۵۲ درصد از مشارکت های مردمی از طریق مراکز نیکوکاری محقق می شود

صالحی با یادآوری اینکه ۵۲ درصد از مشارکت های مردمی از طریق مراکز نیکوکاری محقق می شود، گفت: در حال حاضر ۱۸۰ مرکز نیکوکاری در استان زنجان فعالیت می کند.

روح اله صالحی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از زنجان در خصوص فعالیت مراکز نیکوکاری در جوار مساجد اظهار کرد: مراکز نیکوکاری از سال ۹۲ به صورت کاملاً داوطلبانه و مردمی فعالیت خود را به صورت رسمی آغاز کردند.

 

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان با بیان اینکه این مراکز با بهره گیری از ظرفیت های مردمی به صورت محله مبنا و تخصصی در حوزه ترویج فرهنگ خیر و احسان و خدمت رسانی به اقشار نیازمند فعالیت می کنند، تصریح کرد: این مراکز یکی از الگوهای مردمی شدن خدمت رسانی به نیازمندان است.

 

این مسئول با یادآوری اینکه 52 درصد از مشارکت های مردمی از طریق مراکز نیکوکاری محقق می شود، گفت: در حال حاضر 180 مرکز نیکوکاری در استان زنجان فعالیت می کند.

 

وی بر ضرورت تهیه بانک اطلاعاتی جامع از عملکرد مراکز نیکوکاری تاکید کرد و افزود: این اطلاعات در تقویت نقاط قوت و رفع نقاط ضعف این مراکز موثر خواهد بود.

 

صالحی با یادآوری اینکه در جهت رفع مشکلات و اشتغالزایی خانواده هدف کمیته امداد تسهیلاتی از طریق صندوق قرض الحسنه امداد ولایت در اختیار مددجویان قرار می گیرد، گفت: این تسهیلات در راستای خدمت رسانی به خانواده های تحت حمایت کمیته امداد تخصیص می شود.

 

به گفته مدیرکل کمیته امداد استان زنجان، صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت، تسهیلات قرض‌الحسنه و معوض خود را با هدف گره‌گشایی خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد استان و سایر نیازمندان پرداخت می‌کند.

 

وی ادامه داد: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۳۱ میلیارد و ۹۴۰ میلیون تومان تسهیلات قرض‌الحسنه به 2 هزار و ۲۲۳ نفر از مددجویان عزیز تحت حمایت کمیته امداد استان زنجان و سایر اقشار نیازمند پرداخت شده است.

 

صالحی با اشاره به اینکه بیشترین تسهیلات پرداختی در زمینه‌های حمایتی و کارگشایی، اشتغال و خودکفایی و مسکن بوده است، گفت: مشارکت خیران از طریق سپرده‌گذاری در صندوق امداد ولایت در کنار ترویج سنت قرض‌الحسنه زمینه کمک و تامین منابع برای رفع نیاز مددجویان را فراهم می کند.

 

کد خبر 1242687

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha