خبرگزاری شبستان، ارتش آمریکا علاوه بر کشتارهای کورکورانه در جنگ هایی چون افغانستان، عراق،یمن و پاکستان به ماموریت های سنگین تری چون جاسوسی آمریکایی ها گرفتار است.
مردم منزجر آمریکا از جنگ های متعدد ارتش این کشور نا آگاهانه طعمه جاسوسی ارتش هستند که به تصورشان فقط وقت خود را در جنگ های کشورهای خارجی صرف می کنند.
بر خلاف این باور غلط ارتش آمریکا در کنار جنایات کورکورانه و رفتارهای غیر انسانی در کشورهای در گیر جنگ با چشمانی باز در حال جاسوسی و جمع آوری اطلاعات به روز از مردم آمریکا است.
واشنگتن پست در گزارش مفصلی در این باره نوشت: حادثه 11 سپتامبر بهانه ای شد تا دولت آمریکا جاسوسی مردم این کشور را دستور کار خود قرار دهد و پلیس اف بی آی، پلیس محلی نیروهای امنیتی داخلی و نظامیان کارکشته تحقیقات جنایی میهمانان ناخوانده و نامرئی مردم آمریکا شدند.
پیشرفته ترین ابزارهای تکنیکی و اطلاعاتی که تا کنون هیچ بشری به چشم خود ندیده است زندگی روزمره آمریکایی ها را زیر نظر دارد
به این ترتیب میلیون ها آمریکایی بی آنکه حتی مرتکب جنایت و یا حتی تخلف های ساده رانندگی شده باشند به ظرافت زیر ذره بین های جاسوسی قرار گرفتند.
دولت آمریکا با تمام تلاشی که برای مخفی نگه داشتن این فعالیت ها می کند در مواقعی که در برابر رسانه های کنجکتو مستاصل می ماند مبارزه با تروریسم داخلی و قدرتمند سازی اف بی آی را بهانه می کند و این دست جاسوسی ها را به نفع مردم معرفی می کند.
خبر تاسف بار برای مردم آمریکا این است که تمام مسندهای دولتی در این جاسوسی همدست هستند و اگر یک شهروند آمریکایی از این عملیات دولت خسارتی ببیند نمی تواند به هیچ ارگانی شکواییه تسلیم کند و در مقابل از این جاسوسی ممنون و سپاسگزار باشد.
بر این اساس، مردم آمریکا با این فشار امنیتی جزو تروریست ترین نسل دنیا محسوب می شود و آزادی بیان و دموکراسی در این کشور به صفر می رسد.
گزارش ها حاکی از آن است که فعالیت های اف بی آی هر شهروندی را حتی اگر پلیس باشد متهم جلوه می دهد و فضای شک و تردید جو حاکم بر زندگی مردم آمریکاست.
پس اگر کوچکترین تخلفی در این کشور رخ دهد پلیس در پس آن در جستجوی جنایتی تروریستی است که بی شک خاورمیانه آن را ترتیب داده است.
دولت با این شیوه مردم را نیز شکاک و با خویی جاسوس گرایانه تربیت می کند و در جایگاه اجتماعی او را به شک کردن علیه نزدیکان ترغیب می کند.
انس مردم با واژه تروریست شبکه های اینترنتی پلیس را سرشار از تهدیداتی از این دست کرده و مردم را متقاعد می کند تا گاهی به پلیس برای دخالت های همه جانبه در زندگیشان حق بدهند.
این دست اعمال جاسوسی در سطح قوانین بین الملل به صراحت ممنوع است اما ظاهرا در عصر حاضر واژه ای به نام « جنگ علیه تروریسم» این امکان را به دولت آمریکا می دهد تا هر آنچه را که می خواهد انجام دهد.
حادثه 11 سپتامبر بهانه ای شد تا جاسوسی از مردم آمریکا آغاز شود و پلیس اف بی آی، پلیس محلی،نیروهای امنیتی داخلی و نظامیان کارکشته تحقیقات جنایی میهمانان ناخوانده و نامرئی آمریکایی ها شدند.
کد خبر 12432
نظر شما