«آقاسعید» در کتابخانه های عمومی کرمانشاه

کتاب آقاسعید، یک پژوهش ده ساله به همت حجت الاسلام محمدمهدی همتی، تازه ترین اثر درباره زندگی شهید سیدمحمدسعید جعفری است که به عنوان یکی از تازه های کتاب در کتابخانه های عمومی شهر کرمانشاه برای بهره برداری اعضا تهیه و آماده سازی شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان کرمانشاه و به نقل از روابط عمومی نهاد کتابخانه های عمومی استان کرمانشاه،  این کتاب در کتابخانه های عمومی امیرکبیر، استادبهزاد، شهید بهشتی، شهید مطهری، علامه طباطبایی و امام علی (ع) و خاتم الانبیاء ثبت شده است. وضعیت امانت و نشانی کتابخانه ها در سامانه مدیریت کتابخانه های کشور به نشانی samakpl.ir  موجود است. 

 

براساس این گزارش، شهید جعفری شهید شاخص استان کرمانشاه است و پیش از این همایش بزرگداشت  و معرفی آثار این شهید پیشرو توسط اداره کل کتابخانه های عمومی برگزار شد و در نظر است نشست تحلیل و بررسی کتاب آقاسعید در دهه فجر برگزار شود. 

 

گفتنی است، در سفر رهبر معظم انقلاب اسلامی به کرمانشاه در مهر۱۳۹۰، ایشان سه بار به شهید جعفری اشاره کردند، ایشان ابتدا در اجتماع بزرگ مردم کرمانشاه فرمودند:اولین گروه‌هایی که برای دفاع در مقابل ضدانقلاب بسیج شدند از همان‌ها جزو شهدای نام‌آور کرمانشاه‌اند. روز بعد، در جمع خانواده‌های شهدا و ایثارگران کرمانشاه ایشان را شهید پیشرو و پیشتاز، راتوصیف کردند. روز سوم، با اشاره به سخنان دو روز گذشته، در دیدار بسیجیان استان دوباره فرمودند: یک ماه بعد از انقلاب انسان می‌دید این حرکت‌های خودجوش مردمی، این جوان‌ها، از همین کرمانشاه دارند حرکت می‌کنند. 

 

همچنین، در مقدمه کتاب، نویسنده اثر درباره اهمیت سخنان رهبر انقلاب درباره ایشان نوشته است: «اشارۀ مکرر به شهید سیدمحمدسعید جعفری، برای کرمانشاهی‌ها معنایی متفاوت داشت؛ معنایی بیش از تجلیل رهبر انقلاب از یکی از شهدای شاخص استان. آقاسعید تنها سی‌وشش روز پس از آغاز جنگ تحمیلی به شهادت رسید؛ اما عرصۀ فعالیت‌هایش قبل و بعد از انقلاب چندان گسترده بود و چنان بر فضای فرهنگی و اجتماعی و سیاسی کرمانشاه اثر گذاشت که حتی با گذشت چهل سال از شهادتش، همچنان در یک سو طرف‌دارانی جدی و در سوی دیگر مخالفانی سرسخت دارد. چنین شد که تصمیم گرفتیم برای شناخت و سپس معرفی او تلاشی آغاز کنیم». 

 

در تدوین این کتاب، خاطرات به پنج فصل تقسیم شده است: 
 · فصل اول: مکتب انسان‌ساز - دوران نوجوانی: از ۱۲ تا ۱۸سالگی، از ۱۳۴۴ تا ۱۳۵۰ 
 · فصل دوم: کمند سعید- دوران جوانی: از ۱۸ تا ۲۴سالگی، از ۱۳۵۰ تا ۱۳۵۶ 
 · فصل سوم: زیر سایۀ روحانیت- دوران نهضت: از اواخر ۱۳۵۶ تا بهمن ۱۳۵۷ 
 · فصل چهارم: پاسداران انقلاب - دوران فرماندهی سپاه: از بهمن ۱۳۵۷ تا بهمن ۱۳۵۸ 
 · فصل پنجم: اصل، انقلاب است - دوران مظلومیت: از بهمن ۱۳۵۸ تا آبان ۱۳۵۹

کد خبر 1243980

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha