کاروان روایت حبیب به میدان امیرچخماق یزد رسید

به مناسبت سومین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی، ویژه برنامه سفیر روایت حبیب با اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی و هنری در میدان امیرچخماق یزد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در یزد، همزمان با ایام سالروز شهادت سردار قاسم سلیمانی، برنامه پایان نخستین روز از کاروان روایت حبیب با عنوان «سفیر روایت» امشب در محل میدان تاریخی امیر چخماق یزد برگزار شد.

این برنامه شامگاه پنجشنبه هشتم دی‌ماه درحالی برگزار شد که مردم دارالعباده یزد با وجود هوای سرد زمستانی میزبانی خوبی از آن انجام دادند و در ادامه گروه نمایشی شهرآشوب نمایش زیبای «سرباز» با مضمون زندگانی و مجاهدت‌های شهید قاسم سلیمانی را برای مردم اجرا کردند.

پس از اجرای نمایش سرباز نوبت به مرشد محمد معجونی رسید و وی در مدح و ثنای مولای متقیان حضرت علی(ع) به اجرای نقالی پرداخت و سپس گروه سرود فجر جاوید استان یزد دو قطعه سرود با عناوین «دوباره پرواز» و «همیشه پیروز» درباره شهادت حاج قاسم و شهدای یزد اجرا کردند.

در ادامه کاظم مشهدی‌بافان از روایان یزدی دفاع مقدس و دفاع از حرم حضرت زینب(س) خاطراتی از سردار دل‌ها شهید حاج قاسم سلیمانی بیان کرد.

وی با اشاره به فرارسیدن سالروز حماسه ۹ دی اظهار داشت: این روز به عنوان روز حماسه بزرگ مردم و بیعت با ولایت است.

این راوی دفاع مقدس با بیان اینکه سردار سلیمانی با نیروهای خود به صورت عاشقانه ارتباط داشت، گفت: سردار سلیمانی به عنوان فرمانده محور مقاومت شناخته می‎شد و زمانیکه در خط مقدم حضور پیدا می‌کرد می‌گفت من باید در کنار رزمندگان باشم.

مشهدی بافان افزود: شهید سلیمانی بیان می‌کرد من شهید می‌شوم و زمان شهادتم دست خودم هست و پیش از شهادتش زمانی که می‌خواست به سوریه و عراق برود از همه خداحافظی کرد، حتی در سوریه هم در جلسه دو ساعته با فرماندهان خداحافظی می‌کند و در لحظه‌های آخر در کاغذ کوچکی می‌نویسد خدایا من را پاکیزه بپذیر.

وی اظهار داشت: دشمنان بعداز شهادت سردار سیلمانی گفتند شیعیان معتقدند امام زمان با ۳۱۳ یار می‌آیند و ما این تفکر آنها را مسخره می‌کردیم اما با وجود سردار سلیمانی به این نقطه رسیدیم که یک نفر از این ۳۱۳ نفر مثل حاج قاسم جه طور توانست جامعه را دگرگون کند.

مشهدی بافان افزود: وقتی سردار بیان می‌کند دختر بی‌حجاب دختر ما است باید ببینیم دختران او چگونه هستند و ما معتقدیم که او این چنین بیان می‌کند تا با استفاده از جهاد تبیین آنها را با دین آشنا کند.

وی گفت: شهید سلیمانی برای حفظ و نگه داشتن پرچم انقلاب اسلامی تلاش کرد و اگر امروز مکتب سلیمانی وجود دارد نشان از عشق او به انقلاب، خانواده، مادر و ولایت بود و همیشه نیز بر ولایت‌مداری تأکید داشت.

راوی ویژه‌برنامه سفیر روایت حبیب اظهار داشت: سردار سلیمانی گفته بود مردم اگر می‌خواهید عاقبت به‌خیر شوید انقلابی باشید یعنی عضو هیچ گروه و فرقه‌ای نباشید و در ادامه می‌گوید باید ولایتی باشید. یعنی روی حرف رهبری اما و اگر نیاوریم و بدون هیچ حرفی انجام وظیفه کنیم.

مشهدی بافان در ادامه خاطره دیگری از حاج قاسم بازگو کرد و گفت: سردار سلیمانی در سفر به یزد در دیدار با خانواده شهید اله دادی و زمانی که از آن شهید گرانقدر خواست به لبنان عزیمت کند همسر سردار اله دادی در پاسخ گفت از زمانی که حاجی و شما را شناختم همواره در خدمت اسلام، انقلاب و رهبر هستیم که این نشان از بزرگی مقام زن و خانواده است.

وی همچنین با بیان خاطراتی از شهادت شهید اله دادی و حضور سردار سلیمانی در زمان تدفین وی گفت: شهید سلیمانی با دستان خود خاک قبر شهید اله دادی را بر روی سنگ قبر پهن کرد و پس از دفن وی دستان خود را بر کمر گذاشت و اشک ریخت.

این راوی دفاع مقدس با تأکید بر اینکه باید پای انقلاب اسلامی و آرمان‌های شهدا بایستیم، گفت: همانطور که در تشییع شهدا در کشور حماسه خلق کردیم باید پرصلابت‌تر از همیشه پای انقلاب بایستیم و ادامه دهنده راه شهدا باشیم.

با‌ اتمام خاطرات این رزمنده دوران دفاع مقدس ویژه برنامه سفیر روایت حبیب به پایان رسید.

کاروان سیار روایت حبیب مجموعه‌ای با امکانات صوتی و نورپردازی است که در مناطق مختلف به اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی و هنری می‌پردازد.

«روایت حبیب» با هدف تبیین شاخص‌های مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی به زبان هنر طراحی شده و همه مردم به ویژه هنرمندان، خانواده‌ها، کودکان، نوجوانان، دانش آموزان و دانشجویان مخاطب این رویداد فرهنگی هنری هستند.

دومین کاروان هنری روایت حبیب پس از اجرا در 8 استان کشور صبح پنجشنبه هشتم دی‌ماه وارد یزد شد و تا ظهر یکشنبه 11 دی در مناطق مختلف به اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی، هنری و ادبی می‌پردازد و مراسم اختتامیه آن ۱۳ دی در کنار مزار حاج قاسم در کرمان برگزار خواهد شد.

کد خبر 1243147

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha