حاج قاسم قهرمان ملی ما است/ راه اندازی خط تولید قهرمان ملی نیازمند شناخت ویژگی های شخصیتی شهید سلیمانی

حجت الاسلام حمید بامری گفت: حاج قاسم یک مکتب بود و پس از شهادت قابل تکثیر است و ما می توانیم خط تولید قهرمان ملی همچون سردار قاسم سلیمانی را راه بیندازیم.

حجت الاسلام «حمید بامری» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از جنوب کرمان، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید سلیمانی، گفت: هر ملت و امتی در هر آیین و مرامی به مفاخر و چهره‌های شاخصی برای الهام گرفتن از آنها، نیاز دارد.

 

امام جمعه عنبرآباد مفاخر ملی مایه غرور و احساس خودباوری در هر ملتی است، افزود: سرمایه ملی یک جامعه فقط در و دیوار یک ساختمانی که اسمش میراث فرهنگی می باشد، نیست بلکه سرمایه ملی یک جامعه همان نیروهای انسانی است که آنها را به عنوان مفاخر ملی می‌شناسیم.

 

وی بیان کرد: در هر کشوری که می بینید در میدان های اصلی شهر ها که نماد های اجتماعی آنجا تعبیه می‌شود مجسمه ای از چهره‌های مفاخر نصب می شود تا همیشه مقابل چشم مردم باشند و با دیدن آنها، مردم حال شان خوب شود.

 

حجت الاسلام بامری ابراز کرد: قرآن کریم نیز به عنوان کتاب جامعه شناسی و انسان‌شناسی مفاخری را به ما معرفی می‌کند و گاهی به نام و گاهی به نشان، آنها را الگو می‌کند تا ما از آنها الهام و انرژی مثبت بگیریم.

 

امام جمعه عنبرآباد ادامه داد: خداوند متعال پیغمبر (ص) را به عنوان چهره شاخص و افتخار امت اسلام معرفی می کند، آنجایی که  می فرماید: « لقد کان لکم فی رسول الله اسوة حسنة»، معنای اسوه حسنه، چهره شاخص و افتخار امت اسلام است.

 

وی با اشاره به این که نگاه به مفاخر ملی در تربیت فردی و جامعه موثر است، اظهار کرد: شهدا از مفاخر ما هستند و سردار سلیمانی یکی از قهرمان های ملی ما است که سه سال از شهادت آن می گذرد اما یادش برای همیشه در دلهای ما زنده می باشد.

 

حجت الاسلام بامری محبوبیت شهید سلیمانی را فرا مرزی خواند و عنوان کرد: حاج قاسم یک مکتب بود و پس از شهادت قابل تکثیر است و ما می توانیم خط تولید قهرمان ملی همچون سردار قاسم سلیمانی را راه بیندازیم.

 

امام جمعه عنبرآباد تاکید کرد: باید ویژگی های حاج قاسم سلیمانی را کالبد شکافی کنیم تا بتوانیم خط تولید قهرمان ملی را راه بیندازیم.

 

وی هدف اصلی انبیا را تاسیس کارخانه انسان سازی برشمرد و گفت: دین اسلام به دنبال شکوفایی استعدادهای انسان ها است.

 

حجت الاسلام بامری ابراز کرد: برای راه اندازی خط تولید قهرمان ملی باید عناصر شخصیتی حاج قاسم سلیمانی را استخراج کنیم همان طوری که در دوران دفاع مقدس خط تولید شهید باکری ها، همت ها، خرازی ها و خیلی از نخبگان جوان ایرانی راه اندازی شد و به شکوفا شدن استعدادهای ناب جوان ایرانی در این عصر و دوره انجامید.

 

امام جمعه عنبرآباد اظهار کرد: البته قرار نیست که همه ما مثل حاج قاسم سلیمانی شویم اما هرکسی در حد توانش و به اندازه استعدادش می تواند یک حاج قاسم سلیمانی شود.

 

وی با طرح این سوال که عناصر شخصیت سردار سلیمانی را از کجا بشناسیم؟، عنوان کرد: به روایتی از امام کاظم (ع) مراجعه می کنیم که فرمودند؛ مردی از اهل قم قیام می کند و مردم را به حق و حقیقت دعوت می کند، به ظن علما تفسیر این روایت، امام راحل است که قیام خود را از حوزه علمیه قم آغاز کرد.

 

حجت الاسلام بامری ادامه داد: در این روایت امام کاظم (ع) می فرماید؛ این مرد از قم قیام می کند و گروهی از مردم دور آن جمع می شوند که چهار تا خصلت دارند و این چهار ویژگی همان عناصر شخصیتی سردار سلیمانی است.

 

امام جمعه عنبرآباد بیان کرد: اولین ویژگی که امام کاظم (ع) در این روایت می فرماید، مقاومت و ایستادگی است که این مهم اولین ویژگی سردار سلیمانی است.

 

وی تاکید کرد: مادران باید فرزندان خود را محکم، قوی، استوار و مقاوم با سیستم تربیتی تقوا، تربیت کنند اگر نسل ما براساس تقوا تربیت شده و تعلیم یابد محکم و مقاوم خواهد بود.

 

حجت الاسلام بامری با اشاره دومین ویژگی و عنصر شخصیتی سردار سلیمانی، یادآور شد: امام کاظم (ع) در این روایت می فرماید؛ دومین شاخصه خسته نشدن از جنگ و مبارزه است.

 

امام جمعه عنبرآباد سومین ویژگی شخصیتی سردار سلیمانی را شجاعت دانست و گفت: شهید سلیمانی از هیچ چیزی ترس و واهمه ای نداشته و تنها از خدا می ترسید.

 

وی افزود: چهارمین ویژگی شخصیتی سردار سلیمانی که می شود با این ویژگی ها خط تولید سردار سلیمانی را راه اندازی کرد، توکل بر خدا است.

 

حجت الاسلام بامری با تاکید بر لزوم شناخت مکتب شهید سلیمانی، عنوان کرد: مکتب حاج قاسم همان سلوک ۶۰ ساله ایشان است که این باید آن را شناخت و به دیگران نیز معرفی کرد و امروز اگر مسئولان ما می‌خواهند برای مردم خدمت صادقانه، عاشقانه و خالصانه انجام دهند باید دغدغه های حاج قاسم را بشناسند.

 

امام جمعه عنبرآباد تاکید کرد: خدمت به مردم، تکریم خانواده های معظم شهدا، دفاع از حقوق زنان و کودکان بی پناه، تعظیم شعائر و ارزش‌های الهی از دغدغه های حاج قاسم بودند.

 

وی در خاتمه گفت: امروز مادران، مربیان و معلمان،  فرزندان را باید براساس شاخص های مکتب، سلوک، جلوه نظری و عملی حاج قاسم تعلیم و تربیت دهند تا در آینده حاج قاسم ها تکثیر یابند.

کد خبر 1244929

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha