به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زنجان، حجت الاسلام مهدی ابوطالبی امروز در هفته سوم رویداد آموزشی تربییتی جهاد تبیین با موضوع جریان شناسی فرهنگی سیاسی انقلاب اسلامی با یادآوری اینکه جریان های فکری سیاسی، مجموعه از افراد را شامل می شوند که به دنبال پاسخ به مسائل سیاسی مردم هستند.
معاون پژوهشی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) با بیان اینکه ظهور رسانه ها در سده های اخیر موجب می شود تا این پاسخ ها به گوش مردم برسئد، گفت: در کشور شاهد وجود جریان های متعددی هستیم که سعی دارند تا مردم را به سمت جریان خود هدایت کنند.
وی با اشاره به اینکه جریان دینی، مذهبی، مرجع اصلی پاسخگویی به مسائل اجتماعی و سیاسی دین است، خاطرنشان کرد: با هر شبهه و سوالی که مواجه شدیم باید به سراغ دین رفته و پاسخ را آنجا جستجو کرد.
حجت الاسلام ابوطالبی با بیان اینکه دین اسلام برای هر حوزه ای چه در بخش های اقتصادی، خانواده، فرهنگ، ازدواج و ... احکامی دارد، گفت: دین اسلام برای هر برهه ای از زندگی بشر برنامه دارد و ما می توانیم پاسخ سوالات خود در هر زمینه ای را از دین و قرآن جویا شویم.
معاون پژوهشی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره)به مجموعه مقالات میشل فوکو در سفر به ایران و ملاقات هایی که با رهبران دینی و ملی داشتند اشاره کرد و گفت: فوکو در این مقالات نگاهی ستایش آمیز به انقلاب و امام راحل داشته که موجب انتقاد رسانه های فرانسوی از وی شده است.
وی با اشاره به وجود سه دیدگاه درخصوص دستیابی به اهداف انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: گروهی انقلاب را با دوران پهلوی میسنجند، گروهی معتقد هستند باید وضعیت خودمان را با کشورهایی که در دوران پهلوی به جهات گوناگون نزدیک به ایران بودند مقایسه کنیم و برخی نیز تاکید دارند جمهوری اسلامی را باید با آرمانهای خودش مقایسه کرد.
ابوطالبی یکی از راه های سنجش دسترسی ایران به آرمان های انقلاب را شاخص ها و آمارهای بین المللی عنوان کرد و گفت: با مراجعه به این آمارها می بینیم که ایران نسبت به قبل از انقلاب بهبود یافته است.
وی با یادآوری اینکه شکل گیری دولت اسلامی و سپس جامعه اسلامی در مرحله بعدی قرار دارند، گفت: با طی این مراحل نوبت به تمدن اسلامی است. البته واقعیت این است که مرحله اول و دوم به خوبی شکل گرفت و مرحله سوم که شکل گیری دولت اسلامی است هنوز به صورت کامل محقق نشده است.
نظر شما