اجرای طرح پیش بسته بندی در استان لرستان

قنبریان گفت: طرح پیش بسته بنید در راستای صحه گذاری هویت فرآورده ها در استان انجام می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، مرضیه قنبریان در سخنانی در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: طرح پیش بسته بندی براساس استانداردهای ملی ایران به شماره های 16381 و 21759 در راستای صحه گذاری هویت و کمیت فرآورده های تولیدی در استان انجام می شود.

 

وی افزود: در این طرح کهبه صورت مرحله ای در حال انجام است، فرآورده های غذایی و بهداشتی از سطح واحد های تولیدی و مراکز عرضه نمونه برداری می شود و مورد آزمون قرار می گیرد.

 

مدیرکل استاندارد لرستان ادامه داد: با توجه به این که پایش کمیت کالاهای مورد استفاده عموم، به ویژه کالاهای اساسی، و رعایت حق الناس جزو اولویت های اصلی سازمان ملی استاندارد ایران است، اجرای طرح به صورت مستمر ادامه دارد و یکی از نتایج طرح، حذف رواداری از کمیت در واحدهای تولیدی خواهد بود. 

 

وی بیان کرد: طیف فرآورده های منتخب مشمول  اجرای طرح ویژه اوزان و مقیاس ها در امر کنترل و نظارت و بازرسی فرآورده های پیش بسته بندی شده در مواجهه با کم فروشی ها و الزامات برچسب گذاری، شامل انواع محصولات غله ای (بیسکویت، ویفر، کیک، کلوچه، ماکارونی و ...)، ماست در ظروف مختلف، محصولات چیپس و اسنک، پودرهای شوینده دستی و ماشینی، خمیر دندان، چای کیسه ای و بسته بندی کیلویی، مرغ و گوشت بسته بندی شده، قند و شکر بسته بندی شده، شکلات و تافی و آب نبات بسته بندی شده، و صابون بسته بندی شده که همگی تولید داخل هستند، می باشد.

 

مدیرکل استاندارد لرستان همچنین از اجرای طرح نظارتی استاندارد لرستان در سه ماهه پایانی سال خبرداد و افزود: در راستای طرح کنترل بازار در سه ماهه سوم سال جاری، ۱۲۵ قلم کالای مغایر با استاندارد در بازار استان شناسایی شد.

 

قنبریان  گفت: فرآورده های مغایر مشاهده شده در بازار استان شامل مواردی از قبیل؛ باند زخم بندی، دستمال کاغذی، کاغذ توالت، عرق نعنا، پودر ماشین لباسشویی، پودر شوینده دستی،و تاپینگ پیتزا است.

 

وی خاطرنشان کرد: از دیگر فرآورده های غیر استاندارد شناسایی شده شامل؛ گلاب، اجاق گاز، خرما، پنیر تازه، نمک، همبرگر، خیارشور، دوغ، زیتون شور، لوله پلی اتیلن، دندان مصنوعی، سرکه، چای سیاه، سیم، کبریت، کیک، لوله محافظ انعطاف پذیر کابل، عصا و واکر است.

 

مدیر کل استاندارد لرستان اذعان داشت: بر اساس دستورالعمل های مربوطه، اقدامات لازم اعم از برخورد با واحدهای تولیدی استان و یا اعلام به استان های محل تولید، انجام می شود.

 

وی بیان کرد: در بازرسی کارشناسان اداره کل از سطح بازار استان، کالاهای مغایر با استاندارد شامل کالاهای فاقد نشان استاندارد، فاقد کد 10 رقمی، و جعل نشان استاندارد شناسایی می شوند.

 

مردم می توانند با ارسال کد ۱۰ رقمی شماره پروانه استاندارد درج شده بر روی کالاها، به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ از مشخصات کالا و هم چنین اعتبار پروانه استاندارد آن آگاه شوند.

کد خبر 1243675

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha