لزوم برگزاری کرسی های آزاد اندیشی در شبکه مساجد کشور با محوریت تبیین ۹ دی

حجت الاسلام ابراهیم کلانتری گفت: برگزاری کرسی های آزاد اندیشی در شبکه مساجد کشور یکی از راهکارهای موثر تبیین ابعاد مختلف جریانات فتنه ۸۸ و تبیین ۹ دی است.

خبرگزاری شبستان - استان فارس، مریم شمالیان:

فتنه 88 با خشم مقدس عاشورایی، آرزوهای آمریکا و رژیم اشغالی زیر پای مردم لگدمال شد و مردم با حضور گسترده در راهپیمایی 9 دی، خشم و انزجار خود را از اهانت يزيديان زمان به سرور و سالار شهيدان حضرت اباعبدالله الحسين(ع) ابراز كردند و خواستار برخورد قاطع نظام با سران و هتاكان حامی جريان سبز اموی و آشوبگران روز عاشورا شدند.

روزنامه «نیویورک تایمز» هم در همان سال در سر مقاله خود با توجه به حضور میلیونی مردم در 9 دی اعتراف کرد که تصور این‌ که جمهوری اسلامی از درون منفجر شود، تصور اشتباهی است و رویترز نیز نوشت، «راهپیمایان سوگند وفاداری با نظام جمهوری اسلامی یاد کردند».

در خصوص فتنه 88 و لزوم تبیین مفاهیم و پیام 9 دی با حجت الاسلام ابراهیم کلانتری، تولیت حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) مصاحبه ای به شرح زیر انجام داده ایم:

 

با تبیین زوایای مختلف ۹ دی ۸۸ چقدر می توانیم از بحران های موجود و احتمالی جلوگیری کنیم؟

بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، فتنه ۸۸ یک فتنه منحصر به فرد بود زیرا مشابه آن را در تاریخ انقلاب اسلامی نداشتیم.

جریانی که کلید اصلی این فتنه را زد به سرعت توسط جریانات ضد انقلاب حذف شد و جریانات معاند، منافقین، رژیم صهیونیستی، آمریکا و ... سکان دار این فتنه شدند و کشور را به سمت هرج و مرج و درگیری و شکستن حصارهای امنیتی پیش بردند.

کار به توهین به مقدسات اسلامی هم رسید و پرچم های هیئات و خیمه ها در روز عاشورا به آتش کشیده شد و مردم به هویت واقعی این فتنه پی بردند و بعدش ۹ دی شکل گرفت و یکی از ابعاد مهم آن فتنه که درسی برای همیشه تاریخ است اینکه دشمنان ما همیشه در کمین نشسته اند و دنبال فرجه خاصی برای نفوذ و انتقام گرفتن از جمهوری اسلامی هستند.

این یک درس است که اگر بتوانیم ابعاد مختلف این فتنه و چگونگی آغاز و استمرار و چگونگی مقابله مردم با آن را به خوبی تبیین کنیم.

آیا 9 دی فرصت خوبی برای رفع شبهات نسل جوان و گفت وگو با آنهاست؟

زوایای این فتنه را باید صادقانه به سمع و نظر نسل جدید برسانیم چون از سال ۸۸ تاکنون ۱۳ سال گذشته است و نسل جدید در جریان سیر و روند آن فتنه نیستند و تببین درست آن قطعا برای نسل جدید می تواند دستاوردهای خوبی باشد تا دست مایه ضد انقلاب، فتنه گران و گروهک های تروریستی قرار نگیرند.

برگزاری کرسی های آزاداندیشی در دانشگاه ها و مساجد برای تبیین زوایای فتنه ۸۸ و اتفاقات اخیر چگونه می تواند اثربخش باشد؟

برگزاری کرسی های آزاد اندیشی یکی از راهکارهای تبیین ابعاد مختلف این جریانات است و گفت و شنودهای متقابل با حضور افراد توانمند و دارای اشراف بر مباحث که به ادبیات نسل جدید واقف باشند در تبیین این موضوعات نقش مطلوبی دارد.

در مساجد، مدارس و دانشگاه ها هم باید این کرسی ها برگزار شود و مساجد به عنوان شبکه گسترده جامعه اسلامی ما در این امر نقش مهم یدارند.

وجود ۸۰ هزار مسجد در کشور شبکه بی نظیری در جمهوری اسلامی است که اگر یک حرکت جدی در آنها شکل بگیرد، موج آفرینی می کند و نوشتن کتاب، تولید کلیپ و فیلم کوتاه، نگارش داستان های مرتبط با این جریانات و برگزاری اردوهای گردشگری در فضاهایی که آن زمان درگیر فتنه بود در تبیین این جریانات اثربخش خواهد بود.

 

کد خبر 1243048

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha