های ثبت‌ملی و جهانی، افزود: با مطالعه و تدوین پرونده‌های متعدد و با توجه به چارچوب‌ها و معیارهای ثبت در فهرست آثار طبیعی، پرونده پنج اثر طبیعی، پس از تصویب در شورای ثبت استان در نشست ۲۲ آذر شورای ملی ثبت طرح و به ثبت نهایی رسید.

 

وی با اشاره به ابلاغ این موضوع پس از انجام مراحل صدور حکم ثبت به استان، اضافه کرد: ثبت آثار طبیعی شاخص در فهرست آثار ملی، یکی از مهم‌ترین راهکارهای حفاظت از منابع طبیعی ارزشمند است که این اقدام علاوه بر اینکه باعث مراقبت بیشتر از این داشته‌های خداوندی می‌شود در حوزه گردشگری نیز نتایج مثبتی به‌ دنبال خواهد داشت.

 

آوایی، با بیان اینکه آثار طبیعی پدیده‌های کم نظیری هستند که برای آنها جایگزینی وجود ندارد، تصریح کرد: آثار طبیعی از نظر تاریخی، علمی و طبیعی ارزش زیادی دارند و این آثار در طبیعت و گاهی اوقات در گیاهان و جانوران هم دیده می‌شود که به جهت حفاظت از آن‌ها به عنوان اثر طبیعی ملی ثبت می‌شوند.

 

کد خبر 1242516

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha