پیروی از اهل بیت(ع) از ویژگی های مکتب شهید سلیمانی است

این استاد و پژوهشگر مطالعات اسلامی جامعۀ الزهرا(س) گفت:باید از مکتب شهید سلیمانی در راستای پرورش فرزندان الگو بگیریم و این بسیار مهم تر از برگزاری بزرگداشت است وقتی می توان با درس گیری عملی، رهروان خوبی برای امام زمان(ع) و ایران اسلامی پرورش داد.

آفرین قائمی در گفتگو با خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان با گرامیداشت روز مقاومت جهانی و شهادت سپهبد قاسم سلیمانی، گفت: هدف از بزرگداشت حماسه سازان در عرصه ایثار و مقاومت، درس گرفتن و الگوگیری از این بزرگواران در زندگی است.

این استاد حوزه علمیه بیان کرد: در واقع بدون الگو گیری از اهل بیت(ع) در زندگی، کار مهمی انجام نداده ایم و راه به جایی نبرده ایم. وی عنوان کرد: از ویژگی های مکتب شهید سلیمانی، پیروی از اهل بیت(ع) است، ایشان در تقوا و ایثار و شجاعت و مقاومت و اخلاق و ولایت مداری و پیروی از اهل بیت(ع)الگوی مهمی برای جوانان هستند.

 

این استاد حوزه و پژوهشگر تصریح کرد: بزرگداشت شخصیت ایشان به معنای زیارت از مزار شهید و یا نصب بنر و تولید محتوا نیست، بلکه باید به معنای واقعی شخصیت ایشان را الگوی خود قرار دهیم. وی اظهار داشت: از جمله الگوهایی که می توانیم در این وضعیت جمعیتی نامناسب و از طرفی هشدارهای رهبری به آن توجه داشته باشیم تعدد فرزندان شهید است و اینکه خودشان نیز از خانواده ای پرجمعیت بودند.

قائمی خاطرنشان کرد: سردار سلیمانی اگر شهید سلیمانی شد به واسطه تحمل سختی ها و مشقت ها و تلاش های فراوان و مجاهدت در زندگی است و آیا فرزندانی که در خانواده کم جمعیت در ناز و نعمت به سر می برند می توانند فردا یک سردار سلیمانی باشند که در جامعه دینی به نقش آفرینی بپردازند و یا سهم مهمی در صحنه جهانی داشته باشند؟

وی گفت: مشکلاتی که ایشان از دوران کودکی و جوانی تحمل کردند زمینه ساز پرورش چنین شخصیتی بود و دغدغه هایی که در سرد و گرم جبهه و در کنار رهبری و پیروی از ولایت تحمل کردند همه نشان دهنده آثار تربیتی ایشان به واسطه تحمل این سختی هاست.

این پژوهشگر جامعه الزهرا افزود: تحمل گرسنگی ها و تشنگی ها در نبرد و خوابیدن روی سنگلاخ ها و در دل شب حرکت کردن و شبیخون زدن به دشمن چه در عراق و سوریه ولبنان و دشمن شناسی به واسطه آن است که ایشان در زندگی و دوران کودکی و نوجوانی با بسیاری از سختی ها و مشقات، دست و پنجه نرم کرده است و مرد میدان شده بود.

 

وی عنوان کرد: فرزندی که در خانواده کم جمعیت و در ناز و نعمت بزرگ می شود، روش زندگی را یاد نمی گیرد و با روش های اقتصادی در زندگی و مبارزه با مشکلات آشنا نمی‌شود، بسیاری از خانواده ها فرزند نمی آورند چون نمی توانند آنان را در رفاه بزرگ کنند، قرار نیست فرزند ما در رفاه بزرگ شوند بلکه باید با مشکلات دست و پنجه نرم کند.

قائمی در ادامه بیان کرد:باید فرزندان به گونه ای پرورش یابند که در زندگی بتوانند گلیم خود را از آب بیرون بکشد و تا چه رسد که روزی سردار سلیمانی شوند،پروراندن سردار سلیمانی‌ها در ناز و نعمت خانواده امکان ندارد. وی اظهار داشت: اگر قرار است سردار سیلمانی ها را به جامعه خود و جامعه جهانی تقدیم کنیم خانواده ها باید دارای چندین فرزند باشند تا فرزندان یکدیگر را یاری رساندن و درک کردن را یاد بگیرند و مشکلات را لمس کنند و دستگیری کردن از دیگران را فراگیرند تا زمانی برسد که به مشکلات مسلمین در صحنه جهانی اهمیت بدهند.

 

این استاد حوزه با بیان اینکه با الگوگیری از بزرگان است که می توان فرزندان را به نیکی پرورش داد گفت: بدون توجه به الگو گیری نمی توان به تربیت صحیح فرزند پرداخت در اغتشاشات اخیر شنیده می شد برخی از خانواده ها فرزندان را از پیوستن به بسیج منع می کردند، با این روحیه نمی توانند از سردار سیلمانی ها الگو بگیرند تا از اسلام دفاع کنیم. وی افزود: در گرامیداشت ایشان فقط اسم و یادش را بردن کافی نیست، بلکه اصل بر الگو‌گیری از شخصیت ایشان است، باید از این ها و والدینی که چنین فرزندانی را پرورش داده اند یاد بگیریم و ببینیم آنها چه کار کرده اند که به این درجه رسیده اند، شخصیتی چون شهید سلیمانی که با شجاعت می گوید مرا از گلوله و مرگ نترسانید و اخلاصی که جان را به کف می گیرد ستودنی است.

 قائمی عنوان کرد: خانواده ایشان می گفتند شهادت سردار سلیمانی عجیب نبود زیرا ایشان سالها در پی شهادت بودند، ما باید فرزندان خود را با چنین روحیه ای بار بیاوریم تااز مکتب شهید سلیمانی درس بگیرند و این ها بسیار مهم تر از برگزاری بزرگداشت هاست وقتی می توان با درس گیری عملی، رهروان خوبی برای امام زمان(ع) و ایران اسلامی پرورش داد.

کد خبر 1244574

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha