مساجد پایگاه دشمن شناسی

حجت الاسلام میثم محمدی سلیمانی گفت: مساجد مهمانخانه خدا در روی زمین و جایگاه نزول برکات و خیرات آسمانی، خانه راز و نیاز، عشق و محبت، صفا و صمیمیت، ایثار و رحمت، آرامش، بصیرت دینی و سیاسی و محل دشمن شناسی هستند.

خبرگزاری شبستان از جنوب کرمان، مهدیه شعبانی؛

 

فتنه ۸۸ نه فتنه ای از رنگ سبز بلکه فتنه ای آغشته به خون سرخ ملت ایران بود، فتنه ای که گر چه در روزهای آغازین به بهانه تقلب در انتخابات با تحریک عوامل داخلی دست نشانده استعمارگران در قالب انقلاب سبز رنگ شکل گرفت اما کم کم رنگ باخت و با کشتن عده ای بی گناه سرخی خون به خود گرفت، در فتنه ۸۸ فتنه گران به خیال خام خود فکر می کردند می توانند با آشوب و کشتن، در دل ملت‌ رعب و وحشت ایجاد کرده و آنها را از ادامه راه و مسیر اسلام و انقلاب منصرف کنند.
 
آنها نمی دانستند رنگ سبز برای ملت ایران نمادی از انتظار ظهور حضرت حجت (عج) و عدالت خواهی است و ملت به آنها اجازه سو استفاده از این نماد را نخواهند داد و شهادت در راه دین و ارزش های آن نیز از آرمان های این ملت است و بر همین اساس ملت بزرگ و بصیر ایران اسلامی در ۹ دی ماه به پشتوانه خون شهدا با برافراشتن پرچم عدالت خواهی به میدان دفاع از ولایت، انقلاب اسلامی و نظام آمدند.
 
رهبر معظم انقلاب اسلامی در ۱۹/ ۱۰ / ۱۳۹۶ در دیدار با مردم قم در خصوص بصیرت مردم، فرمودند؛ «به مردم عرض می کنم که خدا از شما راضی باشد؛ خوب عمل کردید؛ در طول این سالها هر جا کشور نیاز داشت، شماها وارد شدید؛ بی‌منّت، بی‌توقّع، با بصیرت وارد میدان شدید. ملّت عزیز ما خیلی خوب عمل کرد. خداوند ان‌شاء‌الله توفیقاتش را، رحمتش را، فضلش را بر این ملّت نازل کند. سینه‌ سپر کردید، این کشور را شما نجات دادید؛ ملّت ایران نجات داد. هم در قضایای دفاع‌ مقدّس که ملّت نجات داد، هم در قضایای سیاسی، هم در قضایای علمی. علم را [هم] جوانهای شما پیش بردند. همین‌طور که اشاره کردم، در این دستگاه‌هایی که پیشرفت علمی هست، بیشتر این جوانهای مردمند، [یعنی] همه‌ی آنها جوانهای مردمند، بچّه‌های شما هستند که دارند کار علمی میکنند. حضور شما به کشور آبرو داده است. هرجا حضور مردم لازم است -حالا چه بیست‌و‌دوّم بهمن، چه روز قدس، چه در قضایایی مثل نهم دی و امثال اینها- مردم حاضر میشوند؛ آبرو دادید به [کشور]. در انتخابات، در راه‌پیمایی‌ها، در هرجا که حضور مردمی لازم بوده است، حضور مردم توانسته است [تأثیر بگذارد]؛ آبروی کشور را شما حفظ کردید.»
 
همچنین ایشان در۱۱ /۱۰/ ۱۳۹۸ در دیدار با جمعی از پرستاران سراسر کشور، فرمودند؛ «مسئله‌ی نهم دی، پاسداشت آزمونهای بزرگ یک ملّت، یک مسئله‌ی اساسی است. آزمونهایی سر راهِ کشورها و ملّتها قرار میگیرد که در آن آزمونها گاهی خوب میدرخشند؛ مخصوص ملّت ما هم نیست، منتها برای ملّتِ ما در دوران انقلاب و بعد از پیروزی انقلاب تا امروز از این آزمونها زیاد بوده است و از این درخشش‌ها هم زیاد بوده است و ملّت درخشیده که یکی‌اش روز نهم دی سال ۸۸ بود. یعنی حضور ملّت در عرصه‌ی فضای عمومی و در کف خیابانها توانست یک توطئه‌ی ریشه‌دار و مهم را از بین ببرد. پریروز مردم در سرتاسر کشور، آن روز را، آن حرکت را، آن قیام مردمی را گرامی داشتند؛ پاسداشت آن حرکت بزرگ و آزمون بزرگ بود که بسیار چیز لازمی است.»

 

در همین راستا برای آشنایی بیشتر با حماسه ۹ دی‌ و زوایای اغتشاشات با حجت الاسلام میثم محمدی سلیمانی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه جیرفت به گفت‌وگو نشستیم که در ادامه می‌خوانید.

 

تفاوت بین اغتشاشات اخیر با سال ۸۸ در چه چیزی بود؟

در فتنه ۸۸ چند ماه طول کشید تا فتنه‌گران از شعار تقلب به شعار اصلی نابودی نظام برسند اما در اغتشاشات اخیر فتنه گران خیلی زود به سراغ اصل ماجرا یعنی نابودی نظام رفتند.

اشخاص و یا حزب خاصی محور فتنه ۸۸ بودند و فتنه‌گران دور آن ها شلوغ می کردند اما در اغتشاشات اخیر یک شبکه هدایت شده از خارج و عده ای فریب خورده، ساده لوح و عناصری ماجراجو که از مردم عادی نبودند، اغتشاش کردند زیرا مردم هرگز شهر را آتش نمی زنند و با توجه به متعهد بودن نمی توانند سر نیروی انتظامی را ببرند و این رفتارهای وحشیانه را انجام دهند، افرادی که این کارها را می کردند آموزش دیده و ستون پنجم از سوی بیگانه بودند.

در اغتشاشات اخیر شرط اخراج مطرح نبود بلکه دشمن با تمام توان خود وارد عمل شد و در برابر نیروهای نظامی ایستاد و مردم را روبروی نیروی نظامی قرار داد و در این راه بیشتر از قشر جوان مخصوصا از مدارس استفاده کرد.

 

تا‌ چه اندازه می توان با تبیین زوایای مختلف فتنه ۸۸ از بحران های موجود و احتمالی جلوگیری کرد؟

 

این مهم کاملا روشن است که اگر زوایای یک فتنه مشخص شود می تواند کمک کننده برای جلوگیری از بحران های احتمالی باشد، مثلا در فتنه ۸۸ مردم وقتی با زوایای آن آشنا شدند در برابر دشمن ایستادند و حماسه ۹دی را خلق کردند که این خود سبب بصیرت مردم شد و قدرتمندان جهان با دیدن حماسه ۹دی دانستند که ملت ایران اسلامی ملتی همیشه بیدار بوده و هیچ گاه شکست نمی‌خورد چرا که مردم ولایتمدار ایران پیرو نهضت و تفکر سیدالشهدا (ع) هستند و از سوی دیگر با شناخت فتنه و ایجاد حماسه ۹دی عزت، استقلال، اقتدار و بصیرت مردم و نظام اسلامی مشهود شد و همچنین اراده الهی کاملاً نمایان و تدبیر مدبرانه مقام معظم رهبری بر همگان روشن شد.

 

کرسی های آزاد اندیشی چه نقشی می توانند در تبیین دقیق اتفاقات اخیر کشور داشته باشند؟

 

مقام معظم رهبری سه اصل مهم جوانگرایی، جهاد تبیین و برگزاری کرسی آزاد اندیشی را برای پیشرفت ایران مشخص کردند، بنابراین برای دستیابی به جوانگرایی و جهاد تبیین، بهترین راهکار راه اندازی کرسی های آزاد اندیشی است، شنیدن صدای جوانان، عمل و اصلاح راه رسیدن به خواسته های نسل جدید از جمله مواردی است که در کرسی های آزاداندیشی به آنها پرداخته می شود.

از دیگر راه های رسیدن به جوانگرایی و جهاد تبیین  پاسخگویی به تمام سوالات و شبهات در همین کرسی های آزاداندیشی است، دین اسلام بر اساس موضوعات تعقل، گفتگو، آزاد اندیشی و تدبر شکل گرفته و انقلاب اسلامی نیز بر اساس این کرسی‌ها شکل گرفته و رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز خود مدافع و مطالبه گر است.

 

نقش مساجد در خلق حماسه ۹ دی ما را بیان بفرمایید؟

 

مساجد مهمانخانه خدا در روی زمین هستند جایگاه نزول برکات و خیرات آسمانی، خانه راز و نیاز، عشق و محبت، صفا و صمیمیت، ایثار و رحمت، آرامش و بصیرت دینی و سیاسی و محل دشمن شناسی هستند و تاثیر بسزایی در شکل گیری جنبش ها و مبارزات در تاریخ معاصر ایران داشته و دارند و این نقش در پیروزی انقلاب اسلامی با سخنرانی ها، انجام کارهای مذهبی، پخش اعلامیه ها و بیانیه ها و تفاسیر قرآن کریم در مساجد پررنگ تر شد.

در آن روزگار مساجد مردم را تشویق به تظاهرات و مخالفت با حکومت پهلوی می کردند و باعث بیداری مردم می شدند و مردم نیز به خبرهایی که از مساجد مخابره می شد نسبت به دیگر منابع و رسانه ها اعتماد می کردند، در آن دوران مساجد به کانون مبارزه و مرکز فرماندهی تبدیل شده بودند و یک پیوندی نیز بین انقلاب اسلامی با مسجد ایجاد کرده بودند که پیوندی استوار، جاودانه و حیاتی بود و همچنان این پیوند ادامه دارد، پس از انقلاب اسلامی در دوران جنگ تحمیلی نیز مساجد نقش مهمی داشتند به طوری که گروه های مردمی از مساجد به جبهه های حق علیه باطل اعزام می شدند و همچنین تمام امکانات و کمک های مردمی از طریق مساجد به جبهه ها منتقل می شد.

امروز در مقابله با جنگ نرم دشمنان، مساجد نقش بسزایی ایفا می کنند، در اغتشاشات اخیر این دشمن است که مساجد را نشانه گرفته، آتش می زند و روحانیون انقلابی را به شهادت می رساند این ها ناشی از این است که مساجد نقش بسزایی در شناخت دشمن داشته و دارند.

در بحث فتنه ۸۸، مردم با بصیرت ما همان هایی بودند که در مراسم محرم، صفر و ایام فاطمیه پای منبر علما درس دشمن شناسی آموخته بودند و با نقشه های دشمن آشنایی داشتند و می دانستند دشمن به دنبال جدایی آنها از ولایت است و نقشه دشمن نابودی اصل نظام و دین است بنابراین مردم در ۹ دی صف خود را از اغتشاشگران جدا کرده و یکبار دیگر با ولایت تجدید پیمان کردند.

۹ دی روز بصیرت افزایی است روزی که مردم انقلابی ما به خیابان ها آمده و یکبار دیگر نقشه دشمن را نقش بر آب کردند و همان طور که در انقلاب اسلامی در جنگ تحمیلی توانسته بودند در مقابل دشمن ایستادگی کنند این بار نیز در مقابل توطئه آنها ایستادند.

مساجد در شکست فتنه ۸۸ واقعا نقش بسزایی داشتند و در اغتشاشات اخیر نیز نقش بصیرت افزایی مسجد واقعا پررنگ است و ما وظیفه داریم تلاش کنیم که جوان ما با انگیزه وارد مساجد شود و نسبت به دشمنان شناخت پیدا کند و مانند پدران و دوستان شهید خود مسجد معراج آن شود، امروز دشمن روی ذهن جوانان کار می کند پس باید کاری کنیم که جوانان با انگیزه وارد مسجد شوند و دشمن شناسی داشته باشند و ما نیز تبیین کنیم.

 

امروز نخبگان و اساتید دانشگاهها چه وظیفه ای دارند؟

 

آنها باید زوایای مختلف فتنه ۸۸ و اتفاقات اخیر را برای نسل جوان بازگو کنند و دشمن شناسی کرده و زوایای پنهان دشمن را به نسل جوان نشان دهد و بصیرت افزایی کند.
بصیرت‌افزایی به معنای اینکه درست بفهمیم، درست تشخیص دهیم و به موقع عمل کنیم و حس تعهد و مسئولیت را در جوانان بالا ببریم.

 

در پایان باید خاطرنشان کرد؛ بر خلاف آنچه که دشمنان کوته فکر گمان داشتند آشوب و اغتشاش گری آنها موجب بیداری ملت ایران شد و مردم در ۹ دی با بصیرت و آگاهی یکبار دیگر همچون دوران پیروزی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس به صحنه آمده و از ولایت، نظام و انقلاب اسلامی دفاع کردند.

کد خبر 1242873

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha