اعلام آمادگی ۵ مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی برای پایش طرح‌های اشتغال‌زایی مازندران

باقری گفت: برای نظارت میدانی پایش طرح‌های اشتغال‌زایی پنج مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی اعلام آمادگی کردند که از این تعداد تاکنون سه مرکز برای پایش و نظارت بر طرحهای اشتغال با صندوق کارآفرینی امید استان قرارداد منعقد کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان مازندران، علی باقری امروز(۱۹ دی) در جلسه شورای معاونین اداره کل با اولویت بررسی وضعیت اشتغال استان، سامانه رصد اشتغال را یکی از زیرشاخه‌های زیست‌بوم ملی اشتغال عنوان کرد و افزود: سامانه رصد، پایش و نظارت بر اشتغال یکی از مهم‌ترین شاخص‌های نظارت بر مشاغل است که در دولت سیزدهم به‌روزرسانی شده است و بر پایه آن تمام خدماتی که دستگاه‌ها و نهادها در حوزه اشتغال ارائه می‌کنند در این سامانه ثبت می‌شود.

 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران تصریح کرد: این سامانه در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی و دستور رییس جمهور در جلوگیری از انحراف تسهیلات اشتغال و خدمات‌رسانی به متقاضیان و جویندگان کار مشغول به خدمات‌رسانی است.

 

باقری بیان کرد: عملکرد سامانه ملی رصد اشتغال، دسترسی به آمار و اطلاعات مرتبط با عرضه و تقاضای نیروی کار است و اطلاعات و داده‌های دقیق و جامع بازار کار و اشتغال از طریق این سامانه در اختیار مدیران ارشد و سیاستگذاران کشور قرار می‌گیرد تا بتوانند در طراحی سیاستها و برنامه‌های اشتغال و تنظیمات نهادی بین ذینفعان اصلی بازار کار، از آن بهره ببرند.

 

وی ثبت اشتغال دستگاههای اجرایی به تفکیک استان و شهرستان،امکان گزارشگیری از مشخصات کامل اشتغال یافتگان جدید در کشور و محل کار آنها به صورت روزانه، هفتگی، ماهانه و سالانه، امکان گزارشگیری میزان اشتغالهای ایجاد در سطوح ملی، استانی، شهرستانی به تفکیک منطقه، امکان گزارشگیری عملکرد دستگاههای اجرایی کشور در ایجاد اشتغالهای جدید به تفکیک دستگاه مسئول، امکان گزارشگیری و نظارت بر تحقق عملکرد و تعهد دستگاههای اجرایی دخیل در زیست بوم ملی اشتغال، امکان دریافت اطلاعات از رصد به صورت بر خط و استعلام از آن بصورت وب سرویس و اتصال به سامانه سانار برای نظارت میدانی و کمک به طرح پایش اشتغال کشور را از جمله خدمات و ظرفیتهای سامانه ملی رصد اشتغال کشور برشمرد.

 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران تعهد اشتغال دستگاههای اجرایی استان در سال جاری را ۵۳ هزار و ۷۶۳ نفر اعلام کرد و ادامه داد: براساس آخرین آمار دریافتی از سامانه ملی رصد اشتغال استان، ۴۴ هزار و ۸۴۰ نفر اشتغال به تفکیک شهرستانها و دستگاههای اجرایی در سامانه ثبت شده که بیش از ۸۳ درصد نسبت به برنامه تعهد اشتغال سال پیشرفت رخ داده است.

 

این مسئول با اعلام اینکه اطلاعات سامانه رصد توسط دستگاه های اجرایی ثبت می شود، خاطرنشان کرد: بیشترین درصد پیشرفت ثبت اشتغال مربوط به شهرستانهای سوادکوه شمالی، گلوگاه، جویبار و عباس آباد و براساس نتایج عملکرد دستگاههای استان، دستگاههای صنعت، معدن و تجارت، کمیته امداد امام خمینی(ره) و جهاد کشاورزی، دارای بیشترین تعداد ثبت اشتغال در سامانه هستند.

 

باقری با اشاره به اینکه در این بازه بیشترین اشتغال ثبت شده در حوزه خدمات با ۵۴ درصد، بخش صنعت با ۲۳ درصد و بخش کشاورزی با ۲۳ درصد است، گفت: تمرکز محل قراگیری شاغلین در حوزه شهری ۵۸ درصد و در حوزه روستایی ۴۲ درصد است.

 

وی با بیام اینکه سه مرحله نظارت و صحت سنجی نسبت به مشاغل ایجاد شده در سامانه صورت می‌گیرد، اظهار کرد: در مرحله اول کارشناسان و بازرسان به کسانی که خدمات دریافت کرده‌اند، پیام ارسال می‌کنند در مرحله دوم تماس و در مرحله سوم نظارت به‌صورت حضوری انجام می‌شود. تماس‌ها از طریق سامانه‌ای با شماره ۰۹۲۰۰۰۰۶۳۷۳ مشخص وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی صورت می‌گیرد و اگر نقضی در خدمات‌رسانی باشد از طریق متقاضیان جویای کار اعلام و توسط کارشناسان بررسی می‌شود.

 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران تصریح کرد: برای نظارت میدانی پنج مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی اعلام آمادگی کردند که از این تعداد تاکنون سه مرکز برای پایش و نظارت بر طرحهای اشتغال با صندوق کارآفرینی امید استان قرارداد منعقد کردند و پس از راه‌اندازی نرم‌افزار سانار از سوی مرکز از ۵ دی ماه امسال نظارت میدانی را آغاز که نتیجه در آینده اعلام می‌شود.

 

باقری بیان کرد: با توجه به ابلاغ نامه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درخصوص گزارش هشت ماهه عملکرد سامانه رصد در سال ۱۴۰۱، استان مازندران در بخش نظارت و صحت سنجی اطلاعات شاغلین ثبت شده در سامانه رصد با درصد اشتغال تایید شده بالا، در سطح عملکردی بالایی در کشور قرار دارد.

کد خبر 1245659

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha