به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، سید علی احمدزاده شب گذشته (۲۲ دی ماه) در نشست با خبرنگاران خبرگزاریها با اشاره به اتفاقات پس از بارش برف در مرکز استان گفت: بارش برف باعث ایجاد ترافیک در محور یاسوج_ اصفهان شده بود که برای رفع این مشکل مسیر را مسدود و این موضوع را مدیریت کردیم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: بارش برف آسیبهایی هم به زیرساختها وارد کرد و به غیر از جادهها، موجب قطعی برق در شهرستان بویراحمد شد که شکستگی درختان، فرسوده بودن شبکه برق و حجم برف روی کابلها، دلیل قطعی برق بود.
وی با بیان اینکه بلافاصله شرکت توزیع نیروی برق برای رفع مشکل پای کار آمد و ۴۰ اکیپ فعال شد، گفت: عیبیابی برق باید پایه به پایه انجام میشد و بارش برف و سردی هوا کار را برای نیروهای شرکت برق با مشکل مواجه کرد این در حالی است در برخی مناطق مانند زیلایی بارش برف به یک متر هم رسیده بود.
احمدزاده با بیان اینکه همه دستگاههای خدماترسان در بارش اخیر پای کار بودند حتی هلال احمر به بیش از ۳۰۰ نفر که در برف مانده بودند امدادرسانی کرد افزود: دولت سیزدهم دولت جهادی، ولایی و مردمی است و ایراداتی که در نشست اضطراری بحران از مدیران گرفتم این بود که ما در این دولت باید زمانشناس باشیم و با کار جهادی در سریعترین زمان مشکل مردم را رفع کنیم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: در سیل مانسون که وزیر کشور برای بازدید از مناطق سیلزده به استان سفر کرد وظایفی به ما محول کرد که باید طی سه روز انجام دهیم اما با کمک مدیران در ۲۴ ساعت آن کار را به سرانجام رساندیم و در کمترین زمان وضع را در نقاط بحرانی برگرداندیم کار جهادی که دولت از ما میخواهد همین است.
وی بیان کرد: در نشست ستاد بحران از مدیران خواستم با توجه به وضعیت کنونی قطعی آب، برق و مسدود شدن راهها با روحیه جهادی در کوتاهترین زمان این موارد را رفع کنند یعنی کاری که در ۱۰ ساعت انجام میشود مدیر جهادی ما با تلاش بیوقفه در ۵ ساعت انجام دهد تا مردم به دردسر نیفتند.
احمدزاده با بیان اینکه هم شهرداریها و هم ستاد بحران پای کار بود عنوان کرد: در همان جلسه از مدیران خواستم به جای اینکه منتظر باشند صبح شود باید از فرصت استفاده کنند و کار را در همان شب انجام دهند که اکیپهای برق با کمکی که از شهرهای گرمسیری گرفتیم به ۵۰ اکیپ رسیدند ۱۰ اکیپ هم از استانهای همجوار وارد استان شدند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه با تلاشهای صورت گرفته از دیروز به شرایط عادی بازگشتیم و وضعیت شهرها و روستاها عادی است، عنوان کرد: به جزء دو گردنه در منطقه زیلایی که تا امروز بازگشایی میشوند سایر جادههای استان باز هستند و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
وی با بیان اینکه برق شهر یاسوج وارد مدار شده گفت: تنها برق روستای حیدرآباد بخش لوداب وصل نشده که تا امروز هم وصل میشود، برق منطقه جلاله هم از چهارمحال و بختیاری است و قرار شد تا ظهر امروز وصل شود تا روستاها دارای برق پایدار باشند.
احمدزاده عنوان کرد: در منطقه چاهن و پوله زیلایی رانش کوه سبب مسدود شده جاده شده که در تلاش هستیم این مشکل را هر چه سریعتر رفع و شرایط را تثبیت کنیم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در ادامه با قدردانی از همکاری تیپ ۴۸ فتح و سپاه استان گفت: تیپ ۴۸ و سپاه در بارش اخیر به کمک آمدند و هماکنون هم در برخی از مناطق تجهیزات سپاه و تیپ ۴۸ فتح در حال کار هستند.
وی به مشکل قطعی آب هم اشاره کرد و یادآور شد: قطعی برق موجب خسارت به تلمبهها و خارج شدن هشت حلقه چاه از مدار شد که در این شرایط باید مخازن آب تقویت شوند.
احمدزاده با بیان اینکه نیازمند احداث چهار یا پنج مخزن ۲۰ هزار مترمکعبی در اطراف مرکز استان هستیم، افزود: این مخازن باید احداث تا منابع اب شرب تامین شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: ایراداتی که دارم به زیرساختها است برخی زیرساختها نیاز به بازسازی دارد کابلهای برق فرسوده بودند، مخازن آب در مرکز استان پیشبینی نشده همه این کارها باید در دولتهای گذشته انجام میشد اما بار آن روی دوش این دولت افتاده است،ضمن اینکه برای بازسازی شبکه برق نیازمند اعتبارات زیادی هستیم.
وی با بیان اینکه نمیخواهیم گذشته ها را زیر سوال ببریم اما واقعیت ها را هم باید گفت، افزود: آنچه در استان پیش آمد درس به ما داد که زودتر کارها انجام شود، کار جهادی یعنی که ظرف چند ساعت همه چیز به روال عادی خود برگردد و معتقدم هیچ وقت چنین با توجه به میزان بارش برف در این زمان کوتاه تلاش و کار جهادی در بحران انجام نشده بود.
احمدزاده گفت: انتظار رئیس جمهور از استانداران این است که کار جهادی کرده و خود پای کار باشند و با قدرت کار را انجام دهند، اگر این کار در برخی دولت های گذشته بود تا یک هفته هم طول میکشد تا شرایط عادی شود.
نظر شما